GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 19 October, 17:41

GöteborgsPosten - I förrgår: 12:00

Christell blev slagen i 30 år – berättar om vägen ut”Jag är inte rädd för saker längre, jag har fått mitt liv och min identitet tillbaka”..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christellblev , slageni 30 , år, berättarom , vägenut
News55 - 7 timmar sedan

Här berättar tv-profil om pappans självmord

Skådespelare berättar nu om hur hans pappas självmord har påverkat honom. Detta in en intervju med Dagens Industri..

YLE - 05 sep 17 kl. 18:54

Vittnen berättar om det fysiska våldet på G1-avdelning – misstänkta vårdare nekar till brott

Egentliga Finlands tingsrätt behandlar på tisdagen åtalen mot tre manliga vårdare vid äldrepsykatrin vid sjukhuset i Kuppis i Åbo. Vårdarna nekar till brott. Åklagaren väckte i våras åtal för vanvård och bland annat grov misshandel som riktat sig mot patienter på Kuppis sjukhus avdelning G1 åren 2009 och 2013.

Expressen - 13 jan 16 kl. 22:00

Flickan berättar efter sextrakasserierna

En 15-åring dömdes för sexuellt ofredande och misshandel. Ett av hans offer berättar om hur hon blev slagen i ansiktet när hon försökte stoppa övergreppet. – Det är sjukt att föräldrarna ska vara rädda för att släppa sina döttrar på såna festivaler.

Expressen - 20 jul 16 kl. 23:51

Mohamad berättar om skräcken på bussen

I går publicerade Kvällspostens ett videoklipp som visar hur en asylsökande man blir slagen av en busschaufför på Öland. I dag berättar mannen själv, Mohamad Al-Hariri, 32, om händelsen. – Jag är väldigt trött och deprimerad, och jag har funderat över det som har hänt mig och varför det har hänt mig, säger han..

Expressen - 12 okt 17 kl. 21:05

Leila K brutalt slagen hos polisen – nu berättar hon

Leila K, 46, var försvarslös när hon misshandlades på polisstationen i Västberga.Nu har hon fått upprättelse – och berättar själv om händelsen:– Blodet bara forsade ut ur pannan på mig, sedan stängdes dörren och jag var inlåst igen..

GT - 27 feb 19 kl. 19:57

Barnen berättar: Mamma Pia mördades med järnrör

Pia Östlingh, 57, försökte stoppa dödsmisshandeln av en ung pojke. Då blev hon slagen till döds med ett järnrör.Hennes tre barn – Susanna, Sebastian och Jesper – fick hålla begravning med en ”lånad kropp” i igensvetsad kista.

Expressen - 18 jun 20 kl. 11:00

Bilden på Andrea används för att smutskasta George Floyd – nu berättar hon själv

På sociala medier cirkulerar en blid av en blåslagen kvinna som påstås ha blivit våldtagen av George Floyd. Nu berättar kvinnan på bilden själv vad som hände och att Floyd inte var inblandad. .

Skånskan - 06 mar 19 kl. 12:52

Nu berättar hon Moas historia

I dokumentärdramat Moa Martinson landsmodern berättar den dansk-svenska filmaren Maj Wechselmann den välkända proletärförfattarens historia och sätter nytt fokus på relationen mellan henne och Harry Martinson
– Nu ska vi ta fram Moa så att hon aldrig försvinner, säger Maj Wechselmann bestämt.Maj Wechselmann om …
… hur det var att jobba med Ebba Witt-Brattström: ”Det var enormt inspirerande. Hon är en väldigt bra tjej.

YLE - 09 sep 13 kl. 11:51

Regissören berättar: "Bland änglar och demoner"

Seportaget höststartar torsdagen den 12 september med dokumentären Bland änglar och demoner.
Huvudperson är Annette Lindbom från Pargas som uteslutits ur Jehovas vittnen. I våras visades Seportaget "Jehovas vittne för evigt" som handlade om Annettes äldsta dotter Daniela och hennes liv som ett aktivt vittne.

YLE - 20 maj 14 kl. 14:44

Lavarna berättar hur luften mår

Den som rör sig i parker och skogar i Nyland kan under våren och sommaren möta forskare med anteckningsblock i handen och måttband runt halsen. De här forskarna undersöker hurudan luftkvaliteten är genom att studera lavarna på våra träd. Vi träffade två av forskarna när de undersökte lavar på tallar i stadsdelen Tallmo i Karis i Raseborg.

Skånskan - 19 jan 16 kl. 17:28

Sju år som gjorde avtryck Ny bok berättar historien om Radio Mercur och Radio Syd

Malmö Radio Syd är en legend inom svensk radio- och musikhistoria. En ny bok berättar om sju år som gjorde djupa avtryck.För prick femtio år sedan var det också kallt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.