SR > Nyheter

Friday, 23 October, 12:54

SR - 17 okt 20 kl. 17:41

”Inte aktuellt att förhandla via regeringen”Efter att las-förhandlingarna kraschat mellan arbetsmarknadens parter sade arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) i går kväll att hon nästa vecka tänker bjuda in de tre parterna för samtal. Men både PTK och Svenskt näringsliv är idag tydliga med att det inte är aktuellt med förhandlingar via regeringen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Eva Nordmark, PTK, Svenskt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte aktuelltatt , förhandla, via, regeringen
DI - 30 dec 19 kl. 15:54

Liberalerna: Inte aktuellt att ingå i regeringen

Liberalerna har inga planer på att sätta sig i Stefan Löfvens regering, meddelar partiet via sin presstjänst efter….

SvD - 14 sep 15 kl. 16:47

”Kan bli aktuellt att fälla regeringen”

Dramatiskt, turbulent, unikt och historiskt – det är stora ord som används för att beskriva förra riksdagsåret. På tisdagen går startskottet för ett nytt politiskt arbetsår i riksdagen. SvD har samlat röster om förväntningarna på det nya året..

UT - 16 feb 17 kl. 01:00

Inte aktuellt med SD i regeringen

YLE - 07 jan 17 kl. 13:35

Regeringen vill ha internetröstning – men då får vi glömma valhemligheten

Om några år kan det vara möjligt att vid ett allmänt val rösta på internet. Så i stället för att ta sig till vallokalen och sätta valsedeln i urnan kan man sätta sig vid en dator, gå in på valmyndighetens sida och rösta. Innan det kan bli aktuellt måste Justitieministeriet utreda hur internetröstning kunde genomföras i praktiken.

Supermiljöbloggen - 22 okt 15 kl. 17:03

Regeringen håller med om kritiken: ”En försäljning av Vattenfalls brunkol leder inte till några utsläppsminskningar”

I dag kom svaret på Riksrevisionens granskningsrapport. Supermiljöbloggen har tidigare skrivit om hur Riksrevisionen kritiserat regeringen för dess styrning av Vattenfall, inte minst då det gäller planerna som bolaget har på en försäljningen av hela den tyska brunkolsverksamhet. I sin granskningsrapport som kom i våras skriver Riksrevisionen bland annat: En försäljning innebär att Vattenfall inte bidrar till att uppnå EU:s klimat- och energimål eftersom problemet med att reducera koldioxidutsläpp från befintliga anläggningar skjuts över till ett annat bolag inom EU.

Skånskan - 20 mar 20 kl. 19:22

Inte aktuellt att stänga skolor och dagis

Sverige Regeringen har nu listat tolv sektorer som ses som de mest samhällsviktiga. Föräldrar som jobbar i dessa sektorer ska få fritids och förskola till sina barn om skolor stängs. Men beskedet på fredagskvällen är tydligt: Skolstängning är inte aktuellt.

Sydsvenskan - 07 feb 12 kl. 15:46

Inte aktuellt med bankskatt

Foto: Scanpix
Regeringen för inga diskussioner om en ny bankskatt och är motståndare till en transaktionsskatt i EU, enligt statsminister Fredrik Reinfeldt, apropå uppgifter i SvD om att finansministern vill diskutera bankbeskattning.
? Det Anders (Borg) uttrycker är svenska folkets frustration över att vi har historiskt låga statslåneräntor och att hoppet är stort upp till de bolåneräntor bankerna tar ut.

Expressen - 12 aug 20 kl. 22:15

”Är som att förhandla med en tvål som bara glider...”

Efter sammanbrottet i migrationskommittén – vilken väg ska Sverige nu ta när det gäller flyktingpolitiken?På onsdagskvällen drabbade justitieminister Morgan Johansson (S) och Moderaternas partiledare Ulf Kristersson samman i SVT:s ”Aktuellt”.Stundtals var det rejält hätskt: – Att förhandla med Moderaterna är som att förhandla med en tvål som bara glider längre och längre ut, menade Morgan Johansson..

HBL - 29 nov 13 kl. 18:12

Kommunerna ska spara via färre skyldigheter

Regeringen avslutade i går på eftermiddagen sina förhandlingar om strukturomvandlingsprogrammet. Beslutet är en trettiosidig lista som bland annat ska hjälpa kommunerna att spara 1,2 miljarder euro före år 2017. Det kommer inte att gå smärtfritt.

BT - 04 dec 14 kl. 18:28

Regeringen vingklippt av riksdagen

Riksdagens ja till Alliansens budget bakbinder Stefan Löfvens händer ganska rejält. Han kan inte röra inkomstskatterna, men däremot höja andra skatter för att finansiera nya reformer.- Vi är på något sätt vingklippta, så är det, säger vice statsminister Åsa Romson (MP).

SvD - 28 nov 15 kl. 10:00

Nu vill alla omförhandla Nya Karolinska-avtalen

Alla partier i Stockholms läns landsting tar nu ställning för att omförhandla en stor del av det avtal som träffats med Skanska om att bygga och driva Nya Karolinska. De höga räntorna ska ned, och det kan bli aktuellt med amorteringar..

Fler nyheter från SR

SR - 10 minuter sedan

USA: Ryssland och Iran försöker påverka valet

USA anklagar Ryssland och Iran för försök att påverka det amerikansk presidentvalet. USA har infört sanktioner Iran som påstås ligga bakom hotfulla mejl till demokrater med uppmaningar om att rösta på Trump. Iran tillbakavisar anklagelserna..

SR - 30 minuter sedan

Putin uttalar sig om Navalnyj

Två månader efter att den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj förgiftades med nervgiftet Novitjok, uttalade sig igår president Vladimir Putin för första gången på allvar om händelsen..

SR - 30 minuter sedan

E4:an avstängd strax söder om Jönköping

Just nu är E4:an avstängd strax söder om Jönköping mellan trafikplats Torsvik (93) och Råslätt (94) i riktning mot Jönköping. Det är ett skyddsfordon som blivit påkört av en lastbil. Räddningstjänst är på plats och just nu finns ingen prognos för när trafiken släpps på..

SR - 1 timme sedan

Hovrätten ändrar tingsrättens dom - tidsbestämt straff

Domen på livstids fängelse ändras till tidsbestämt straff till18 år mot den 23-årige man som dömts för mord på sin 17-åriga flickvän i Uddevalla. Det beslutade hovrätten för västra Sverige idag..

SR - 3 timmar sedan

“En extremt annorlunda valrörelse”

Tv-debatterna mellan Donald Trump och Joe Biden blev olika de flesta vi sett tidigare. – De har gett väljarna exempel på en extremt annorlunda valrörelse, säger Ginna Lindberg, Ekots USA-kommentator..

SR - 3 timmar sedan

Preem vill satsa miljarder på rapsolja

Efter att oljekoncernen Preem beslutade att dra tillbaka 15-miljardersinvesteringen vid Preemraff i Lysekil, kommer nu beskedet att Preem gör en mångmiljardsatsning för att kunna raffinera bland annat rapsolja..

SR - 4 timmar sedan

Krav på att åklagare ska utreda socialnämndens agerande

Efter att Inspektionen för vård och omsorg, IVO förra veckan kritiserat Norrköpings kommun för allvarliga brister i handläggningen vad gäller den treåriga flickan som hittades död i sitt hem i början av året har åklagarkammaren i Norrköping fått en skrivelse från en privatperson som vill att åklagare ska utreda om socialnämndens agerande har varit brottsligt..

SR - 4 timmar sedan

Ginna om debatten: "Tittarna vann"

I natt möttes Joe Biden och Donald Trump för sin andra och sista Ekots USA-kommentator Ginna Lindberg..

SR - 5 timmar sedan

Nordea ser sig inne på en positiv trend

Nordea gjorde en vinst på drygt 11 miljarder kronor för det tredje kvartalet och det var två miljarder högre än analytikernas förväntningar..

SR - 5 timmar sedan

FHM vill isolera demenssjuka med covid-19

Folkhälsomyndigheten vill att demenssjuka med covid-19 ska kunna isoleras på äldreboende och föreslår därför en lagändring..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.