DI > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 11:06

DI - 17 okt 20 kl. 19:01

Ny undersökning: Unga män lägger mest pengar på shopping
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny undersökning, Unga, mänlägger , mest, pengar, shopping
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny undersökning visar Premier Leagues mest hatade klubbar

Brittiska Daily Mirror har gjort en undersökning där de frågat vilket lag deras läsare hatar allra mest, och det är storklubben Manchester United som toppar den osköna listan. LÄS MER: Coutinho avgjorde sent – då fick en Stoke-supporter hjärtattackPå andra plats kommer de regerande ligamästarna Chelsea, tätt följt av Liverpool. Bildkälla: BildbyrånSe hela listan här.

DN - 27 sep 16 kl. 13:56

Ny undersökning: Hybrider körs mest på el


Laddhybrider körs i stor utsträckning på el. Pendlare med högst tre mil till jobbet enkel resa kör på el i genomsnitt 75 procent av sina vardagsresor. Det visar en undersökning av körvanor som Volkswagen gjort bland ägare till laddhybriderna Golf GTE och Passat GTE..

Nyheter 24 - 13 nov 13 kl. 09:03

Undersökning: Vilken flagga tycker amerikaner är mest lämplig?Gripna efter att ha demonstrerat med regnbågsflaggan

Vad är egentligen mest acceptabelt för tonåringar att ha på sina kläder, regnbågsflaggan eller sydstatsflaggan? En ny undersökning visar att sydstatsflaggan, mest känd för att ha varit det var baneret som den förlorande sidan i det amerikanska inbördeskriget slogs under och känd som en symbol för rasism, möts med större förståelse än en homovänlig regnbågsflagga.Stort stöd för sydstatsflaggan
Det visar i alla fall en undersökning som GayStarNews tagit del av.

DN - 04 feb 18 kl. 14:44

Undersökning: Unga är mer stillasittande än 85-åringar

Unga vuxna är mer stillasittande än 85-åringar. Allra mest sitter unga män i åldern 18 till 29 år. Det visar befolkningsundersökningen Liv och Hälsa som har genomförts i fem landsting i mellersta Sverige.

YLE - 27 jan 18 kl. 05:23

Undersökning: Finländare litar mest på Yle, STT och MTV3

Finländarna litar mest på Yle som nyhetskälla. Minst förtroende har vi för sociala medier, men ändå är de den huvudsakliga nyhetskällan för var fjärde ungdom..

YLE - 15 nov 16 kl. 07:54

Undersökning: Finland är bland de socialt mest rättvisa länderna, men unga hotas av marginalisering

Undersökning: Finland är bland de socialt mest rättvisa länderna, men unga hotas av marginalisering Den tyska Bertelsmann-stiftelsens färska rapport har igen mycket positiva siffror att komma med gällande Finland. I indexet för social rättvisa som getts sedan år 2008 har Finland upprepade gånger klassificerats som ett av de mest socialt rättvisa länderna inom EU. När man ser till helhetsindex har endast Sverige en högre placering än Finland.

Dagensanalys.se - 09 mar 16 kl. 12:21

Volvo Cars är mest innovativ enligt ny undersökning

En ny undersökning om innovation som genomförts av Novus på uppdrag av Dassault Systèmes, avslöjar att Volvo Cars är det företag som uppfattas som mest innovativt i Sverige. 300 beslutsfattare i svenska nyckelindustrier har deltagit i undersökningen. Deltagarna ombads besvara frågan ”Vilket svenskt företag uppfattar du som mest innovativt, oavsett bransch?

YLE - 31 aug 17 kl. 19:35

Mest gnäll om oljud och ofog i tryggaste områdena - visar undersökning av FB-grupper

Påpekanden om oljud och ofog i grannskapet är vanligast i Facebooks stadsdelsgrupper i norra Helsingfors. Det här visar en undersökning som har gjorts vid Helsingfors stad. Undersökningen lyfter fram att i de stadsdelar som anses tryggast rapporteras mest om irriterande element i grannskapet.

SmålandsPosten - 09 okt 14 kl. 06:54

Årets företagarkommun???en problematisk undersökning

Företagarnas under­sökning, Årets företagar­kommun, är en problematisk undersökning. Den baserar sig visserligen på faktiska siffror från aktiebolagens bokslut, men eftersom den mäter förändringar mellan två år (i detta fall 2012 och 2013) blir resultatet över tid allt som oftast en berg- och dalbana, skriver Denis Lodge, företagare, Årets företagare i Tingsryd 2012, Årets företagare i Kronobergs län 2013. För ett par veckor sedan, två dagar i rad, hade Smålandsposten artiklar på Tingsrydsidan om resultatet av en årlig undersökning utförd av Företagarna, som till antal medlemmar är Sveriges största företagarorganisation.

SVT - 24 sep 13 kl. 16:56

WWF-undersökning: Tre av fyra svenskar har klimatångest

Högutbildade, kvinnor och unga oroar sig mest för klimatförändringarna. I all fall om man ska tro en ny undersökning som Världsnaturfonden låtit göra..

YLE - 08 maj 17 kl. 07:53

Undersökning: Lång matematik i gymnasiet ger nästan 90-procentig garanti för studieplats

Av de tiotusentals unga som i år försöker få en studieplats kan åtminstone en del vara rätt så lugna, enligt en färsk undersökning som gjorts vid Uleåborgs universitet. Det handlar om den tredjedel som skrivit lång matematik i studenten. Av dem kommer 87 procent in på universitetet, säger professor Jouni Pursiainen om resultatet, där man åren 2013-2015 jämfört antalet personer som skrivit lång matematik, fysik och kemi med antalet personer som inlett universitetsstudier.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.