SVT > Inrikes

Wednesday, 21 October, 04:39

SVT - 17 okt 20 kl. 17:41

Julia Frändfors om psykisk ohälsa: “Det är trendigt att ha ångest”Nicole Falciani vill använda sina plattformar med hundratusentals följare till att försöka bryta stigman kring psykisk ohälsa. Poddaren och programledaren Julia Frändfors provoceras av influencers som pratar om hur de mår.   – Det är trendigt att ha ångest, säger hon i “Mötet”..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
 frändfors,  falciani, Julia Frändfors

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Julia, Frändforsom , psykisk, ohälsaDet är , trendigtatt , ha ångest
BT - 20 okt 19 kl. 05:00

Julia bloggar för att hjälpa andra

Efter att ha kämpat med psykisk ohälsa i fler år skriver Julia Ekström Wolf från Svenljunga i dag på två bloggar för att hjälpa andra..

Skånskan - 20 feb 19 kl. 16:47

Årets Buff kör omvänd ordning

Familjehäng en hel helg, skolvisningar under fem vardagar, ungdomshäng på kvällstid och en Studio Ghibli-film som invigning. I slutet av mars är det dags för Barn- och ungdomsfilmfestivalen Buff i Malmö igen. – Vi har märkt bland barn och unga att framtiden är brännande på många sätt så det är vårt tema i år, berättar Daniel Lundquist, programchef för BuffJulia Jarl och Daniel Lundquist väljer favoriter ur årets BUFF-program:
Julia Jarl: ”Jag tycker att torsdagskvällen på Spegeln är så stark.

Skånskan - 24 mar 17 kl. 19:18

Vågen har nått Ystad

ystad Organisationen Onewave firade fyra år med en mänsklig våg på 67 stränder i 14 länder i går för att uppmärksamma psykisk ohälsa. ERWP.fif(1)Nu har trenden nått Ystad.

Kristianstadsbladet - 14 maj 13 kl. 11:47

Konstnären Eva Bonnier lyfts fram

Myten om Eva Bonniers tragiska levnad är seglivad. Men i en ny bok och en stor utställning på Waldemarsudde lyfts hon fram som konstnär i sin egen rätt.
Dåligt självförtroende, olycklig kärlek, psykisk ohälsa och ett liv som avslutades i förtid.

Trelleborgs Allehanda - 14 maj 13 kl. 11:47

Konstnären Eva Bonnier lyfts fram

Myten om Eva Bonniers tragiska levnad är seglivad. Men i en ny bok och en stor utställning på Waldemarsudde lyfts hon fram som konstnär i sin egen rätt.
Dåligt självförtroende, olycklig kärlek, psykisk ohälsa och ett liv som avslutades i förtid.

Dagensanalys.se - 18 okt 16 kl. 11:31

Hälsosamma verksamheter kräver aktiva hälsoinsatser

Nyligen arrangerades Healthy Business av EuroAccident tillsammans med SIME och Actiway. Målet var att lyfta medvetenheten och utmana tankar kring hälsosamma verksamheter. Under ledning av Ola Ahlvarsson söktes svaret på frågan ”om alla förstår att vi presterar bättre om vi mår bra på ett individuellt plan, varför fungerar det inte likadant på ett företagsplan?

Skånskan - 19 aug 16 kl. 14:58

Festival för ungdomar

SVEDALA Injbudna artister, lokala förmågor och olika workshops bildar tillsammans Svedalas ungdomsfestival. Stadsparken är platsen för den första ungdomsfestivalen någonsin och arrangören De ungas fritid hoppas givetvis på en fortsättning.Festivalen pågår under lördagen klockan 14-22.

YLE - 30 apr 13 kl. 17:06

"Sexuella övergrepp kan bearbetas"

- Det går att komma över trauman efter sexuella övergrepp i barndomen, säger Julia Korkman, doktor i rättspsykologi, och expert på att utreda misstankar om sexuellt utnyttjande av barn. Hon är inte förvånad över att övergreppen inom Metodistkyrkan kom fram först tiotals år senare. Dels var man på 70-talet inte alls lika medveten om sexuella övergrepp mot barn som ett problem, och dels kan det vara svårt för barn att alls berätta om övergrepp.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

I dag uppmärksammas skillnaderna mellan tjejer och killarMer om eventet

STOCKHOLM. I dag är det den Internationella Flickadagen – en dag som instiftades av FN i 2011. För att uppmärksamma dagen anordnade organisationerna Hungerprojektet, Crossing Boarders och Plan Sverige ett så kallat lunchbeat.

Skånskan - 26 dec 18 kl. 06:00

Sharp Objects en av årets höjdare

2018 går mot sitt slut och det är dags att sammanfatta. Kultur- och nöjesredaktionen har bett alla medarbetare att lista årets stora upplevelser inom en mängd olika områden. Först ut är tv-serier där Sharp Objects utan tvekan gjort störst intryck men ävenClemens Altgård: Dark på Netflix (Netflix): Nordic noir i tysk tappning med en Twin Peaks-twist.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.