Expressen > Nyheter

Saturday, 24 October, 16:30

Expressen - 17 okt 20 kl. 18:25

Interna striderna i partiet – S kan rasa till 20 procentEfter att las-förhandlingarna brutit samman pressas Socialdemokraterna från flera håll.Jonas Sjöstedt hotar med misstroendeförklaring – samtidigt som januarisamarbetet riskerar att falla.Samtidigt pågår en kamp på insidan.Expressen har pratat med fyra tunga S-profiler om de interna konflikterna.– Det är nästan så man hade väntat sig ännu mer öppen ilska här, säger debattören Göran Greider..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Sjöstedt, Göran Greider

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Interna, stridernai , partietS kan , rasatill 20 procent
SR - 28 jul 17 kl. 09:33

De interna striderna i Vita Huset förvärras

President Trumps nytillträdde pressekreterare Anthony Scaramucci har nu allvarligt förvärrat de interna striderna i Vita huset genom att öppet anklaga Vita husets stabschef för att skvallra och motarbeta presidenten..

Expressen - 01 apr 15 kl. 11:56

Håkan Juholt om interna striderna i S

Tidigare S-ledaren och riksdagsledamoten Håkan Juholt berättade i onsdagens program av Malou von Sivers "Efter tio" för första gången om boken "Partiledaren som klev in i kylan". Han blev motarbetad inifrån partiet, menar han. – Jag utmanades av starka maktintressen, säger han i programmet..

Expressen - 25 nov 18 kl. 07:09

Björklund kallar till möte – efter interna striderna

I dag kallar Jan Björklund sin partistyrelse till ytterligare ett möte, rapporterar Ekot.På agendan står frågan som splittrar Liberalerna: Stefan Löfven eller Jimmie Åkesson.Efter ett sju timmar långt möte i fredags var partiet fortfarande inte eniga..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SDU-toppen: "Anarki inom partiet"

I dag är det Sverigedemokraternas dag i Almedalen. Partiet har just nu stark medvind i opinionen, och har dessutom lyckats lyfta upp sina frågor på den nationella agendan. Men ordföranden för Sverigedemokraternas ungdomsförbund SDU, Gustav Kasselstrand är mycket kritisk till hur partiet sköts.

GöteborgsPosten - 05 dec 14 kl. 05:00

M lägger interna strider åt sidan

Bråket kring uteslutningen av Martin Wannholt har slitit på Moderaterna i Göteborg. Men inför extra valet i mars lägger partiet de interna striderna åt sidan..

Expressen - 05 feb 18 kl. 18:28

Fridolin om interna strider: ”Det har varit besvärligt”

De interna striderna inom Miljöpartiet har varit besvärliga, säger språkröret Gustav Fridolin i en intervju med Sven Melander. Samtidigt går han till attack mot den svenska partikulturen, som han menar är allt för sluten. – I Sverige har vi en partikultur som är formad av ett starkt socialdemokratiskt parti där man pratar inåt och håller sams utåt i varje enskilt läge.

Expressen - 29 mar 13 kl. 09:53

Stefan Löfvens uppdrag: Ena partiet

Stefan Löfven har fortsatt Mona Sahlins resa in mot mitten i svensk politik. I en stor intervju med Expressen berättar S-ledaren om de interna striderna, livet i offentligheten och hur han tänker besegra Fredrik Reinfeldt. Och han vill inte stänga dörren för sänkta skatter även med en S-regering.

BT - 16 jan 12 kl. 20:26

Göran Hägglund i Borås - talade om senaste tidens turbulens i partiet

Tidigare i kväll anlände Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund till Borås med tåg. Anledningen är det möte som anordnas av distriktet i kommunhuset. Ett möte där medlemmar ges möjlighet att ställa frågor.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 18:00

Striderna fortsätter inom M

Kävlinge Bråket inom Moderaterna i Kävlinge fortsätter.
Nuvarande ordföranden Kjell-Arne Ohlsson går i interna diskussionsgrupper till hårt angrepp mot högt uppsatta partikamrater.
Både Alexandra Wallin, ordförande för Kävlinge Muf, och Kjell-Arne Ohlssons företrädare på ordförandestolen Johan Ericsson sågas av Ohlsson.

BT - 20 dec 13 kl. 16:28

Striderna intensifieras i Sydsudan

FN bekräftar att minst två fredssoldater dödades i östra Sydsudan när milismän stormade en bas där ett trettiotal personer hade sökt skydd. De senaste dagarna har minst 500 personer dödats i de uppblossande striderna. - Det finns indikationer på att civila dödats och skadats i attacken, men det är ännu inte bekräftat.

Nyheter 24 - 28 jan 12 kl. 11:02

Alf Svensson: "Personer har använt partiet som en karriärstege"


Hägglund vs Odell. Oavsett vem som står som segrare måste Kristdemokraterna enas efter helgen. Det kräver den före detta partiledaren Alf Svensson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.