Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 October, 21:24

Expressen - 17 okt 20 kl. 17:59

L-toppen går emot Sabuni: ”Står inte i proportion”Efter de kraschade las-förhandlingarna har L-ledaren Nyamko Sabuni varit tydlig.Hon kommer inte att ge sig i frågan om att utredningen ska lagsättas – även om det innebär en regeringskris.Men hon får mothugg från L-toppen Anna Starbrink, regionråd i Stockholm.”Det som verkligen skulle vara till skada vore att kasta ut Sverige i en regeringskris och därtill ett möjligt extra val”, skriver hon i en kommentar på sin hemsida..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sabuni, Nyamko Sabuni, Anna Starbrink, Stockholm, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: L-toppen, går, emot, Sabuni, Stårinte i , proportion
Expressen - 17 mar 19 kl. 06:08

L-toppen vill ha Nyamko Sabuni som partiledare

Liberalernas försvarspolitiska talesperson Allan Widman ansluter sig till ledet som förespråkar Nyamko Sabuni som ny partiledare.Ett skäl ska vara hennes driv för integrationsfrågorna, uppger Ekot. – Min bedömning är att nu är hon precis i rätt tid, säger Allan Widman till Ekot..

DI - 27 jun 19 kl. 14:19

S-toppen slår larm: Sabuni hot mot rödgröna regeringen

Åsikterna om Stefan Löfvens chanser att sitta kvar hela mandatperioden går isär i S-leden, sedan det står klart att högerkandidaten Nyamko Sabuni går segrande ur partiledarstriden i Liberalerna. .

Expressen - 04 jun 18 kl. 18:18

KD-toppen går emot egna partiet: ”Ansvaret är vårt”

Den tidigare andra vice partiordföranden Emma Henriksson (KD) går emot sitt parti – och säger att hon ska rösta på förslaget som innebär att 9 000 ensamkommande kan få en ny prövning att stanna i Sverige. – Ansvaret är vårt och vi har brustit. Vi har inte levt upp till våra ambitioner att ge alla en rättssäker prövning, sa hon från talarstolen.

Expressen - 17 mar 19 kl. 06:28

MORGONENS NYHETER: Hon går mot seger i valet i Slovakien, Widmans stöd till Sabuni, man död i bilkrasch

Liberala Zuzana Čaputovás går mot seger i det slovakiska valet.■■■L-toppen Allan Widman vill ha Nyamko Sabuni som ny partiledare.■■■En man i 40-årsåldern dog efter en frontalkrock nära Eskilstuna.

DI - 09 apr 19 kl. 18:58

Sabuni seglar mot toppen – trycket ökar på Ullenhag

Nyamko Sabuni har stärkt sin ställning i Liberalerna i partiledarstriden. Samtidigt växer nu trycket på Erik Ullenhag att kliva fram och utmana henne. I så fall väntar en tuff strid om ledarposten.

Expressen - 28 mar 19 kl. 13:41

Tidigare L-toppen: Gör som KD – prata med SD

Tidigare L-toppen Mauricio Rojas bryter tystnaden och sågar nu Jan Björklund och den nuvarande partiledningen – samtidigt som han ställer sig bakom ex-ministern Nyamko Sabuni som ny partiledare för Liberalerna. Han uppmanar partiet att öppna för samtal med Sverigedemokraterna:– Precis som Ebba Busch Thor har gjort..

Dagens PS - 29 apr 19 kl. 08:17

M-toppen: Sverige behöver lägre invandring

EU-länder ska inte behöva ta emot en enda asylsökande om de inte vill, anser Tomas Tobé. Tomas Tobé, Moderaternas toppnamn i det stundande EU-valet, intervjuas av Aftonbladet, bland annat om sin syn på asylpolitiken i EU allmänhet och i Sverige i synnerhet. Tobé sågar statsminister Stefan Löfvens (S) linje om att tvinga medlemsländer att ta emot invandrare, där utmärker sig forna öststater som Polen och Ungern som vägrar öppna sina landsgränser för asylsökande.

Expressen - 07 mar 19 kl. 10:48

L-toppen säger nej till att bli partiledare

Liberalernas Mats Persson säger nu klart nej till att ta över partiledarposten efter Jan Björklund i Liberalerna, skriver Aftonbladet. I stället förordar han Nyamko Sabuni..

DI - 07 mar 19 kl. 10:49

L-toppen vill inte ta över efter Björklund

Liberalernas Mats Persson säger nu klart nej till att ta över partiledarposten efter Jan Björklund i Liberalerna, skriver Aftonbladet. I stället förordar han Nyamko Sabuni..

Expressen - 17 apr 19 kl. 16:17

L-toppen: ”Mycket fokus på en person”

I morgon samlas Liberalernas valberedning för att ta fram ”tre-fyra” namn som partiet kan se som ny ledare.Ambitionen var att processen inte skulle störa EU-valkampanjen – men efter att Nyamko Sabuni meddelat sin kandidatur välkomnar man att fler kliver fram.– Det är mer rättvist.

DN - 27 jun 19 kl. 13:38

Storstädning väntar i L-toppen

Inte bara Jan Björklund lämnar partitoppen när Liberalerna väljer ny partiledare på fredagen. Direkt efter partiledarvalet börjar Nyamko Sabuni forma sitt nya lag. Nuvarande gruppledaren Christer Nylander och partisekreterare Maria Arnholm kan räkna med att bli utbytta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.