GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 31 October, 02:35

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 17:03

Bellevue marknad kan ersättas med skolaDet brokiga industriområdet i östra Göteborg har fått politikernas ögon på sig..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bellevue, marknadkan , ersättasmed , skola
Skånskan - 31 aug 16 kl. 06:00

Östratornskolan kan ersättas av nybygge

Lund Den nuvarande Östratornskolan kan komma att ersättas av ett nybygge i stället för att byggas om och till som tidigare planerats.– Den senaste utredningen innebär en radikal förändring och jag är försiktigt positiv till det nya förslaget, säger Monica Molin (S), ordförande i barn- och skolnämnd Lunds stad. Vid onsdagens möte får nämnden närmare information om den nya utredningen, där fyra alternativ ingår och nybygge förs fram som det bästa.

Sydsvenskan - 26 feb 15 kl. 05:11

Brittisk tv-licens kan ersättas

Brittiska BBC, som för många utgör själva sinnebilden för public service-tanken, ska minska sitt utbud. Tv-licensen bör också ersättas med ett nytt system där fler medier kan få stöd.Förslagen läggs fram av en tvärpolitisk kommitté i parlamentet som utvärderat den 93-åriga institutionens framtida roll i ljuset av en rad skandaler och ett förändrat medielandskap.

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 15 kl. 05:11

Brittisk tv-licens kan ersättas

Brittiska BBC, som för många utgör själva sinnebilden för public service-tanken, ska minska sitt utbud. Tv-licensen bör också ersättas med ett nytt system där fler medier kan få stöd.Förslagen läggs fram av en tvärpolitisk kommitté i parlamentet som utvärderat den 93-åriga institutionens framtida roll i ljuset av en rad skandaler och ett förändrat medielandskap.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 16:01

Rex Tillerson kan ersättas av CIA-chef Mike Pompeo

Donald Trump väntas sparka utrikesministern, rapporter New York Times. USA:s utrikesminister Rex Tillerson kan ersättas av Mike Pompeo vid årsskiftet eller strax efter årsskiftet. Det rapporterar New York Times på torsdagen.

BT - 20 sep 13 kl. 16:34

"Instrumenten kommer inte att ersättas"

Musik är i dag en stor del av vårt samhälle. Men med den tekniska utvecklingen har allt mer musik blivit datorgjord, till mångas missnöje och fasa för att detta ska ersätta instrumenten. ?

YLE - 16 dec 13 kl. 06:45

Bilskatterna kan ersättas med kilometerskatt

Kommunikationsministeriets arbetsgrupp väntas idag på förmiddagen föreslå en kilometerskatt som skulle ersätta de andra skatterna som uppbärs av bilägare. Enligt uppgifter som sipprat ut skulle åtminstone en del av bilskatten som uppbärs vid inköp av en ny bil och den årliga fordonskatten ersättas med en kilometerskatt. I den tätt befolkade delen av landet skulle kilometerskatten vara 6-7 cent per kilometer och i glesbygden 3-4 cent.

BT - 01 okt 14 kl. 13:02

?Kärnkraften måste ersättas av annat energislag?

Maria Sunér Fleming, energi- och klimatexpert på Svenskt Näringsliv (SN), tror att industrin kommer att reagera "ganska kraftigt" på beskedet i dag. – Jag blir väldigt bekymrad över vad det kommer att innebära. Vad är vitsen med att tillsätta en energikommission om man redan har målat in sig i ett hörn?

YLE - 21 jan 15 kl. 14:33

Gardets polishus ska ersättas med bostadshus

Den nya detaljplanen som ska göra det möjligt att riva Gardets polisstation har fått grönt ljus i stadsplaneringsnämnden. Nu behövs bara stadsstyrelsens godkännande för att det gamla polishuset ska kunna rivas och ersättas med ett nytt bostadshus. Det är försäkringsbolaget Ilmarinen som äger det gamla kontorshuset på Röddäldsgatan i Helsingfors centrum.

YLE - 11 jun 15 kl. 12:08

Vad ska Hornetarna ersättas av?

En preliminär utredning om hur Flygvapnets Hornet-jaktplan med tiden ska ersättas ges nu på eftermiddagen till försvarsminister Jussi Niinistö. Se överlämnandet av rapporten direkt på Arenan kl. 13:10.

DN - 02 apr 18 kl. 19:30

Utvisade diplomater kan snart ersättas

De 60 ryska diplomater som utvisades ur USA kan snart ersättas av 60 andra. Och på samma sätt kan USA ersätta de 60 som Ryssland utvisade..

NT - 13 jun 12 kl. 16:21

Karlsson kan ersättas av Hareide

Mycket tyder på att Helsingborg allsvenska fotbollslag byter tränare. Enligt SVT och Radiosporten ska Conny Karlsson ersättas av guldtränaren från 1999, norrmannen Åge Hareide..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.