Corren > Nyheter

Saturday, 24 October, 08:58

Corren - 17 okt 20 kl. 20:30

Många förhindras att rösta i Myanmars valÖver en miljon invånare i delstaten Rakhine i västra Myanmar förhindras att rösta i valet i november, ett faktum som kan spä på rådande konflikter..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Myanmars, Rakhine, Myanmar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många förhindrasatt , röstai , Myanmars, val
YLE - 11 feb 13 kl. 18:48

Olli Rehn: "Valutakrig" måste förhindras

EU-kommissionens viceordförande Olli Rehn säger att devalveringskrig i världen måste stoppas i sin linda, apropå att euron förstärks och den japanska yenen försvagas. Rehn gav en intervju till Yle Nyheter i dag måndagens eurogruppsmöte. - En stark uppgång i eurokursen skulle försvaga åtgärderna för att balansera ekonomin i euroområdet framöver, säger EU-kommissionär Olli Rehn.

DI - 26 aug 18 kl. 19:30

Debatt: Så förhindras nya brandkatastrofer

DEBATT. I somras brann 25 000 hektar skog upp i Sverige. Vi har identifierat fem punkter som är avgörande för att branschen och samhället ska stå bättre rustade nästa gång skogen brinner, skriver fyra debattörer som tillsammans företräder ägare av 90 procent av Sveriges skog..

SmålandsPosten - 24 jun 13 kl. 00:30

Vem är SD:s statsministerkandidat?

I svensk politik utkämpas kampen om regeringsmakten mellan två block: Alliansen och De rödgröna. Ibland har ett parti försökt distansera sig från blockpolitiken och ställt sig utanför de båda blocken. När frågan om vilken statsministerkandidat de ska stödja försökt viftas bort med uttalande som ?

Barometern - 24 jun 13 kl. 08:11

Vem vill SD ska leda landet?

I svensk politik utkämpas kampen om regeringsmakten mellan två block: Alliansen och de rödgröna. Ibland har ett parti försökt distansera sig från blockpolitiken och ställt sig utanför de båda blocken. När frågan om vilken statsministerkandidat de ska stödja försökt viftas bort med uttalande som ?

YLE - 14 maj 14 kl. 06:00

SDP och EU-valet: Nej till skatteparadis, löst ja till asylreform

De europeiska socialdemokraterna har vind i seglen på många håll, bland annat i Spanien, Storbritannien, Sverige och Danmark, om man får tro opinionsmätningarna under våren. De ligger fortfarande efter de centerkonservativa kristdemokraterna EPP men marginalen är inte längre särskilt stor. Värre ser det ut för de finländska socialdemokraterna.

BT - 19 aug 14 kl. 00:30

Våga tala varsamt om skolan

Bättre kunskaper förutsätter att politiker har förmågan att inse sina egna begränsningar. Minns du det där pirret i magen? Det som kom när det äntligen var dags att få gå till skolan för allra första gången.

Kristianstadsbladet - 26 nov 12 kl. 09:07

Budgetens viktigaste frågor

Foto: Bosse Nilsson
I?dag börjar ett tvådagars regionfullmäktige för att få budgeten för 2013 i hamn. På ena sidan: styrande femklövern, som behåller samma skatt som tidigare och ändå ger sjukvård och kollektivtrafik mer, i kronor räknat.

SmålandsPosten - 13 maj 14 kl. 06:00

"Vi talar om ren svart fascism"

Bryssel, maktens huvudstad i Europa. Staden, en stor smältdegel, där EU-politiker, världens ledande makthavare, lobbyister, experter och demonstranter möts och försöker att tillsammans skapa morgondagen.
Smålandsposten besökte detta demokrati- och maktcentrum och fick exklusivt möte med Sveriges EU-kommissionär, en frispråkig Cecilia Malmström.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 07:00

EU står för fortsatt fred

Foto: Alik Keplicz
Det är lätt att glömma bort vad EU i grunden är, och det som fortfarande är det viktigaste med samarbetet: Att EU är ett stort och lyckosamt fredsprojekt. Det menar författare och filosof Rolf Ejvegård i dagens krönika.
EU är ett fredsprojekt, faktiskt världshistoriens mest framgångsrika.

Sydsvenskan - 14 feb 16 kl. 04:00

Det bultande dikthjärtat

Jag tänker på kärlek.Och på hur dum jag är på allt det där. Projektet kärlek är ett arbete med förutsättningar och begär.

Helsingborgs Dagblad - 18 nov 15 kl. 20:19

Frälsaren som blev en belastning.

Utöver mellanstatliga politiska förbindelser kan med diplomati avses "smidigt tillvägagångssätt", uppger Norstedts ordbok.Så ironiskt då att chefen för utrikesdepartementet, utrikesminister Margot Wallström (S), gång efter annan visar sådan brist på just smidighet.Nu har Wallström lyckats att ytterligare försämra Sveriges relationer till Israel, i och för sig ett slags prestation med tanke på hur usla de redan var.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.