GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 24 October, 13:16

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 09:31

Flygbolagschef: Pengarna är slutAir Asia X har helt slut på pengar, och måste akut få in 500 miljoner ringgit (nästan 1,1 miljarder kronor) om verksamheten ska komma i gång. Det säger det asiatiska flygbolagets vice ordförande Lim Kian Onn..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Asia, Lim Kian Onn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygbolagschef, Pengarnaär , slut
YLE - 21 jul 16 kl. 14:25

Pengarna slut för Jonathan Åstrand – avslutar sannolikt FM-karriären i Uleåborg

På söndag vid Kalevaspelen i Uleåborg springer Jonathan Åstrand med största sannolikhet sitt sista FM-lopp. Närpessprintern saknar ekonomiska förutsättningar för att fortsätta karriären. I vintras stod Jonathan Åstrand, 30, inför en ovan situation.

Hela Gotland - 27 mar 14 kl. 05:06

Pengarna slut till kattkampanj

Kattprojektet 2014 subventionerar kastrering av gotländska katter. Men efter bara tre veckor är pengarna slut, skriver GT..

SVT - 27 okt 18 kl. 19:30

Naturvårdsverket slutar behandla ansökningar om elcykelsubvention – pengarna slut

Intresset har varit stort för att ansöka om bidrag för elcykel. Nästan 100 000 personer har sökt ersättning för köp av elcykel, men sedan mitten av oktober är pengarna slut. De som nu ansöker ersättning kan bli utan – beroende på vilken regering det blir..

Expressen - 15 maj 19 kl. 17:49

”Efter hyra, amortering och mat är pengarna slut”

De är elitidrottare i Sveriges högsta fotbollsserie.De spenderar tiotals timmar i veckan på fotbollsplanen i sina klubbars färger. Trots det upplever hälften av alla spelare i damallsvenskan att de inte kan leva på sin lön.

Jönköpingsnytt - 04 nov 19 kl. 07:36

Pengarna slut: Inga mer demensbesök

Under 2019 har fyra äldreboenden i Jönköping fått besök av så kallade demensclowner. Detta tack vare ett projektstöd från Region Jönköpings län. Men nu är pengarna slut och initiativets framtid är därmed osäker.

Barometern - 29 jun 13 kl. 14:04

Pengarna slut i enda bankomaten

Slut på pengarna. Det beskedet har många Torsåsbor och semesterfirare fått när de försökt få ut kontanter i Torsås enda bankomat vid Swedbank. ?

Cornucopia - 26 mar 16 kl. 11:53

Pengarna slut för försvaret - renovering av stridsfordon 90 stoppas

Pengarna är slut för försvaret och en modifiering och uppgradering av stridsfordon 90 stoppas rapporterar Officerstidningen. Konsekvenserna blir att fordonen i förbandsreserven inte kommer åtgärdas alls och övriga fordon får bara det absolut nödvändigaste för att kunna fortsätta rulla.
Gammal stridsfordon 9040A (?

Cornucopia - 07 nov 18 kl. 12:34

Pengarna slut till verksamheten för Härnösands kommun - lever på kredit

Pengarna är slut för Härnösands kommun och man har redan gjort av med 100 MSEK via en checkkredit för att finansiera den löpande verksamheten. Kommunen skyller på att de "externa intäkterna" har fallit. I princip får inte en kommun låna till den löpande verksamheten, utan bara till investeringar.

NT - 07 aug 11 kl. 10:26

Pengarna slut för parasitkontroll

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) samlar inte in fler rävar i år för kontroll av parasiten dvärgbandmask. Anledningen är att pengarna är slut..

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 20 kl. 14:34

Fjolårsmästaren lägger ner – pengarna slut

Linköpings Volleyboll Club vann SM-guld så sent som 2019. Men efter ett 2020 där SM-slutspelet ställdes gick de miste om intäkter på närmare en halv miljon kronor och nu har pengarna tagit slut förr herrlaget som lämnade in ett formellt besked till sven.

GöteborgsPosten - 02 jun 20 kl. 14:34

Fjolårsmästaren lägger ner – pengarna slut

Linköpings Volleyboll Club vann SM-guld så sent som 2019. Men efter ett 2020 där SM-slutspelet ställdes gick de miste om intäkter på närmare en halv miljon kronor och nu har pengarna tagit slut förr herrlaget som lämnade in ett formellt besked till svenska volleybollförbundet med begäran att dra sig ur elitserien, rapporterar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.