GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 22 October, 02:38

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 11:13

Kontroverser och kallt krig i "Call of duty"Storsäljande förstapersonsskjutaren "Call of duty" riktar in sig på 1980-talet och kalla kriget..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Call

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kontroverseroch , kallt, krigi , Callof , duty
Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 21:27

Putin: Inget "nytt kallt krig"


Rysslands president Vladimir Putin avfärdade på lördagen tal om att världen rörde sig mot ett nytt kallt krig i och med utvecklingen i Ukraina. - Jag skulle inte vilja tro att det här är början på ett nytt kallt krig. Det är inte i någons intresse och jag tror inte det kommer att hända, sade Putin under möte med journalister i Sankt Petersburg.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 14 kl. 21:29

Putin: Inget "nytt kallt krig"

Rysslands president Vladimir Putin avfärdade på lördagen tal om att världen rörde sig mot ett nytt kallt krig i och med utvecklingen i Ukraina. — Jag skulle inte vilja tro att det här är början på ett nytt kallt krig. Det är inte i någons intresse och jag tror inte det kommer att hända, sade Putin under möte med journalister i Sankt Petersburg..

BT - 24 maj 14 kl. 21:43

Putin: Inget "nytt kallt krig"

Rysslands president Vladimir Putin avfärdade i dag tal om att världen rörde sig mot ett nytt kallt krig i och med utvecklingen i Ukraina. - Jag skulle inte vilja tro att det här är början på ett nytt kallt krig. Det är inte i någons intresse och jag tror inte det kommer att hända, sade Putin under möte med journalister i Sankt Petersburg.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 14 kl. 19:16

Gorbatjov varnar för nytt kallt krig

Den siste Sovjetledaren Michail Gorbatjov varnar för att spänningarna mellan USA och Ryssland kan leda till ett nytt kallt krig. Det var i samband med 25-årsfirandet av Berlinmurens fall som Gorbatjov underströk vikten av att få den senaste tidens spänningar under kontroll. — Världen står på randen till ett nytt kallt krig.

BT - 08 nov 14 kl. 19:14

Gorbatjov varnar för nytt kallt krig

Den siste Sovjetledaren Michail Gorbatjov varnar för att spänningarna mellan USA och Ryssland kan leda till ett nytt kallt krig. Det var i samband med 25-årsfirandet av Berlinmurens fall som Gorbatjov underströk vikten av att få den senaste tidens spänningar under kontroll. - Världen står på randen till ett nytt kallt krig.

Expressen - 18 maj 11 kl. 12:10

Rysslands president hotar med Kallt krig

Rysslands ledare Dmitry Medvedev höll i dag sin allra första presskonferens efter tre år som president. Under presskonferens passade han på att ge väst, och framför allt USA, en varning om risken för ett nytt kallt krig. .

DI - 27 jun 11 kl. 16:53

Kommentar: Kallt krig på het marknad

Ett kallt krig har brutit ut på oljemarknaden. Som ett resultat har priset på Nordsjöolja sjunkit till den lägsta nivån sedan februari. Men på lite sikt är det utvecklingen i världsekonomin som styr..

Sydsvenskan - 13 dec 12 kl. 06:30

Kallt krig om internet

I en möteslokal i Dubai har ett nytt kallt krig blossat upp. Det handlar om makten över internet. Kampen står mellan demokratier som värnar webbens frihet och diktaturer som vill ha kontroll..

Expressen - 18 sep 13 kl. 11:34

Andersson: Kallt krig när guldracet inleds

MALMÖ. Jag vet inte exakt var skon klämmer - men det är något som inte stämmer. När guldracet i handbollens elitserie nu drar i gång så pågår det samtidigt ett kallt krig mellan de hetaste tränarna.

Sydsvenskan - 19 mar 14 kl. 05:30

Bäddat för ett nytt kallt krig

Gårdagens ryska annektering av Krim och Sevastopol strider mot internationell rätt och banar väg för ett nytt kallt krig mellan Ryssland och västvärlden.Den här gången är den politiska iskylan mellan öst och väst av ett annat slag än den som rådde under kalla krigets kulmen på 1950-talet och strax före dess slutliga upplösning på 1980-talet.Det är långt kvar till teknikembargon och oljepriskrig av det slag som USA:s dåvarande president Ronald Reagan använde för att krossa sovjetimperiet.

SvD - 21 mar 14 kl. 19:23

Ett nytt kallt krig – eller ett världskrig?

Är Rysslands annektering av Krim inledningen på ett nytt kallt krig? Eller hotar, som efter Nazi-Tysklands aggression på 1930-talet, ett nytt världskrig?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.