NT > Nyheter

Tuesday, 27 October, 07:42

NT - 17 okt 20 kl. 22:00

25-åring flög på sin ex-svåger – mitt i köpcentrumMötet med den tidigare svågern blev inget kärt återseende. 25-åringen fick slitas bort då han satt grensle över svågern och matade knytnävsslag i ansiktet..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 25-åring, flögpå sin , ex-svågermitt i , köpcentrum
Kristianstadsbladet - 17 aug 13 kl. 08:25

Ring fastnade på finger i guldbutik


Räddningstjänsten fick på fredagskvällen motvilligt rycka ut till en guldbutik i ett köpcentrum i Strömstad. Men det handlade inte om maskerade rånare som ville lägga vantarna på affärens dyrbarheter, utan om en ung kvinna som inte kunde få av en ring från sitt finger, rapporterar P4 Väst.Inte heller butikspersonalen kunde hjälpa till, men de ville inte låta kvinnan lämna butiken, som just skulle till att stänga, med ringen på fingret.

BT - 17 aug 13 kl. 08:27

Ring fastnade på finger i guldbutik

Räddningstjänsten fick på fredagskvällen motvilligt rycka ut till en guldbutik i ett köpcentrum i Strömstad. Men det handlade inte om maskerade rånare som ville lägga vantarna på affärens dyrbarheter, utan om en ung kvinna som inte kunde få av en ring från sitt finger, rapporterar P4 Väst. Inte heller butikspersonalen kunde hjälpa till, men de ville inte låta kvinnan lämna butiken, som just skulle till att stänga, med ringen på fingret.

HBL - 17 okt 13 kl. 02:00

Nytt köpcentrum kan tränga ut gammalt

På boendeföreningen Kårböle oroar man sig för att det gamla köpcentret i Gamlas i Helsingfors tynar bort när konkurrenten Kaari slår upp dörrarna.Med åttio nya affärer, restauranger och en stormarknad hoppas HOK-Elanto locka 6,5 miljoner kunder till Gamlas. Köpcentret Kaari slår i dag upp dörrarna på platsen där Prisma redan funnits länge.

Sydsvenskan - 06 feb 16 kl. 06:40

Tonåring slogs medvetslös

En 18-årig pojke fick föras till sjukhus efter att ha slagits medvetslös vid ett köpcentrum i Marieberg söder om Örebro natten till lördag. Flera ungdomar larmade polisen om misshandeln, skriver Nerikes Allehanda. Flera gärningsmän flydde från platsen i en bil.

Expressen - 02 jun 15 kl. 17:55

Pappa och tvååring påkörda på parkering

En tvåårig flicka och hennes pappa har körts med ambulans till sjukhus efter att ha blivit påkörda av en personbil på en parkeringsplats. Olyckan skedde vid A6 köpcentrum i utkanten av Jönköping. – De har gått där och blivit påkörda av en personbil, säger polisens presstalesman Jan Lagerqvist..

YLE - 28 nov 13 kl. 04:17

Nollkontrakt: bluff eller möjlighet?

Så kallade nollkontrakt, som går ut på att arbetstiden varierar mellan 0 och 40 timmar per vecka blir allt vanligare. Arbetstagaren hamnar ofta i kläm, då man varken kan planera sin tid eller sina inkomster. Vi har talat med Nadja Hertzberg, som jobbade på ett nollkontrakt för ett fitnessföretag.

Skånskan - 31 dec 15 kl. 07:00

Aktiv handel kan få byborna att stanna i Skurup

Skurup Julhandeln har varit relativt god i Skurup, trots konkurrens från webbutiker och stora köpcentrum. Handelsföreningen och butiker har jobbat aktivt för att fler ska stanna och handla i Skurup.För de lokala handlarna i Skurup är det hård konkurrens utifrån om kundernas julklappsinköp.

YA - 08 okt 13 kl. 06:30

"Vågar jag så vågar kanske fler"

Foto: Anette Sjöstrand
För ungefär tre veckor sedan öppnade Eva Almkvist-Ringö upp dörrarna till sin nya butik på Kyrkogatan. Hon har drivit klädesbutik i Skurup i sju år och har en stark tilltro till handelns utveckling i byn. Men ?

HBL - 13 okt 14 kl. 05:32

Kvarnbäckens köpcenter är nytt, fräscht – och halvtomt

Att riva det gamla köpcentret och bygga ett nytt och modernt är inte alltid en framgångssaga. Kvarnbäckens "Ostari" blev klart 2011 men många affärslokaler står ännu tomma.Kvarnbäckens gamla köpcenter var en produkt av sin tid, en samling affärer runt en rektangulär innegård, effektivt byggd i grå, omålad betong.

YLE - 21 okt 13 kl. 05:03

Fortsatt kamp för handelscentrum i Edsevö

Kommunstyrelsen i Pedersöre kommer högst sannolikt besluta att överklaga etapplanen för Österbotten vid sitt möte på måndag kväll. När den nya etapplanen för detaljhandeln fastställdes av Miljöministeriet fanns det planerade handelscentrumet i Edsevö inte med. Det innebär att handelscentrumet på 40 000 kvadratmeter inte kan förverkligas.

HBL - 13 jan 15 kl. 05:41

Stor rörlighet i köpcentrens affärslokaler

Omsättningen på hyresgäster i köpcentrens affärslokaler är större i dag än för tio år sedan. På kort tid har flera kedjor försvunnit ur stadsbilden i Helsingfors. – Glädjande nog kommer nya i stället, säger Heli Vainio, chef för Kampens köpcentrum.

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Fransk ilska över hårda ord från Turkiet

Enat och indignerat reagerar Frankrike mot bojkotthot och protester i Mellanöstern. Hanteringen av islamismen kan få stora inrikespolitiska konsekvenser..

NT - 5 minuter sedan

Trångt på bussarna i Uppsala – trots nya råd

Sedan den 20 oktober gäller nya allmänna råd i det coronadrabbade Uppsala län..

NT - 15 minuter sedan

Stäng både SHL och HA för nedflyttning

Stäng SHL och hockeyallsvenskan för nedflyttning. Men stäng absolut inte möjligheten för uppflyttning dit..

NT - 15 minuter sedan

Inte läge att minska på sjuksköterskor nu

Vi känner oss ofta otillräckliga och med ont om tid för våra patienter som vi ömmar för, skriver en sjuksköterska..

NT - 15 minuter sedan

Nattklubbar kräver stöd

–Jag är snart i konkurs. Allt jag byggt upp i åratal håller på att försvinna, säger nattklubbsägaren Behrooz Hamzehi..

NT - 15 minuter sedan

De ska leda P3 Guld

Skådespelaren Emma Molin och artisten Oscar Zia ska lotsa tv-tittarna genom nästa års P3 Guld-gala. –Även om det inte är publik på plats så vill vi åt nerven som bara livekänslan kan ge. Den är svår att fejka, säger Molin..

NT - 30 minuter sedan

Nationell minneshögtid ska ge tröst i pandemin

På alla helgons dag på lördag genomförs en minneshögtid i Uppsala domkyrka för att ge tröst under pandemin..

NT - 30 minuter sedan

Nytt bolag startar i Norrköping - ska verka i restaurangbranschen

Kimsin AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Bolaget ska äga och förvalta värdepapper, vara konsultbolag till restaurangverksamheter samt därmed förenlig verksamhet.".

NT - 30 minuter sedan

MFF startar skola för e-sportspelare

Genom att satsa på e-sport kan de allsvenska fotbollsklubbarna nå nya supportrar och ta del av en lukrativ sponsormarknad. Nu tar Malmö FF ytterligare ett steg och startar en gymnasieutbildning för Fifa-spelare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.