Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 27 October, 04:10

Dalarnas tidningar - 17 okt 20 kl. 19:00

Antikroppstester för allmänheten har startat: "Vi testar en person var tionde minut"Testet som visar om du har antikroppar mot covid-19 är nu på väg ut på bred front. Lasarettet i....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antikroppstesterför , allmänhetenhar , startatVi , testaren person , var tionde minut
GT - 10 sep 20 kl. 11:50

Antikroppstester på väg för allmänheten i Västra Götaland

Från och med vecka 40 kommer antikroppstesterna öppnas för allmänheten i Västra Götaland, uppger regionen i ett pressmeddelande.– Provtagningen av kommunal hälso- och sjukvårdspersonal och brukare har börjat och kommer att utökas successivt de närmaste veckorna. Sedan öppnar vi för allmänheten, säger hälso- och sjukvårdsdirektör Ann Söderström, i pressmeddelandet..

Skånskan - 18 feb 17 kl. 14:00

”Allmänheten ska inte drabbas”

ESLÖV Lokalpolischefen Anna-Karin Boije har inga synpunkter på att man efter flytten kan tvingas husera i tillfälliga lokaler. Nu pågår en analys för att se om nödlokalerna kan innebära några hinder för servicen till allmänheten.
– Det är för tidigt att säga om det är några hinder eller inte, säger Anna-Karin Boije.

SR - 01 jul 20 kl. 19:33

Bara tre regioner tillåter antikroppstest för allmänheten

Det är bara i region Stockholm, Uppsala och Örebro som den breda allmänheten nu kan göra antikroppstester. I övriga landet kan än så länge bara vissa patientgrupper och vårdpersonal testa sig för antikroppar, det visar en genomgång Ekot gjort..

Nerikes Allehanda - 02 mar 20 kl. 10:24

Idag testar SOS signalen för Viktigt meddelande till allmänheten – så tolkar du ljuden i ett skarpt läge

Fyra gånger om året testar SOS signalen för Viktigt meddelande till allmänheten (VMA), även....

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 12 kl. 10:27

Fågelstation vädjar till allmänheten

Länsstyrelsen och Vellinge kommun bidrar ekonomiskt till driften av Skånes ornitologiska förenings fågelstation i Falsterbo. Men pengarna räcker inte riktigt till. Nu har fågelstationen startat en insamling hos allmänheten för att trygga verksamheten.

Kristianstadsbladet - 11 okt 13 kl. 18:04

Allmänheten varnas för industribrand


Det brinner i en industribyggnad i Anneberg nordost om Nässjö. Rökutvecklingen är kraftig och rök driver söderut över samhället, enligt räddningstjänsten.Allmänheten uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

BT - 11 okt 13 kl. 18:06

Allmänheten varnas för industribrand

Det brinner i en industribyggnad i Anneberg nordost om Nässjö. Rökutvecklingen är kraftig och rök driver söderut över samhället, enligt räddningstjänsten. Allmänheten uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Cornucopia - 27 maj 20 kl. 10:49

Restriktioner lättas - för allmänheten kommer inte följa dem ändå

Efter att först populistiskt vidtagit hårdare restriktioner än experterna rådgav lättar nu allt fler länder på restriktionerna, återigen populistiskt. Orsaken är att allmänheten helt enkelt inte kommer följa restriktionerna, i takt med att coronapandemin går från otäckt okänt till känt och till synes hanterbart. Alternativt skulle makthavarna få betala ett opinionspris.

Cornucopia - 30 jan 19 kl. 12:13

Stor satsning av Psyopsförbundet och MSB mot informationspåverkan - föreläsningar för allmänheten i Svenstavik, Linköping, Kungsbacka

Försvarsutbildarna och Psyopsförbundet genomför med finansiering från MSB just nu en stor satsning mot informationspåverkan. Man har utbildat informatörer som håller föreläsningar för företag, myndigheter och allmänheten. Ikväll hålls föreläsningar för allmänheten i Svenstavik, den 12:e februari i Linköping och den 28:e februari i Kungsbacka.

Supermiljöbloggen - 15 jan 18 kl. 10:18

Naturvårdsverket: ”Beslutsfattare som lyssnar till allmänheten prioriterar naturens gratisarbete”

"Det är ekologiskt, socialt och ekonomiskt smart att samarbeta mer med naturen och därmed dra nytta av det gratisarbete som naturen ger våra samhällen i form av ekosystemtjänster", konstaterar Karin Skantze, projektledare för Naturvårdsverkets regeringsuppdrag att kommunicera ekosystemtjänster, idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen. Varje dag fattas hundratals beslut som påverkar Sveriges ekosystem. Ekosystemen påverkas när vi bygger bostäder, organiserar trafik eller brukar jord och skog.

Cornucopia - 11 jun 20 kl. 10:35

Spaning: Allmänheten har tröttnat på coronapandemin - konsumtionen kommer skjuta fart som en löning den 25:e

Dags för en spaning. Allmänheten - åtminstone de som inte är riskgrupp eller inte jobbar inom vård och omsorg - har tröttnat på coronapandemin, och med lönen den 25:e kommer den inhemska konsumtionen ta fart igen - även om den redan börjat återhämta sig. Inte mindre än fem spaningsanekdoter av kravet tre nedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.