ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 22 October, 04:51

ÖstersundsPosten - 17 okt 20 kl. 20:00

Socialdemokraterna har bestämt sig – kommer rösta på föräldrarnas skolförslagPå torsdag ska flyttkarusellen inom Östersunds skolförvaltning återigen upp för beslut. Sist....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Östersunds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Socialdemokraternahar , bestämtsig kommer , rösta, föräldrarnas, skolförslag
BT - 16 sep 14 kl. 19:15

S dominerade på Särla

Stefan Löfven som statsminister – det gillar eleverna på Särlaskolan. Där fick Socialdemokraterna nästan hälften av rösterna. Elva högstadieskolor i Borås deltog i skolvalet.

BT - 20 mar 14 kl. 13:32

Alliansen har halverat fattigdomen i Sverige

Socialdemokraterna upprepar sitt mantra att fattigdomen ökat i Sverige, men så är det ju inte. Man måste skilja mellan ”relativ fattigdom” och verklig fattigdom. Relativ fattigdom visar bara hur många som har en inkomst under en viss andel av andras inkomst.

YLE - 24 mar 15 kl. 11:50

Skattelättnader får igång konsumtionen

Mera jobb ligger högst på agendan för de två västnyländska riksdagskandidaterna från SDP. Socialdemokraterna hoppas på återval för Maarit Feldt-Ranta i Raseborg och att unge Joona Räsänen ärver Matti Saarinens röster i Lojo. Trots att Socialdemokraterna har ett mycket starkt stöd i Västnyland särskilt i Hangö, Raseborg och Lojo har partiet valt att gå till val med bara två kandidater från regionen.

YLE - 20 maj 17 kl. 09:00

Skolstart - även för föräldrarna

- Det har forskats mycket världen över om vad som påverkar ett barns skolgång, närmare bestämt både trivsel och skolframgång. Det som gör det allra mest är - föräldrarna. Dels föräldrarnas utbildning men i synnerhet deras inställning.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 20:55

Svaneskolan får ett nytt gymnasium

LUND Det blev Svaneskolan som gick segrande ur strider om var Lunds nya gymnasium ska ligga. Högstadiet kommer också att bevaras.– Vi är nöjda över att så många partier i kommunstyrelsen nu har kunnat komma överens om var det nya gymnasiet ska placeras.

Skånskan - 02 feb 17 kl. 09:20

Skrattet från en stor idrottsman har tystnat

KRÖNIKA/TILL MINNE AV JOHNNY WAHLQUIST ERWP.fif(0)En i många bemärkelser stor idrottsman har gått ur tiden. Det var med smärtsam sorg i hjärtat jag tog emot beskedet om styrkelyftningsprofilen Johnny Wahlquists bortgång.

YLE - 15 jul 16 kl. 10:00

Riksdagsvalet 2015 blev inget internetval

Riksdagsvalet våren 2015 blev inte det genombrott för kampanjer på internet som många på förhand förutspådde. För vänstern blev valet en katastrof. Vänsterpartierna har aldrig tidigare tillsammans fått så få röster.

HBL - 01 nov 13 kl. 05:24

Misshandlade babyn mår bra ? skickas aldrig hem igen

Den lilla flickan som tillfogades nio benbrott och vars föräldrar frikändes i alla rättsinstanser kommer att få stanna kvar i sitt fosterhem. Flickan är nu fyra år och har återhämtat sig fullständigt.? Det viktigaste är att flickan mår bra efter allt hon varit med om.

YLE - 26 apr 17 kl. 17:48

"Familjeledigheten ett lapptäcke som regeringen inte vågade röra"

- Det finns beslutsunderlag som både partierna och arbetsmarknadsparterna har gjort för att förnya familjeledigheten. Systemet är ändå som ett lapptäcke, säger forskningschef Minna Salmi vid THL, därför har förändringarna hittills bestått av kompromisser. Minna Salmi är en av våra främsta experter på familj och arbetsliv.

SmålandsPosten - 10 mar 14 kl. 11:21

Små grupper till små barn

Regeringen kommer i vårbudgeten att satsa 650 miljoner på förskolan. Dels ska de kommuner som har alltför stora grupper få öronmärkta pengar. Dels ska högskolorna få fler platser på förskollärarprogrammet.

YLE - 09 maj 14 kl. 14:46

Ingemo Lindroos: Ge mig ett retoriskt prov, Antti!

Handen på hjärtat. När du sitter hemma vid köksbordet med pannan i djupa veck och har ekonomiska bekymmer, är det då din eller familjens privata ekonomi som bekymrar elller statens? Må vara att Finlands låntagning och hållbarhetsgap är viktiga frågor, men det är ändå bensinpriset och kostnaderna för barnens hobbier som engagerar i vardagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.