Expressen > Nyheter

Thursday, 22 October, 11:48

Expressen - 17 okt 20 kl. 17:22

Sofia, 32, födde Isabella i framsätet på motorvägenIsabella hade bråttom att komma till världen.Så bråttom att föräldrarna Sofie Johansson och Daniel Berg inte ens hann till BB för förlossningen.I stället fick det ske i framsätet av deras BMW på en avfart mot Ronneby.– Jag fällde ner hennes stol, drog ner byxorna och började leka barnmorska, säger Daniel Berg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Isabella, Sofie Johansson, Daniel Berg, BB, BMW, Ronneby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sofia32 , födde, Isabellai , framsätet, motorvägen
YLE - 20 apr 16 kl. 14:38

"Ingen ska behöva dö för klädernas skull"

Ingen ska vara tvungen att dö på grund av kläder, säger lärare Tuula Bergqvist på Västra Nylands folkhögskola i Karis. Hon har tagit initiativ till att för första gången ordna klädrevolutionskampanjen i VNF. Hon vill att vi blir uppmärksamma på hur våra kläder tillverkas.

Skånskan - 19 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – 24

– Och din pappa?– Pappa visste vem som egentligen var skyldig. En släkting till Sture Blandin och det polisanmäldes aldrig.

Sydsvenskan - 16 nov 15 kl. 04:00

Jag läxar inte upp anställda offentligt

Sofia, jag vill först uttrycka att jag tycker att det är väldigt synd att du väljer att sluta som lärare i Lund, men gratulerar Malmö som gjort en bra rekrytering. I din text skriver du att du och dina kollegor har mötts av förnekande och halvsanningar. Det är allvarliga anklagelser.

YLE - 01 sep 17 kl. 05:51

Tung svensk förlust i VM-kvalet

Ett taktiskt haveri, spelare ur form och en förlust som kan få värsta tänkbara konsekvenser. Bulgariens 3–2 försämrade rejält Sveriges chans att nå VM-slutspelet i Ryssland nästa sommar. Det var de svenska misstagens och missarnas match - både framåt och bakåt.

YLE - 05 okt 16 kl. 06:55

Malms flygplats har brett stöd i riksdagsutskott - planerna på bostäder framskrider ändå

Malms flygplats har många vänner i kommunikationsutskottet, som sannolikt kommer att behandla medborgarinitiativet om att bevara flygplatsen. På måndagen stod det klart att medborgarinitiativet som strävar efter att bevara Malms flygplats behandlas i riksdagen. Utskottsråd Mika Boedeker säger att medborgarinitiativet antagligen behandlas i kommunikationsutskottet.

Alliansfritt Sverige - 04 maj 14 kl. 09:55

Här är juniorerna som ska försöka vinna valet åt M

Att Moderaternas rikskansli har tappat i stort sett varenda kompetent chef sedan Kent Persson tog över rodret är känt. Och det är svårt att hålla reda på snurret i kansliet. Men vilka har egentligen tagit över?

ÖstersundsPosten - 27 aug 14 kl. 17:21

Känd östersundare tar plats

Den Litsfödde 59-åringen är en av tre nya personer i den styrelse som valdes vid årsmötet i Sollefteå. De övriga är Anna-Lena Carlsson, Sysslebäck och Sofia Salmonsson, Sollefteå. Båda representerar klubbar och distrikt..

Helsingborgs Dagblad - 28 feb 15 kl. 05:00

Konsten som gick upp i rök

Helsingborg hade en gång ett levande konstliv. Både på Vikingsberg och Dunkers kulturhus kunde publiken uppleva konst. Här fanns till och med ett galleristråk i miniformat längs Drottninggatan norr om Stadsteatern med Galleri 1 + 1 och Lilla Galleriet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.