Expressen > Nyheter

Saturday, 24 October, 17:06

Expressen - 17 okt 20 kl. 22:15

Donald Trumps beslut: Håller tal i coronahärdDonald Trump håller tal i Wisconsin på lördagen.Delstaten upplever just nu sitt största coronautbrott hittills, rapporterar New York Times.Samtidigt har Joe Biden talat i Michigan – och kritiserat presidentens hantering av krisen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trumps, Trump, Wisconsin, New York Times, Joe Biden, Michigan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, Trumps, beslut, Håller, tali , coronahärd
SR - 02 jun 17 kl. 18:25

Efter Trumps beslut: Flera delstater i USA håller fast vid klimatmålen

Efter president Donald Trumps beslut igår att USA ska lämna den så kallade Parisuppgörelsen om klimatet, har politiker i ett antal delstater och städer sagt att de tänker stå fast vid ambitionerna att minska koldioxidutsläppen..

DN - 01 jan 18 kl. 13:28

Trumps beslut överskuggar allt klimatåret 2017

2017 var ett av de tre varmaste åren som har uppmätts. Extremväder, som temperaturer på över 50 grader, satte nya rekord och de globala utsläppen ökade överraskande. Men när det gäller klimatfrågan är troligen president Donald Trumps beslut att lämna Parisavtalet det som sticker ut mest.

Dagens PS - 23 aug 18 kl. 09:25

Ledarkollen: Donald Trumps snara bär hans eget namn

  Dagens ledarkoll handlar om Marlena Ernmans dotter, privata vårdföretag, Donalds Trumps snara och Påvens besök på Irland och om Uppdrag Granskning i SVT. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Sverige behöver privata vårdföretag DI skriver om att Sverige behöver privata vårdföretag: ”S saknar en svunnen tid, när offentlig verksamhet inte behövde konkurrera om patienter och personal och transparensen var låg kring hur väl olika vårdenheter lyckades med sitt uppdrag.

DI - 07 dec 17 kl. 14:50

Ledare varnar för terror efter Trumps beslut

Donald Trumps Jerusalem-utspel har satt Mellanöstern i gungning. På torsdagen gick palestinierna ut i generalstrejk, medan Hamas uppmanade till våldsamt uppror. Under fredagen håller FN:s säkerhetsråd krismöte..

SvD - 04 dec 16 kl. 12:45

Svärsonen trumfkortet – här är Donald Trumps familj

Hans livshistoria innehåller händelser som hämtade ur tv-serien Sopranos. Snart kan han få en nyckelroll i Donald Trumps styre. Jared Kushner är svärsonen som blev en av Trumps närmaste anförvanter..

Dagen - 25 jan 17 kl. 03:05

Donald Trumps tillträde gläder israeliska högerpartier

JERUSALEM. Den israeliska högern jublar efter Donald Trumps tillträde. Men den nye presidenten tycks skynda långsamt när det gäller att flytta USA-ambassaden till Jerusalem och andra pro-israeliska åtgärder..

Dagen - 25 jan 17 kl. 03:05

Donald Trumps tillträde gläder israeliska högerpartier

JERUSALEM. Den israeliska högern jublar efter Donald Trumps tillträde. Men den nye presidenten tycks skynda långsamt när det gäller att flytta USA-ambassaden till Jerusalem och andra pro-israeliska åtgärder..

Expressen - 27 jun 19 kl. 01:31

Donald Trumps rådgivare vägrar ge svar om Israel

Donald Trumps svärson Jared Kushner vägrar svara på hur USA ställer sig i Israel/Palestina-konflikten.Kushner, som också är presidentens rådgivare, hävdar i stället att det kommer visa sig var USA står i frågan.– Jag tror att vi kommer se vad som händer under de närmaste månaderna, säger han i en intervju med CNN..

SvD - 29 jan 17 kl. 16:50

Trump har rivstartat - världen protesterar mot hans beslut

Donalds Trumps order om att omedelbart införa inreseförbud för människor från sju, i huvudsak, muslimska länder har skapat både kaos och protester. På världens flygplatser råder oklarheter kring hur det nya regelverket egentligen fungerar. Vad gäller till exempel för alla dem med dubbla medborgarskap?

YLE - 30 maj 17 kl. 04:08

Rökpuff eller svår smäll - det finns två motsatta omdömen om Donald Trumps miljöbomb

Klimatexperter målar upp två vitt skilda framtidsperspektiv om USA:s president gör som många tror, nämligen beslutar att USA drar sig ur klimatavtalet från Paris. Den ena analysen är rätt optimistisk. Den andra är nattsvart.

UNT - 12 feb 19 kl. 13:48

Spänd väntan på Trumps dom om gränsbudget

USA håller andan i väntan på Donald Trumps beslut: Kommer presidenten att godkänna kongressuppgörelsen om gränssäkerhet, trots att den "bara" innehåller 1,4 miljarder dollar till en gränsbarriär?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.