GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 31 October, 02:43

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 17:27

Segerraden förlängd för IFK Göteborg – besegrade Norrköping FK6–2 (3–1) blev resultatet när IFK Göteborg och Norrköping FK möttes i Prioritet Serneke Arena på lördagen. I och med detta har IFK Göteborg fyra raka segrar i Futsalligan herr..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
IFK Göteborg, Norrköping FK, Prioritet Serneke Arena, Futsalligan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Segerraden, förlängdför , IFK, Göteborg, besegrade, NorrköpingFK
GöteborgsPosten - 15 jan 20 kl. 22:10

Segerraden förlängd för IFK Göteborg – besegrade Torslanda

7–2 (2–0) blev resultatet när IFK Göteborg och Torslanda möttes i Lundenhallen på onsdagen. I och med detta har IFK Göteborg tre raka segrar i Futsalligan herr, och efter den tuffa perioden är IFK Göteborg nu i riktigt bra form..

GöteborgsPosten - 08 jun 19 kl. 18:40

Segerraden förlängd för IFK Göteborg - besegrade Örebro

1–2 blev resultatet när Örebro och IFK Göteborg möttes på Behrn Arena på lördagen. I och med detta har IFK Göteborg hela fyra raka segrar i U 17 Allsvenskan södra i fotboll..

GöteborgsPosten - 13 jun 18 kl. 15:37

Segerraden förlängd för Malmö FF - besegrade IFK Göteborg

1–2 blev resultatet när IFK Göteborg och Malmö FF möttes på Kamratgården på onsdagen. I och med detta har Malmö FF hela fyra raka segrar i U 19 Allsvenskan södra i fotboll..

GöteborgsPosten - 29 jun 18 kl. 20:07

Segerraden förlängd för Croatia Göteborg - besegrade Lövet/Johanneberg

1–2 (0–2) blev resultatet när Lövet/Johanneberg och Croatia Göteborg möttes på Mossens IP på fredagen. I och med detta har Croatia Göteborg hela sex raka segrar i division 7 Göteborg A i fotboll..

GöteborgsPosten - 02 jun 19 kl. 21:13

Segerraden förlängd för Göteborg City - besegrade Hindås

2–4 (2–3) blev resultatet när Hindås och Göteborg City möttes på Fagervallen på söndagen. I och med detta har Göteborg City hela fem raka segrar i division 7 Göteborg B i fotboll..

GöteborgsPosten - 11 sep 20 kl. 07:00

Segerraden förlängd för Croatia Göteborg – besegrade Härryda

6–0 (4–0) blev resultatet när Croatia Göteborg och Härryda möttes på Gamlestadsvallen på torsdagen. I och med detta har Croatia Göteborg fyra raka segrar i division 6 Göteborg A herr i fotboll..

GöteborgsPosten - 30 jun 18 kl. 14:56

Segerraden förlängd för Kopparbergs/Göteborg - besegrade Växjö

3–2 (0–1) blev resultatet när Kopparbergs/Göteborg och Växjö möttes på Valhalla Konstgräs på lördagen. I och med detta har Kopparbergs/Göteborg hela fyra raka segrar i Allsvenskan i fotboll..

GöteborgsPosten - 04 maj 19 kl. 18:02

Segerraden förlängd för Pushers - besegrade AIF Göteborg

4–0 (2–0) blev resultatet när Pushers och AIF Göteborg möttes på Gröna Vallen på lördagen. I och med detta har Pushers hela fyra raka segrar i division 7 Göteborg C i fotboll..

GöteborgsPosten - 19 apr 18 kl. 19:02

Segerraden förlängd för Härryda - besegrade Warta

4-1 (2-0) blev resultatet när Härryda och Warta möttes på Härryda på torsdagen. I och med detta har Härryda hela fyra raka segrar i division 5 Göteborg B i fotboll..

GöteborgsPosten - 21 apr 18 kl. 15:00

Segerraden förlängd för Sveakurd - besegrade Surte

3-2 (1-1) blev resultatet när Sveakurd och Surte möttes på Bläsebovallen på lördagen. I och med detta har Sveakurd hela fyra raka segrar i division 6 Göteborg A i fotboll..

GöteborgsPosten - 03 maj 18 kl. 20:39

Segerraden förlängd för Inter Linné - besegrade Lövet/Johanneberg

4-0 (2-0) blev resultatet när Inter Linné och Lövet/Johanneberg möttes på Härlanda Park på torsdagen. I och med detta har Inter Linné hela fem raka segrar i division 7 Göteborg A i fotboll..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.