Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 29 October, 09:02

Aftonbladet - 17 okt 20 kl. 22:58

En till sjukhus efter lägenhetsbrand▸ Det har brunnit i en lägenhet i centrala Norrköping. En granne ringde räddningstjänsten runt halv elva på lördagskvällen. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Norrköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En till sjukhusefter , lägenhetsbrand
Nyheter Väst - 06 mar 14 kl. 15:35

Stor lägenhetsbrand i Göteborg. 4 personer till sjukhus.

Klockan 13:09 larmas räddningstjänsten till ett lägenhetshus på siriusgatan i östra Göteborg. Det brinner i en lägenhet och flera personer förda till sjukhus. jQuery('#googlemap').

Aftonbladet - 26 apr 20 kl. 19:32

En person till sjukhus efter lägenhetsbrand

▸ En person är förd till sjukhus efter en lägenhetsbrand på Vilan, Kristianstad. – Vi har haft en lägenhetsbrand i ett kök..

BT - 24 jun 12 kl. 07:29

En till sjukhus efter lägenhetsbrand

En man fick föras till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Borås vid 03-tiden natten mot söndagen.
Branden var kraftig med öppna lågor som slog ut från fönstren. Räddningstjänsten fick hämta ut mannen med hjälp av rökdykare.

Kristianstadsbladet - 07 jun 13 kl. 03:42

Fyra till sjukhus i lägenhetsbrand


Fyra personer har förts till sjukhus i samband med en lägenhetsbrand i värmländska Hagfors. Larmet om eldsvådan kom strax före klockan ett natten till fredagen, enligt SOS Alarm.Det är inte känt hur tillståndet för de fyra är.

BT - 20 mar 14 kl. 09:11

En till sjukhus efter lägenhetsbrand

Sex personer fördes till sjukhus efter en lägenhetsbrand i ett sex våningar högt flerfamiljshus på Råslätt i Jönköping i dag på morgonen. Flera lägenheter samt trapphus rökfylldes och flera personer fick hjälpas ut av rökdykare. Några togs också ut och ned från balkonger med hjälp av stegbilar.

BT - 20 mar 14 kl. 13:40

16 till sjukhus efter brand

16 personer fördes till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Jönköping på torsdagsmorgonen. 16 personer fördes till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Jönköping på torsdagsmorgonen. En kvinna skadades allvarligt och fick föras till Universitetssjukhuset i Linköping för specialistvård.

GT - 10 apr 14 kl. 08:06

Man fördes till sjukhus vid lägenhetsbrand

En man i 60-års ålderm fick föras till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Karlstad. Han hade rökskador när han fördes till sjukhus. Enligt polisen fanns det ingen spridningsrisk, skriver nwt.

BT - 05 okt 14 kl. 19:01

Kvinna allvarligt skadad vid lägenhetsbrand på Kristineberg

En kvinna fördes i kväll till sjukhus med allvarliga skador efter den kraftiga lägenhetsbrand som bröt ut på Lars Kaggsgatan på Kristineberg strax före klockan sju. Efter en stor räddningsinsats kunde branden släckas utan att den spred sig till närliggande lägenheter. Enligt polisen ligger kvinnan nedsövd i respirator på Södra Älvsborgs sjukhus för sina skador.

Expressen - 22 dec 14 kl. 13:45

Fyra till sjukhus efter lägenhetsbrand i kök

Fyra personer fick föras till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Hestra i Gislaved vid lunchtid på måndagen. Branden startade i köket. – I lägenheten bor en kvinna i 30-årsåldern och ett litet barn.

Expressen - 18 jul 15 kl. 06:53

Två till sjukhus efter lägenhetsbrand

Två personer har förts till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Märsta.En av personerna hoppade för att rädda sig från lågorna som slog ut från tredje våningen.– Den personen fördes till sjukhus med ambulanshelikopter, säger Per Hultman, operativ chef på räddningscentralen i Stockholms län..

Sydsvenskan - 04 jul 17 kl. 03:16

En förd till sjukhus efter lägenhetsbrand

En person har förts till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Kärrtorp i södra Stockholm. – En person är påträffad i lägenheten och förd till sjukhus med oklara skador, säger Jonas Widmark RLC-befäl vid polisregion Stockholm. Boende i huset larmade om bra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.