Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Thursday, 22 October, 05:01

Länstidningen i Jämtland - 17 okt 20 kl. 19:04

Efter 15-åringens drömskott – kvalhoppet lever för IFK Östersund Ungdom: "Kände direkt den skulle sitta"Ännu finns kvalchansen att nå hela vägen till division 3. Det främst tack vare 15-åriga Linton....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
IFK Östersund Ungdom, Linton

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter 15-åringens, drömskott, kvalhoppet, leverför , IFK, Östersund, Ungdom, Kände direkt den skulle sitta
Supermiljöbloggen - 29 sep 13 kl. 11:46

Veckans miljöcitat ? om klimatplågor, portföljer och gruvnäringens spyflugor

Mil­jö­ci­ta­ten du inte får missa. Här är veckans värsting­ar och visdomar. Varje vecka sägs och skrivs det otroligt mycket smarta saker i mil­jö­de­bat­ten.

Kristianstadsbladet - 02 aug 12 kl. 20:27

Utesluter inte att 19-åringen lever

Efter en dryg vecka avblåser polisen aktiva sökandet efter den 19-årige dansk som är försvunnit i Lappalandsfjällen. Men polisen utesluter inte att mannen fortfarande lever.
?

Skånskan - 12 apr 16 kl. 01:00

Fler lever i en gräns­zon

Opinion Är det verk­li­gen rim­ligt att in­vand­ra­re får bätt­re pen­sion än svenskar som har jobbat och slitit ett helt yr­kes­liv? frågade en upp­rörd man som ringde här­om­da­gen.
Det är inte första gången jag får frå­gan, och inte så säl­lan är ur­sprunget vand­rings­myter om att staten sy­ste­ma­tiskt gynnar män­ni­skor från an­dra länder.

GöteborgsPosten - 18 jan 18 kl. 17:48

Han lever gömd för "spelaragenten"

Flera personer har berättat för GP hur den 49-årige ”spelaragenten” hotat dem han är skyldig pengar med polisanmälan. Han har också anlitat indrivare som antastat en persons föräldrar. Personen var 49-åringens förre kollega som nu lever utanför samhället, gömd också för sin egen familj.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

82-åringens debut på Internet – "Det var svårast med E-sport""Projektet som belyser digitalt utanförskap

Medan vi andra bokstavligt lever på sociala medier, Google och Youtube var det här första veckan för 82-åriga Kerstin Wolgers på internet.  – Det har inte varit aktuellet för mig innan men nu har jag tagit mig tiden, säger hon till Nyheter24. Under veckan har hon bland annat provat på E-sport, vilket var svårast.

ÖstersundsPosten - 12 sep 15 kl. 17:35

17-åringens dåd bedöms som extremt ovanligt av psykolog

– Det är väldigt individuellt hur trauman tar sig uttryck. En trygg och förutsägbar miljö kan hjälpa, men lever någon i en otrygg situation blir konsekvenserna mycket större. Vi behöver hjälp av omgivningen när vi växer upp..

Dagensanalys.se - 04 okt 17 kl. 11:31

Good is the new cool – marknadsföringens förfall och återuppståndelse

Under Mindshares event Huddle hade jag möjligheten att prata med Afdhel Aziz, grundare av företaget Conspiracy of Love och författare till boken Good is the new cool. Han menar att traditionell marknadsföring håller på att dö ut, och möjligheterna ligger i att göra företagets CSR-initiativ till en del av kärnverksamheten för att både skapa lönsamhet och marknadsföring på en och samma gång. I dagens värld vet knappt barn vad en tv-annons är, eftersom de huvudsakligen konsumerar rörlig bild via streamingtjänster, dessutom använder de ofta reklamblockerare, så de exponeras i mycket låg grad för traditionell reklam.

Skånskan - 03 mar 17 kl. 20:34

Kallur avslutade med EM-final

ERWP.fif(0)MALMÖ
Susanna Kallur avslutade sin fantastiska friidrottskarriär med en meriterande EM-final inomhus på 60 meter häck i Belgrad.
Efter försöken och semifinalen tidigare slutade det med en åttondeplats i finalen.

BT - 27 dec 13 kl. 11:17

Pappan: "Känns som en lättnad"

Hovrätten ändrar inte på tingsrättens dom. 32-åringen döms som ensam gärningsman till 14 års fängelse. – Det känns ännu en gång som en lättnad, säger den mördade 22-åringens pappa till BT.

Kristianstadsbladet - 27 jul 14 kl. 18:00

Frisebodaetappen räddade betyget


Världens största orienteringsäventyr är över för den här gången. 26 klubbar och nästan 1 000 ideellt arbetande funktionärer kan pusta ut. Nu lär det dröja 20 år innan festen återvänder till Skåne och våra trakter, för jag är övertygad om att tävlingen kommer att överleva.

Skånskan - 28 dec 15 kl. 19:34

70-åring lockade barn till grupponani

Trelleborg Den 70-årige mannen lockade till sig 11-13-årigar, som fick cigaretter och onanera tillsammans med honom. Nu döms mannen till fängelse för våldtäkt och sexuellt övergrepp.Det hela ska ha inträffat under en veckas tid i somras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.