Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 20 October, 11:16

Aftonbladet - I förrgår: 21:01

Larm om misstänkt föremål – polis på plats.▸ Några vakter har identifierat ett misstänkt föremål på en parkeringsplats vid Gekås i Ullared..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Gekås, Ullared

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , misstänkt, föremål, polispå plats
Expressen - 23 maj 18 kl. 05:48

Larm om misstänkt föremål – polis på platsen

Ett större område har under onsdagsmorgonen spärrats av sedan ett misstänkt föremål hittats på allmän plats i Malmö. – Det är ett misstänkt farligt föremål som är omhändertaget, säger Erik Jeppsson, vakthavande befäl vid polisen i region syd. .

Alingsås tidning - 31 aug 18 kl. 11:49

Misstänkt föremål på Ängabo

Ett mindre antal bostäder på Ängabo har fått utrymmas efter att ett misstänkt farligt föremål påträffats. Polisens bombgrupp är på plats.
Det var på fredagsförmiddagen som polis fick larm om ett misstänkt föremål som ska ha upptäckts vid en vägskylt på Valhallagatan.

Sydsvenskan - 02 aug 16 kl. 22:55

Larm om nytt misstänkt föremål – polisen spärrade av Bennets väg

Polis larmades vid 18-tiden till en busshållplats på Bennets väg efter ett larm om ett misstänkt föremål. Gatan spärrades av, men det kunde senare konstateras att föremålet var ofarligt..

UNT - 07 sep 18 kl. 09:52

Misstänkt föremål i Jordbro omhändertaget

Polis och räddningstjänst kallades till ett bostadsområde i Jordbro söder om Stockholm efter larm om ett misstänkt föremål..

Skånskan - 10 jul 19 kl. 16:54

Misstänkt föremål på stranden- bombgruppen påväg

På stranden i Lomma har polis spärrat av ett område efter att ett misstänkt föremål hittats.– En uppringare hitta något på stranden som såg misstänkt, säger Evelina Olsson på polisens ledningscentral. Polisen har skickats till platsen och området har spärrats av.

Sydsvenskan - 10 apr 15 kl. 14:18

Polis undersöker misstänkt föremål

Polisen har spärrat av ett område kring en fastighet i Borås sedan ett misstänkt föremål påträffats i ett förråd. Fyndet gjordes av polisen i samband med en husrannsakan i ett annat ärende.— Bombtekniker är på plats för att undersöka det misstänkt farliga föremålet.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 15 kl. 14:18

Polis undersöker misstänkt föremål

Polisen har spärrat av ett område kring en fastighet i Borås sedan ett misstänkt föremål påträffats i ett förråd. Fyndet gjordes av polisen i samband med en husrannsakan i ett annat ärende. — Bombtekniker är på plats för att undersöka det misstänkt farliga föremålet.

Skånskan - 15 okt 19 kl. 10:55

Avspärrningar sedan misstänkt föremål hittats

Malmö Polisen har spärrat av ett område i Malmö efter att ett misstänkt föremål hittats. Enligt polisen larmades polis sedan ett misstänkt farligt föremål utanför en entré. Ett större område spärras av och personer på närliggande företag uppmanas att hålla sig inne.

Sydsvenskan - 12 jul 15 kl. 17:48

Misstänkt föremål på Landvetter

Räddningstjänst och polis har skickats till Landvetter flygplats utanför Göteborg på grund av ett misstänkt föremål. Föremålet har hittats i norra parkeringshuset, men än så länge är det oklart vad det är.— Polisen har spärrat av delar av p-huset för att undersöka föremålet.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 15 kl. 17:48

Misstänkt föremål på Landvetter

Räddningstjänst och polis har skickats till Landvetter flygplats utanför Göteborg på grund av ett misstänkt föremål. Föremålet har hittats i norra parkeringshuset, men än så länge är det oklart vad det är.— Polisen har spärrat av delar av p-huset för att undersöka föremålet.

GöteborgsPosten - 13 dec 18 kl. 12:52

Misstänkt föremål hittat i container

Polis och räddningstjänst har kallats till Frölunda för att undersöka ett misstänkt föremål som ska finnas i en container. Polis ska kontrollera om det är farligt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.