GT > Nyheter

Tuesday, 20 October, 21:35

GT - 17 okt 20 kl. 19:34

Männen höll hand på Centralen – slogs nedDe två männen kom gåendes hand i hand genom Centralstationen.Då gick tre män till våldsam attack med slag och sparkar.Motivet var, enligt tingsrätten, att kränka dem för deras sexuella läggning.Nu döms trion..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Centralstationen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Männen, höll, hand, Centralen, slogs, ned
Vestmanlands Läns Tidning - 03 mar 20 kl. 10:06

Insändare: Är tjänstemännen som har hand om idrotten idrottsfientliga?

Så fort det är ett idrottsevenemang på Rocklunda verkar parkeringsvakterna ha fått order om att....

YLE - 22 aug 14 kl. 04:25

Korsholm tar strid med NTM-centralen

Ett missnöje med Närings- trafik och miljöcentralen gror vid Korsholms kommun. Enligt kommunen agerar myndigheten inte i enlighet med god förvaltningssed i planeringsärenden. - Vi har sett det förr och nu ser vi det igen då det gäller vår planläggning av Fågelbergets industriområde, säger styrelseordförande Michael Luther.

YLE - 20 maj 14 kl. 11:08

"Företagarna från Mars, tjänstemännen från Venus"

Tis 20.5.2014 kl.

Skånskan - 11 feb 19 kl. 05:00

Tullare tumlade runt i amfetaminmoln vid tillslag på Centralen

Malmö När de fyra tulltjänstemännen skulle gripa den misstänkte knarksmugglaren slet han sönder en påse amfetamin och spred över tullare och den narkotikahund som markerat mot mannen.
Såväl tulltjänstemännen som hunden fick amfetamin på huden och i andningsvägarna.– Mannen ville inte gripas, och det uppstod tumult.

YLE - 05 aug 15 kl. 06:40

Miljöcentralen vill stoppa byggplanerna på Vårdö

Om Helsingfors stads planer på att bygga ett bostadsområde för 7000 personer på Vårdö godkänns förlorar Helsingfors ett viktigt grönområde med en stor mångfald av djur och växter, menar Helsingfors miljövårdschef Päivi Kippo-Edlund. Miljönämnden bordlade i tisdags ett utlåtande till stadsplaneringskontoret där man säger att man på grund av naturens mångfald på Vårdö borde lägga ner byggnadsplanerna. - Vi behöver mera information.

Cornucopia - 01 jan 16 kl. 21:07

Vem tar hand om barnen i det återupprättade totalförsvaret?

I gamla invasionsförsvaret tjänstgjorde främst män och de frivilliga försvarskvinnorganisationerna organiserade barnomsorg åt sina tjänstgörande kvinnor. Idag har vi fortfarande en majoritet män inom försvaret, men även många kvinnor och inte sällan är deras livspartner också engagerad inom totalförsvaret. Fast det finns ingen organisation för att ta hand om dessas gemensamma barn i händelse av svensk mobilisering.

YLE - 07 okt 15 kl. 18:15

Tjänstemännen flyttade ut bland invandrarna i Vanda

Rekordmånga flyktingar kommer till Finland och snart ska många av dem bli en del av vårt samhälle. Samtidigt provar man i några förorter i Vanda på nya sätt att hjälpa invandrare med integration. I projektet har några tjänstemän lämnat sina kontor vid TE-centralen och stadens socialverk och tagit sig ut bland folk i förorterna Håkansböle och Västerkulla.

GöteborgsPosten - 17 okt 18 kl. 13:39

Försökte råna kvinnor – bad om ursäkt och tog i hand

De maskerade männen gick fram till kvinnan som nyss stigit av tåget i Nödinge. Hon fick en pistol intryckt i bröstet samtidigt som de unga männen bad om hennes pengar.
Detta var duons andra rånförsök denna lördagskväll.

Politologerna - 11 apr 19 kl. 07:15

Speaking truth to power – är tjänstemännen på Regeringskansliet beredda att utmana statsråden?

I den så kallade IT-skandalen på Transportstyrelsen kretsade många frågor kring hur mycket statsråden och statsministern egentligen visste om de problem som fanns beträffande myndighetens hantering av känsliga datauppgifter. I vilken utsträckning som de ansvariga statsråden hade kunskap om situationen hänger samman med vad tjänstemännen på departementen egentligen förde vidare till sina chefer. I en nyligen publicerad artikel har Peter Munk Christinansen, Birgitta Niklasson och jag studerat hur tjänstemän på regeringskanslierna i Danmark och Sverige resonerar kring det egna agerandet i händelse av att regeringens politik skulle riskera att skada landets nationella intressen.

YLE - 18 apr 17 kl. 05:10

Han dömer utsedd av SFP - men nämndemännen i tingsrätterna blir färre

Nämndemännen i tingsrätterna i huvudstadsregionen ser ut att bli färre under nästa valperiod. Nya nämndemän ska väljas efter kommunalvalet. En som varit med länge är Ulf Ljung, som har varit nämndeman sedan 1993.

Expressen - 22 nov 19 kl. 06:15

Miljardärens hyllning till flickvännen

Fastighetsmiljardären Erik Selin ger nu en detaljerad inblick i sitt engagemang för hjälporganisationen Hand in hand. För tidningen Dagens industri berättar han om sin och flickvännen Isabella Löwengrips biståndsresa till Kenya och att det var hon som fick iväg honom på resan.– Isabella är lite mer handlingskraftig än jag, säger han i sin hyllning till flickvännen..

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Jättehaj har hittats död på Västkusten

En åtta meter lång haj har hittats död i Göteborgs skärgård. Det rapporterar GP.Förmodligen rör det sig om samma haj, en brugd, som räddades vid en grund havsvik utanför Styrsö i slutet av september.

GT - 15 minuter sedan

Märtha Louise om exmakens död: ”Tuffaste tiden i livet”

Under julhelgen avslutade den norska konstnären och författaren Ari Behn sitt liv, han var tidigare gift med prinsessan Märtha Louise och paret fick tre döttrar.I det senaste avsnittet av schaman Dureks podd berättar Märtha Louise om sorgen.– Det har varit den tuffaste tiden i mitt liv.

GT - 5 timmar sedan

Boris oro: Regeringens förslag kan sänka Gekås

Fotbollsarenor och teatrar gapar tomma, samtidigt som butiker kan vara packade med folk. Det har regeringen nu aviserat att man vill komma åt.Genom att införa en tillfällig pandemilag vill man kunna begränsa folksamlingar i bland annat handeln.

GT - 10 timmar sedan

55-årig man slog i ihjäl bekant i sin lägenhet

I ett larmsamtal berättade mannen att hans vän har blivit misshandlad innan han dök upp, att han sen somnat och snarkat men nu inte längre reagerar. Det var inte sant redan i det första längre förhöret berättar han att de slagits och säger att han själv blev attackerad av kamraten.Göteborgs tingsrätt dömer nu den 55-årige mannen till fyra års fängelse för grovt vållande till annans död och grov misshandel.

GT - 12 timmar sedan

Hemvändarna har betydligt mer att ge

GÖTEBORG. Hemvändargänget har betydligt mer att ge. Och Roland Nilsson måste lösa problemet Hosam Aiesh illa kvickt.

GT - 14 timmar sedan

Två bilar i olycka – båda har voltat

På tisdagsmorgonen har polis, ambulans och räddningstjänst larmats till en olycka på riksväg 40 utanför Bollebygd.– Det är två personbilar inblandade, båda har voltat men vi vet inte ur det har gått till, säger Tommy Lieback, inre befäl vid räddningstjänsten i Södra Älvsborg. Den ena bilen hamnade mellan körbanorna och den andra i diket.

GT - 15 timmar sedan

Sandra mördades med 50 knivhugg

Trebarnsmamman Sandra Krantz, 39, höggs till döds i sitt hem i Göteborg tidigare i år.Den 37-årige man som i slutet av september dömdes för mordet har nu lämnat in en överklagan till hovrätten.– Det kom som en käftsmäll.

GT - 18 timmar sedan

Larm om hög smäll i Göteborg

Polisen är på plats i centrala Göteborg efter att flera personer larmat om en hög smäll.– Vi har konstaterat att det varit någon form av skada på en fastighet där, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl, vid polisen i Region Väst. .

GT - 23 timmar sedan

”Inte så man tänker fan vilket guldlag”

Totalkollaps från Malmö FF i Stockholm.Då missade Häcken den stora chansen i Helsingborg.– Vi jagar ett guld.

GT - Igår: 20:28

Livsmedelsbutik utsatt för väpnat rån

En ensam gärningsman har hotat kassapersonal med ett pistolliknande föremål i en livsmedelsbutik på Tjörn.Polis är på plats med flera patruller..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.