Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 30 October, 09:29

Sydsvenskan - 17 okt 20 kl. 19:00

Sverige riskerar ett lågt deltagande i en vaccinering mot covid-19För detta har regering, ministrar och FHM helt sig själva att skylla, skriver Johan F Lundberg..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
FHM, Johan, Lundberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, riskerarett , lågt, deltagandei en , vaccineringmot , covid-19
Sydsvenskan - 16 aug 14 kl. 05:30

”Sverige riskerar bli enklav för terrorister”

Svenskar som ansluter sig till terrorarmén IS bör fråntas sitt medborgarskap och utvisas för gott.Det anser Folkpartiets riksdagskandidat Delshad Akrawi från Malmö.– Sverige får inte bli en fristad för terrorister, säger han.

YA - 30 okt 14 kl. 03:55

Stoppa terrorresorna från Sverige

Bilderna är ohyggliga på de orangeklädda fångar som snart ska halshuggas inför en videokamera.
Terrorgruppen Islamiska statens (IS) framfart i Irak och Syrien väcker vrede långt utanför ländernas gränser. IS vill skapa ett kalifat och i religionens namn dödas folk för att de har ”fel tro”.

VA - 09 sep 19 kl. 14:05

Världens största tävling för ISV-startups kommer till Sverige

När det är dags för andra upplagan av Ingram Micros startup-tävling Comet Competition blir Sverige ett av de deltagande länderna. .

Ekonomistas - 04 mar 20 kl. 15:01

Därför bör Sverige delta i EU:s bankunion – nu!

En av EU:s stora utmaningar de närmaste åren är att utveckla regelverk och institutioner för finansmarknaden. Det finns flera skäl att göra detta. För det första måste risken för framtida finanskriser minskas.

Politologerna - 17 dec 13 kl. 10:02

Om sambandet mellan utbildning och politiskt deltagande

I fredags disputerade jag på min avhandling ”Does education cause participation in politics?” Enligt en rad studier är utbildning den faktor som har starkast effekt på politiskt deltagande. Vanligtvis framhålls att utbildning påverkar kunskap och kognitiv förmåga, vilket i sin tur påverkar politiskt deltagande.

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 14 kl. 18:16

Malmö FF riskerar skattesmäll

Malmö FF riskerar en skattesmäll på de uppemot 200 miljoner kronor som framgångarna i Champions League innebär. - Vi har fått information om att Skatteverket avser att göra en prövning av just elitföreningarnas skattefrihet, säger Mats Enquist, generalsekreterare i Sef, Föreningen svensk elitfotboll.
Förutom Malmö FF kan det bli stora kostnader för alla elitklubbarna.

Kristianstadsbladet - 07 okt 14 kl. 18:16

Malmö FF riskerar skattesmäll

Malmö FF riskerar en skattesmäll på de uppemot 200 miljoner kronor som framgångarna i Champions League innebär. - Vi har fått information om att Skatteverket avser att göra en prövning av just elitföreningarnas skattefrihet, säger Mats Enquist, generalsekreterare i Sef, Föreningen svensk elitfotboll.
Förutom Malmö FF kan det bli stora kostnader för alla elitklubbarna.

BT - 13 nov 12 kl. 13:58

Folkligt deltagande i energiomställningen

Det vore passande om moderaternas ord i BT 5/11 om lokal förankring i utbyggnaden av vindkraft möttes av handling. I riksdagen har de röstat emot flera förslag för att göra människor mer delaktiga i energiomställningen. Den moderatledda regeringen har till och med motarbetat detta genom att införa en straffskatt på kooperativt ägd vindkraft.

TA - 08 okt 13 kl. 11:19

Sverige tappar i lästoppen

Vuxna svenskars läsning och räkning hamnar över snittet i en jämförelse med 22 OECD-länder. Men Sverige har halkat till fjärde plats i läsligan efter att ha toppat tidigare.
Det är alltså inte skolelever som testats den här gången, utan vuxna i åldersspannet 16-65 år.

BT - 08 okt 13 kl. 11:21

Sverige tappar i lästoppen

Vuxna svenskars läsning och räkning hamnar över snittet i en jämförelse med 22 OECD-länder. Men Sverige har halkat till fjärde plats i läsligan efter att ha toppat tidigare. Det är alltså inte skolelever som testats den här gången, utan vuxna i åldersspannet 16-65 år.

Regeringen - 13 mar 14 kl. 12:11

Regeringen föreslår ökat svenskt deltagande i FN-insats i Mali

Regeringen beslutade idag att föreslå att Sverige ställer en väpnad styrka till förfogande för deltagande i Förenta nationernas stabiliseringsinsats i Mali (MINUSMA) till utgången av juni månad 2015.

Det planerade svenska styrkebidraget utgörs av ett underrättelsekompani och en nationell stödenhet. Verksamhet kan inledas tidigast under tredje kvartalet 2014.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.