UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 13:15

UNT - 17 okt 20 kl. 19:15

Kor på vägen på väg 77Kor har kommit upp på vägen och påverkar trafiken på väg 77 mellan Åsby och Hönsgärde i båda riktningarna uppger Trafikverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Åsby, Hönsgärde, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kor, vägen, väg77
Skånskan - 02 okt 16 kl. 14:46

Röj vägen för lands­bygden

I för­ra vec­kan sändes det första av­snittet av Resten av Sve­ri­ge i SVT, ett pro­gram om lands­bygden av och med jour­na­listen Po Tid­holm. Det var en pre­mi­är med stort fo­kus på pro­blem, ned­lagda bu­tiker och ben­sin­mackar, för­lo­rat fram­tids­hopp och drömmande till­ba­ka till forn­stora dagar.
Alla som bor på lands­bygden vet att det inte är hela san­ningen, utan att det finns gott om goda ex­em­pel och mängder av män­ni­skor som älskar just sin typ av lands­bygd.

Skånskan - 08 mar 17 kl. 04:00

Bätt­re lön och vill­kor

ERWP.fif(0)Det är brist på un­der­skö­ters­kor – och vär­re kommer det att bli. SVT har upp­märk­sammat si­tua­tionen – till många un­der­skö­ters­kors för­vå­ning.

BT - 28 jun 12 kl. 18:06

45 kor drunknade i gödsel på ladu- gård: "Det har pågått i flera veckor"

45 döda kor och kalvar hittades på torsdagen dränkta i gödsel på en ladugård med en köttbesättning på cirka 100 djur i södra Dalarna, skriver dt.se. 60 djur, en del av dem med frätskador ända upp mot ryggen, omhändertogs av polisen och flyttades från gården.

Magazin24 - 12 jul 12 kl. 09:35

Fem kor fortfarande på rymmen

Enligt LKC i Västerås är fem kor fortfarande på rymmen i Arboga. Efter tips från allmänheten under onsdagen kunde två till av de sju korna som var på rymmen hittas. De stod då och betade vid Södra Ågatan i Arboga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

En hel flock kor drev runt i Göta Älv

På söndagskvällen fick SOS larmet. En flock kor drev runt i Göta Älv mellan Nol och Nödinge.LÄS MER: Se korna rymma för att ta ett svalkande doppDet är oklart hur korna hamnade i vattnet men Roine Lindh, regional produktionsledare på SOS Alarm, tror att de gick ned till älven för att dricka.

Skånskan - 02 feb 16 kl. 02:00

För­kläd­da flic­kor

Opinion Det be­hövs en stra­te­gi för mi­gra­tio­nen. Men led­or­den ska vara ut­veck­ling, trygg­het, ge­men­samt an­svar och jäm­ställd­het. Inte sänk­ta lö­ner och fat­tig­dom.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 14:28

Kor på flykt

Sjöbo Lösa kor går på och längs med vägen på Riksväg 11 mellan södra- och västra cirkulationsplatserna i Sjöbo.Trafikverket varnar trafikanter för att lösa kor går på och längs med vägen på Riksväg 11 mellan två cirkulationsplatser. De rör sig mellan cirkulationsplatserna Sjöbo södra och Sjöbo västra.

Västerbottens Folkblad - 26 aug 18 kl. 10:00

Kor på rymmen i Umeå

Kor har setts springa runt på Västerslätts företagsområde. – Det ska röra sig om flera kor som setts inne på företagsområdet, säger Marie Andersson, RLC-kommunikatör hos polisen. Var korna kommer ifrån är oklart men senast sågs dem vid Förrådsvägen/Kontaktvägen i Umeå.

GT - 12 apr 17 kl. 13:27

JUST NU: Djurtransport i brand – tre kor dödade

En djurtransport med kor fattade eld på riksväg 26 i närheten av Tidaholm.Tre kor som började brinna fick avlivas av polisen, tolv kor överlevde – och körs vidare till slakteriet.– Föraren försöker få ut korna men det gick inte, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.

Expressen - 12 apr 17 kl. 13:27

JUST NU: Djurtransport i brand – tre kor avlivade

En djurtransport med kor fattade eld på riksväg 26 i närheten av Tidaholm.Tre kor som började brinna fick avlivas av polisen, tolv kor överlevde – och körs vidare till slakteriet.– Föraren försöker få ut korna men det gick inte, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.

Skånskan - 18 nov 15 kl. 19:30

Ladugård brann ner – ett 90-tal kor dog

sydost Ett 90-tal kor brann inne när en vinkelbyggd ladugård brann ner till grunden på Breabäck norr om Christenehofs slott i onsdags. Ingen människor skadades.Larmet gick vid halv två-tiden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.