NT > Nyheter

Sunday, 25 October, 09:10

NT - 17 okt 20 kl. 19:19

Älg på vägenÄlg har kommit upp på vägen och påverkar trafiken på E4 vid trafikplats Strömsfors i båda riktningarna uppger Trafikverket..
Läs mer på NT
Läs mer om:
E4, Strömsfors, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Älg, vägen
YLE - 19 jan 14 kl. 15:51

Farlig trafik på Skolvägen i Oravais

Det körs i farligt höga hastigheter på Skolvägen, en parallellväg till Riksåttan i Oravais centrum. Hastigheten är begränsad till 30 km/h men Jari von Wendt, som bor invid vägen, säger att han dagligen ser bilister som kör uppemot 90 km/h på vägen. Skyltning i södra änden av SkolvägenPåbudsskyltar vid Skolvägen i Oravais Yle/Roger KällmanSkolvägen är en gammal sträckning av Riksväg 8.

YLE - 19 jul 15 kl. 23:07

Dåliga vägar: Monäsvägen

När Yle Gräv efterlyste tips på dåliga vägar via vår Facebook-sida hade vi en överlägsen vinnare: Monäsvägen i Nykarleby, väg 7274. Ett dussintal webbläsare som tog kontakt med oss tyckte att just den här vägen är sämst i klassen. Det är en tidig kväll i juni när vi kommer till en T-korsning i Munsala i Nykarleby.

YLE - 25 jul 17 kl. 05:02

Vallgrundsvägen slät som ett salsgolv

Två efterlängtade vägprojekt genomförs i Korsholm den här sommaren. Både Vallgrundvägen och Koskövägen förbättras, och förhoppningen är nu att vägarna ska hållas i skick en lång tid framöver. År av skumpande på dåliga vägar, och år av väntan på att få vägarna åtgärdade - är nu över, både på Replotlandet och i Koskö i Korsholm.

YLE - 02 okt 14 kl. 16:17

Osäkra planer på att göra Salovägen i Svartå tryggare

Närings- trafik- och miljöcentralen låter göra en utredning som gäller den en och en halv kilometer långa omkörningsfilen i Svartå, Raseborg, mellan Svartå FBK och avtaget till riksväg 25 på Ingåsidan. För trafiklösningen som den är nu är farlig, eftersom det på omkörningsfilen saktar in bilar som ska svänga till vänster in på Lindersvägen, Gråströmsvägen och upp mot riksväg 25. I inget av de alternativ som presenterades på mötet ska det längre gå att svänga upp på Gråströmsvägen mot Svartåhållet, berättar projektchef Kai Tattari vid NTM-centralen.

YLE - 02 okt 14 kl. 16:17

Svartå: Farliga omkörningsfiler på Salovägen

Närings- trafik- och miljöcentralen låter göra en utredning som gäller den en och en halv kilometer långa omkörningsfilen i Svartå, Raseborg. Sträckan går mellan Svartå FBK och avtaget till riksväg 25 på Ingåsidan. Trafiklösningen i dag är farlig, eftersom det på omkörningsfilen saktar in bilar som ska svänga till vänster in på Lindersvägen, Gråströmsvägen och upp mot riksväg 25.

YLE - 21 jul 15 kl. 23:07

Dåliga vägar: Lotlaxvägen

Det är något med vägarna i Vörå. Av de drygt 60 kommentarer som vi fick till Yle Grävs Facebook-sida om dåliga vägar kom ett dussin från just Vörå. Och Lotlaxvägen samlade flest missnöjda röster av dem.

YLE - 31 jul 14 kl. 12:15

Lappträskvägen en av många försummade vägar

Väg 176 Lappträskvägen är fortfarande ett sorgebarn i Östnyland - här är många gropar i asfalten, vägen är för smal, hastighetsbegränsningarna är för höga, här kör en massa tung trafik samtidigt som en massa barn rör sig på vägen.
Så här såg det på våren ut längs Lappträskvägen En 10 cm djup grop i vägen Bild: Yle Markku Rantala
Thomas Antas, viceordförande i kommunstyrelsen i Lappträsk, Sfp och kommunfullmäktigeledamot Minna Österholm, Sfp, är båda överens om att vägen är farlig. - Lappträskvägen har redan länge varit i dåligt skick men på den senaste tiden ser man nog en märkbar försämring med beläggning och gropar.

YLE - 23 jul 15 kl. 23:07

Dåliga vägar: Skrattnäsvägen

När Yle Gräv efterlyste tips på dåliga vägar via vår Facebook-sida fick väg 17063, Skrattnäsvägen mest röster i Sydösterbotten. En del befarar att den kommer att degraderas till grusväg så småningom. Det första som möter oss när vi kommer till Pjelax i Närpes är den stängda butiken.

BT - 18 sep 14 kl. 19:21

Vägen stängs: "En jätteseger"

Nu stängs Skansenvägen i Viskafors för genomfartstrafik. När väg 1610 mellan Viskafors och Rydboholm stängdes tiofaldigades trafiken på villagatan. – Förnuftet har segrat, säger Mikael Wendt som bor utmed vägen.

BT - 14 dec 14 kl. 12:23

Trötta på halkan på Töllsjövägen

De boende utmed Töllsjövägen har fått nog av dålig halkbekämpning. Nu agerar kommunpolitikerna Bengt Classon (M), Rune Kennborn (M) och Clara Holm (C) för att vägen ska prioriteras högre. – Den är genomfart från väg 180 till riksväg 40 mot Göteborg och vi har mycket tung trafik på vägen, säger Bengt Classon, som är byggnads- och miljönämndens ordförande i Bollebygd.

YLE - 20 mar 15 kl. 07:04

Farlig fortkörning på Volsvägen i Kyrkslätt

Invånare som bor intill eller rör sig på Volsvägen i Kyrkslätt uttrycker oro för säkerheten på vägen. Många kör fort och samtidigt saknas leder för lätt trafik. Mia Johansson kör dagligen till daghemmet som ligger på Volsvägen.

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Ny teknik ska övervaka sexköpare på Tinder

Allt fler sexköp sker på dejtingappen Tinder. Företaget tvingas nu investera i ny teknik för att komma till rätta med problemen..

NT - 10 minuter sedan

"Emilia" våldtogs – började sälja sex på Tinder

Efter att "Emilia" blev våldtagen på en nattklubb började hon sälja sex. Under ett år skadade hon sig själv och försökte vid flera tillfällen ta sitt liv. Vändningen blev en vänlig – men bestämd – polis..

NT - 10 minuter sedan

Lisa om sexköparna: ”Utsatte mig för livsfara"

"Jag var nyfiken. Mitt liv var rätt ospännande" säger Lisa om varför hon började sälja sex i Östergötland..

NT - 10 minuter sedan

Oppositionen tog hem segern i Seychellerna

Seychellernas oppositionskandidat Wavel Ramkalawan vann med 54,9 procent av rösterna presidentvalet i Seychellerna över president Danny Faure..

NT - 15 minuter sedan

Stopp för familjedaghem har svagt stöd

Förslaget om etableringstopp för familjedaghem ser inte ut att gå igenom..

NT - 45 minuter sedan

24 dödades i självmordsattacken i Kabul

24 människor dödades i självmordsattacken nära ett utbildningscenter i Afghanistans huvudstad Kabul på lördagen..

NT - 1 timme sedan

Gudnadóttir prisas på gala

Den isländska kompositören Hildur Gudnadóttir får ännu ett pris för musiken till "Joker"..

NT - 1 timme sedan

Inget USA för bokaktuella Lars Kepler

Allt var klart. Lars Kepler-böckerna skulle bli film och tv-serie i USA. Men så kom coronapandemin och nu ligger allt på is.

NT - 1 timme sedan

Ny tuff utmaning för Dolphins: "Bra att mäta oss"

Tufft spelschema, men Dolphins åker till Borås med en seger i ryggen. "Det är bra för oss som grupp att mäta oss", säger coachen Mikko Riipinen..

NT - 1 timme sedan

Polis avlossade varningsskott

Polis avlossade varningsskott i samband med en insats i Hofors under lördagskvällen, skriver polisen på sin hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.