GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 22 October, 13:24

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 09:00

Nya ägare till lantbruksfastighet i Rävlanda4 375 000 kronor fick de nya ägarna ge för lantbruksfastigheten på adressen Habäck Hagen 1400 i Rävlanda..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Rävlanda, Habäck Hagen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , lantbruksfastigheti , Rävlanda
BT - 05 jan 13 kl. 07:46

... vi som hamnade utanför topp-20

21. Anders Gidenstam, 35 år
Universitetsadjunkt och forskare vid Institutionen Handels- och IT-högskolan. Har doktorerat på Chalmers med en mycket respekterad avhandling, och sedan varit postdoki två år på Max Planck-institutet.

BT - 05 apr 13 kl. 15:09

Tvingades fly från varg i Bollebygd

En varg förföljde Zandra Björkroth och hennes hund genom Bollebygd i går. Hon och en annan hundägare fick hoppa in i en bil för att skydda sina hundar. Vargen har setts av flera Bollebygdsbor.

BT - 05 apr 13 kl. 15:09

Zandra fick fly från vargen

En varg förföljde Zandra Björkroth och hennes hund genom Bollebygd. Hon och en annan hundägare fick hoppa in i en bil för att skydda sina hundar. Vargen har setts av flera Bollebygdsbor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.