GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 19 October, 17:37

GöteborgsPosten - I förrgår: 13:00

Kärnkraftsteatern "Barnen" ställer frågor om ansvarAnsvar, skuld och skam i fokus när ”Vår tid är nu”-stjärnan återvänder till teatern..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Barnen, Vår

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kärnkraftsteatern, Barnen, ställer, frågorom , ansvar
NT - 11 nov 19 kl. 22:15

"Barnen" ställer frågor om personligt ansvar

Den var nominerad till förra årets bästa pjäs i USA och Australien..

Corren - 13 nov 19 kl. 17:00

"Barnen" ställer frågor om personligt ansvar

Den var nominerad till förra årets bästa pjäs i USA och Australien..

YLE - 07 feb 14 kl. 12:04

Barn ställer frågor om psykiska sjukdomar

Är du förälder och mår psykiskt dåligt? Är du orolig att ditt mående påverkar barnen? Stella Sandström svara ja på båda frågorna.

SvD - 14 nov 15 kl. 18:37

Rädda Barnen: Så berättar du för barnen

Att förklara den tragiska nyheten om Paris för ditt barn är inte enkelt. Rädda Barnen ger några handfasta tips på vad du kan tänka på när barnen ställer frågor om sådant de hört eller sett på tv..

SvD - 23 dec 16 kl. 20:26

Barnens frågor till Bris i jul – och svaren de får

Tindrande barnaögon och snälla tomtar är mångas sinnebild av julen. Men för många barn är högtiden förknippad med mörka känslor. SvD har listat frågorna barnen ställer kring jul – och vilka svar de får från Bris.

YLE - 21 aug 17 kl. 05:02

Rektor om knivdådet i Åbo: Nu gäller det att blicka framåt

Efter knivdåden i Åbo gäller det nu för lärarna att kunna lugna eleverna och visa att vuxna är trygga, glada och trevliga och går att lita på. Det säger Elise Kurtén, som är rektor i Sirkkala skola i Åbo. Frågor kommer att komma Elise Kurtén har varit i kontakt med sina elevers vårdnadshavare om hur skolan ska tackla det inträffade.

BT - 26 sep 14 kl. 14:41

Ellos om rapporten: "Bra att det är fokus på dessa frågor"

Svenska tekoföretag saknar fokus på rättigheterna för barnen till fabriksarbetare som framställer företagens produkter. Det framgår av en rapport av organisationen Swedwatch där en rad Sjuhäradsföretag omnämns. Det är i en rapport som den ideella organisationen Swedwatch offentliggjorde idag som man utifrån 44 intervjuade och observerade barn till textilarbetare i Bangladesh följer upp med 18 svenska företag hur deras verksamhet påverkar dessa barns rättigheter.

YLE - 12 feb 14 kl. 09:51

Lyssna på barnen

Ann-Mari Stenhammar utreder det stöd som barn och unga med funktionshinder får i Sverige. Hon talar varmt för att barn och unga behöver göras mer delaktiga i de beslut som berör dem. - Jag intervjuar föräldrar, barn, personal, ungdomar, syskon till barn med olika funktionsnedsättningar om hur det är att få stöd från samhället och hur man vill att det skall se ut, säger Ann-Mari Stenhammar.

HBL - 25 jun 14 kl. 05:17

Praktisk ingenjör för energifrågor

Efter elva år som riksdagsledamot ser Miapetra Kumpula-Natri det nästan som en plikt att ta sig an EU-frågor och bli Europaparlamentariker. Hon upplever uppdraget i parlamentet som något av en utlandskommendering. Just nu ser hon bara fem år framåt.

Sydsvenskan - 25 maj 13 kl. 00:45

Läs ett utdrag ur ?De förlorade barnen?

4. Mohammed. London
Det finns inget skydd för regnet på torget vid Marble Arch så vi kastar oss över gatan och upp på en röd dubbeldäckare.

YLE - 05 okt 16 kl. 11:36

Experter ger svar på åtta vanliga frågor om vargar

Informationsmötet om vargar lockade man ur huse på tisdagskvällen i Tenala. Känslorna kring vargarna var delade och det kommer de vara fortsättningsvis. Situtionen kommer ändå att lugna ner sig, säger en känd svensk vargforskare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.