News55 > Nyheter

Thursday, 22 October, 03:31

News55 - 17 okt 20 kl. 19:13

Sökande efter försvunnen man avbrutetSökandet har avbrutits efter den man i 50-årsåldern som häromdagen försvann i samband med att han skulle lägga ut nät från sin roddbåt vid Härnön utanför Härnösand, rapporterar SVT Nyheter Västernorrland . Både polisen och hemvärnet avbröt sina insatser. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Härnön, Härnösand, SVT Nyheter Västernorrland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sökandeefter , försvunnenman , avbrutet
YA - 13 jul 16 kl. 11:18

Sökande efter seglare avbrutet

Tisdagens sökande med polishelikopter uteblev. I nuläget kan polisen bara avvakta i ärendet med den seglare som försvann utanför Simrishamns kust i lördags..

Västerbottens Folkblad - 21 sep 18 kl. 20:03

[PLUS] Asylsökande försvunnen – sökinsats planeras

En 17-årig asylsökande man försvann i Umeå under onsdagskvällen. Händelsen har polisanmälts och....

UNT - 22 mar 14 kl. 09:01

Polisen: Vårt sökande avbrutet

Polisens sökande efter den 20-årige man som har anmälts försvunnen i Märsta har avbrutits..

SmålandsPosten - 01 okt 13 kl. 07:00

Många deltog i sökandet efter försvunnen 79-åring

Närmare två dygn efter senaste iakttagelsen är den 79-årige Hovmantorpsbon fortfarande försvunnen. Då, vid lunchtid i går, ville många delta när Missing people bad om hjälp i sökandet.
Vid 23-tiden i går kväll hade mannen ännu inte hittats.

YLE - 30 maj 16 kl. 08:03

Ingen letar efter försvunna asylsökande

42 asylsökande har försvunnit från Österbotten sedan hösten 2015. I hela landet är det 2500 som försvunnit i år och i fjol, rapporterar polisen. Exakt vart de försvinner är det ingen som har koll på.

BT - 15 apr 13 kl. 10:11

Pojke försvunnen i Markaryd

Ett stort pådrag efter en försvunnen 15-åring i Traryd i Markaryds kommun är resultatlöst ännu tidigt på måndagsmorgonen, sade vakthavande polisbefälet Mikael Erkki till TT. Pojken är försvunnen sedan lunchtid i lördags då han skulle cykla till ett konfirmationsläger några mil hemifrån. Polishelikopter med värmesökande kamera, hundpatruller och många frivilliga deltar i letande efter honom, sedan föräldrarna anmält honom försvunnen i lördags kväll.

Barometern - 05 jan 14 kl. 15:45

Stor uppslutning kring sökandet av försvunnen 80-åring

Över hundra personer deltar i sökandet efter den 80-årige mannen från Ruda som har varit försvunnen sedan 13-tiden i går. Vid 13-tiden på söndagen, alltså 24 timmar efter att mannen försvunnit från sitt hem i Ruda för att gå en promenad, samlades över hundra personer för att hjälpa till i sökandet efter mannen. Missing people organiserade sökandet med grupper om tio personer och patrulledare och en timme efter samlingen var den långa kedjan i gång.

Kristianstadsbladet - 13 jan 14 kl. 12:30

Artiklar om sökande var mest lästa

Foto: Bosse Nilsson, Annica Jönsson
Den 31-årige Kristianstadsbo som anmälts försvunnen har varit borta i snart tre veckor. Fortfarande tillhör artiklarna om sökandet de mest lästa på Kristianstadsbladet.se.

Nyan - 13 sep 17 kl. 09:54

Många inblandade i sökandet efter försvunnen man

Ett omfattande sökande pågår just nu efter den äldre man som är försvunnen sedan igår. Den försvunna mannen är 78 år och var klädd i grå skjorta och blå jeans när han lämnade sitt hem i norra Mariehamn vid klockan 10 på tisdagsförmiddagen. Han färdades i en mörkröd personbil av märket Daewoo Tacuma med registreringsnummer ÅLM 658.

Sydsvenskan - 19 nov 19 kl. 12:29

Upptrappat sökande efter saknad 17-åring

Polisen trappar upp sitt sökande efter en 17-årig flicka som anmälts försvunnen i Uddevalla. Flickan sågs senast i centrala Uddevalla i mitten av förra veckan och anmäldes som försvunnen i helgen. På tisdagsförmiddagen beslutade polisen att inleda en så.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 19 kl. 12:29

Upptrappat sökande efter saknad 17-åring

Polisen trappar upp sitt sökande efter en 17-årig flicka som anmälts försvunnen i Uddevalla. Flickan sågs senast i centrala Uddevalla i mitten av förra veckan och anmäldes som försvunnen i helgen. På tisdagsförmiddagen beslutade polisen att inleda en så.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.