NT > Nyheter

Sunday, 25 October, 14:28

NT - 17 okt 20 kl. 22:40

Intern liberal kritik mot las-strategiLiberalerna kräver att den omtvistade las-utredningens förslag blir lag, om inte arbetsmarknadens parter kommer överens..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intern, liberal, kritikmot , las-strategi
Supermiljöbloggen - 09 nov 17 kl. 17:08

”Klimatkompensation är en bra strategi!”

"Detta är ett svar på kritik av klimatkompensation från tre forskare som anser att klimatkompensation är en dålig strategi. De påstår också att det pågår en debatt om att det är en dålig strategi. Vi ser inte någon debatt utöver den som forskarna försöker dra igång", skriver Claire Wigg, VD på ZeroMission och Göran Wiklund, seniorkonsult på U&We idag i en replik till ett sedan tidigare publicerat debattinlägg här på Supermiljöbloggen.

Kristianstadsbladet - 10 jan 11 kl. 20:45

Ingen strategi, men en strateg

Kristianstad saknar turismstrategi. Däremot har man en turismstrateg som tror på turismen som näring i Kristianstad.
När Föreningen Turism i Sverige, För Tur, har undersökt landets kommuner kommer var tredje på skam.

BT - 15 dec 13 kl. 15:39

Hård intern kritik om extremism

Det mullrar inom regeringens utredning för att förebygga våldsbejakande extremism. Tre av experterna dömer ut slutsatserna. Olika slags extremism kan inte bekämpas med samma medel, anser de.

Västerbottens Folkblad - 19 mar 14 kl. 13:00

Flyktingverksamhet får kritik

I en granskning av Norsjö kommuns flyktingverksamhet har en rad brister upptäckts. Granskningens, som konsultfirman PwC utfört på uppdrag av kommunen, har till syfte att bedöma om kommunstyrelsen bedriver en ändamålsenlig flyktingverksamhet med tillräckligt intern kontroll. Bland annat fann man att Norsjö kommun brister i sin strategi för hur man ska ta hand om flyktingar […].

Dagensanalys.se - 27 dec 17 kl. 15:03

VD:ar saknar en digital strategi

Svenska företag digitaliserar som aldrig förr, men hur långt har de egentligen kommit? Drygt hälften uppger att de fortfarande saknar en strategi för sin digitalisering. Hos småföretag med upp till hundra anställda saknar 64 procent strategi för digitalisering medan storföretag med över 500 anställda är motsvarande siffra 27 procent.

Dagen - 03 jan 11 kl. 17:19

Koskinen: Intern kommunikation löser inte kyrkans kris

Visbybiskopen Lennart Koskinen går till storms mot ärkebiskop Anders Wejryds brist på visioner och strategi för Svenska kyrkan.

Koskinen reagerar kraftigt mot en artikel i Kyrkans tidning strax före jul där en leende Wejryd utbrister: "Jag tror på ett gemensamt intranät".
"Kan kyrkans kris illustreras bättre än så?

YLE - 29 jun 16 kl. 17:09

Svenska EM-spelarens tuffa kritik: ”Vi hade ingen strategi alls”

Sveriges EM slutade efter tre matcher – en besvikelse för Erik Hamréns mannar. Pontus Jansson är kritisk. Jag kommer från Italien där vi haft tydlig strategi till Sverige där vi typ inte hade någon strategi alls, säger han till Sydsvenskan.

Supermiljöbloggen - 27 okt 17 kl. 13:19

”Klimatkompensation är en tveksam strategi”

"Debatten om huruvida klimatkompensation är en lämplig miljöstrategi har blossat upp på flera håll under den senaste tiden. Vi gör här ett försök att reda ut en rad begreppsmässiga förvirringar som ofta förekommer i debatten och pekar samtidigt på centrala problem med att lägga ut utsläppsminskningar på entreprenad i utvecklingsländer – problem som vi menar att företag som ägnar sig åt klimatkompensation tenderar att skygga för", skriver tre forskare vid Lunds och Stockholms Universitet dag i en debattartikel på Supermiljöbloggen. Vi framhåller att klimatkompensation är en tveksam strategi och att större ansträngningar måste göras på hemmaplan för att snabba på klimatomställningen.

DI - 02 jun 20 kl. 19:30

Gå inte på regeringens Las-trick

Regeringens avfärdande av Las-utredningens förslag var sannolikt en sedan länge uttänkt strategi. .

Trelleborgs Allehanda - 16 apr 13 kl. 06:10

Krafttig kritik mot driften av Borgen

För lite personal, eftersatt underhåll och obefintlig strategi för marknadsföringen. Kommunens sätt att driva Trelleborgen får kraftig kritik av kommunens revisorer.
Kritiken gör att kommunalrådet Ulf Bingsgård (M) åter höjer rösten för att Trelleborgen ska drivas i stiftelseform.?

YLE - 04 feb 14 kl. 12:52

Yltäväs skrivelse om tågtrafiken får kritik

Vi satsar allt på att försvara kustbanan, säger riksdagsledamot Thomas Blomqvist (SFP) och Nina Wessberg (SDP) som är viceordförande för Raseborgs socialdemokrater. De förstår inte alls Harry Yltäväs (VF) kritik om att Raseborg inte bryr sig om tågtrafiken.
Spela upp klipp på Arenan
Det har kommit fram många tankar och känslor sedan det blev klart att Y-tågen kanske inte längre trafikerar i Karis och Ingå.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Landskamp ställs in efter covidsmitta

Tisdagens fotbollslandskamp mellan Tyskland och England ställs in..

NT - 15 minuter sedan

De prisades på Uppsala kortfilmfestival

Dawid Ullgrens "Du gamla, du fria" utsågs till bästa svenska kortfilm när den 39:e upplagan av Uppsala kortfilmfestival korade sina vinnare på söndagen..

NT - 30 minuter sedan

Rattfull tog bilen efter kräftskiva

Han hade tjafsat med sambon under kräftskivan och tog bilen för att komma ifrån, trots att han druckit alkohol. Mannen erkänner nu brott..

NT - 45 minuter sedan

Oklart läge med Hurtig – gör inga intervjuer

En av fotbollslandslagets nyckelspelare riskerar att missa den avgörande EM-kvalmatchen mot Island. Men den som vill veta hur läget är med Lina Hurtig, eller hur hon känner efter den kostsamma missen senast mot Island, går bet. Juventusstjärnan gör inga intervjuer före tisdagens match..

NT - 45 minuter sedan

Nya protester i Thailand

Tusentals demonstranter gav sig på söndagen ut på gatorna i Bangkok med förnyade krav på premiärminister Prayut Chan-O-Chas avgång..

NT - 45 minuter sedan

EU fördömer Erdogans uttalande om Macron

EU fördömer Turkiets president Recep Tayyip Erdogans uttalande på lördagen om att Frankrikes president Emmanuel Macron skulle behöva ett "psyktest"..

NT - 1 timme sedan

Man död efter trafikolycka

En man i 70-årsåldern har avlidit efter en trafikolycka utanför Aneby i Småland, skriver polisen på sin hemsida..

NT - 1 timme sedan

Bjärsmyr isolerad med corona

IFK Göteborg har fått sitt första fall med coronasmitta i det allsvenska laget..

NT - 1 timme sedan

Man och kvinna ertappades vid stöld

Butikspersonal noterade att två personer plockade på sig varor utan att betala. De misstänks nu för stöld..

NT - 2 timmar sedan

Högskoleprovet av stapeln mitt i pandemin

Tvätta händerna, håll avstånd, använd handsprit. Söndagens högskoleprov fick efter många om och men grönt ljus – men ställer extra krav på både studenter och ansvariga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.