Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 24 October, 08:41

Vestmanlands Läns Tidning - 17 okt 20 kl. 17:19

Elsa Engström och Sophia Mangs målskyttar när Västerås IBS förloradeBortalaget Västerås IBS fick se sig besegrat av Nykvarn i lördagens match i Allsvenskan västra....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Engström, Sophia Mangs, Västerås IBS, Nykvarn, Allsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elsa, Engströmoch , Sophia, Mangs, målskyttarnär , Västerås, IBS, förlorade
HBL - 20 maj 14 kl. 09:04

Här är vårens studenter 2014

Vi publicerar namnen på vårens studenter i Svenskfinland. Saknas ditt gymnasium? Skicka oss uppgifterna till studenter@hbl.

YLE - 02 aug 17 kl. 05:39

En lyckad sommar för de österbottniska sommarteatrarna

De sju österbottniska sommarteatrarna har trots kallt och regnigt väder lockat många besökare i sommar. Korsholms Teater har haft hela 400 fler besökare än förra året. I Petalax kommer man hålla en extra föreställning och i Pedersöre finns det planer på en ny höstproduktion.

Sydsvenskan - 18 maj 11 kl. 10:16

Skräckpolaroid över Stureplan

Anna Hellsten har läst "Stockholm rosé" .
SOPHIA WOLF LÖSNITZ. Överklassbegapning är måhända inte den fräschaste av bok­idéer: hjärtlösa stekare som vaskar champagne har glidit genom svensk populärkultur under hela nollnolltalet.

SVT Debatt - 10 apr 14 kl. 14:51

Debatt 10/4: SD-protester och förlossningsvården

I flera veckor nu har det varit protester på svenska arbetsplatser, när Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson drar förbi. Läkare, sjuksköterskor, brandmän och elever har på olika sätt visat att de inte vill ha Sverigedemokraterna på sina arbetsplatser. Men vill vi inte ha politiker som hälsar på i verkligheten?

Kristianstadsbladet - 02 apr 11 kl. 06:30

Stillsam kärlek till blommor

Foto: Anna-Lena Ahlström
?
Två personer bevistar oberoende av varandra invigningen av en naturrunda på Heidestams Övralid. De blir snart efter alla andra eftersom de ?

YLE - 02 nov 15 kl. 07:15

De tjänade mest i Nyland 2014

Här är topplistan över dem som tjänade mest i Nyland! Skatteverket publicerade i dag uppgifter om finländarnas inkomster. Skatteuppgifterna gäller året 2014 och är uppdelade i förvärvs- och kapitalinkomster.

YLE - 04 aug 15 kl. 18:09

Vädret ställde till det för sommarteatrarna

Nästan alla sommarteatrar i Österbotten har haft färre åskådare än normalt denna sommar. Det är det kalla och regniga vädret som satt käppar i hjulet för teatrarna. Det har spelats sommarteater på sex olika orter runt om i Österbotten och nästa alla kan se tillbaka på en sommar med färre besökare än vanligt.

YLE - 28 feb 17 kl. 19:03

Österbottniska kandidater klara för val

Kandidatlistorna inför vårens kommunalval är nu klara och valkampanjen kan köra igång på allvar. Listorna granskas och verifieras under de närmaste dagarna av kommunernas centralvalnämnder, som fastställer dem den 9 mars. Själva valdagen är den 9 april och de nya fullmäktigeledamöterna inleder sitt arbete den 1 juni.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.