News55 > Nyheter

Tuesday, 27 October, 04:25

News55 - 17 okt 20 kl. 06:19

Skjuten man dog på sjukhusetEn man i 20–25-årsåldern som hittades skottskadad i Södertälje under natten har avlidit på sjukhus. Polisen utreder händelsen som misstänkt mord. – Klockan 2.35 fick vi in samtal om att en person skottskadats utomhus. Vi åkte dit tillsammans med ambulan. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Södertälje

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skjutenman , dog, sjukhuset
GT - 26 feb 15 kl. 19:03

Kvinnlig patient dog - sjukhuset får nu kritik

Rutiner som brast på ett sjukhus i Västsverige ledde till att en patient dog av plötslig hjärtdöd. Nu får sjukhuset kritik av Inspektionen för vård och omsorg..

BT - 04 jun 18 kl. 12:43

Man dog efter balkongfall på sjukhuset: ”Har vidtagit åtgärder”

I förra veckan ramlade en man ner från en balkong på Säs och dog. Sjukhuset utreder händelsen – men har redan nu vidtagit åtgärder..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna föll ur sängen och dog

En äldre kvinna föll ur sängen på medicinkliniken vid Sundsvalls sjukhus och avled av skadorna. Händelsen har nu anmälts till Socialstyrelsen, skriver Dagbladet.Kvinnan led bland annat av KOL och hade haft flera hjärtinfarkter.

SN - 28 jan 15 kl. 22:21

Kattbiten kvinna dog – sjukhuset anmäls

En sörmländsk kvinna avled i hemmet efter att ha sökt vård på akuten vid två tillfällen. Nu anmäler Mälarsjukhuset sig själv enligt lex Maria..

DN - 31 mar 16 kl. 05:40

Nyfödd dog – sjukhuset får kritik

Flera fel begicks under en svår förlossning, vilket ledde till att det nyfödda barnet avled efter några dagar. Nu får Skånes universitetssjukhus kritik av Inspektionen för vård och omsorg (IVO), uppger Sydsvenskan..

Nyheter Väst - 22 mar 14 kl. 14:27

Man skjuten av Polis i Partille och dog.

Under förmiddagen larmades polis och väktare till en butik i Partille där en man skall ha hotat personalen. På platsen är mannen borta, men polisen vet vem det är och åker till hemadressen. När polis skall gripa mannen blir det våldsamt och mannen skjuts av Polis.

Kristianstadsbladet - 18 nov 11 kl. 04:00

Man skrevs ut - dog på sjukhustoalett

En man som precis skrivits ut från sjukhuset i Hässleholm dog på toaletten i väntan på taxi hem. Några veckor tidigare hade han skickats hem från SUS i Malmö som bedömt hans smärtor i bröstet som muskelvärk.
Anhöriga anmäler de ansvariga läkarna på SUS i Malmö och på sjukhuset i Hässleholm och vill att Socialstyrelsen gör en utredning om fel i vården.

Uppsalanyheter.se - 06 sep 17 kl. 23:48

26-årig man skjuten i Eriksberg

Vid 21:30 fick polisen i Uppsala in flera samtal om skottlossning i området Eriksberg, när polis anlände till platsen anträffades en skjuten man som fördes till sjukhus i ambulans.Vid 21:30 fick polisen i Uppsala in flera samtal om skottlossning i området Eriksberg, när polis anlände till platsen anträffades en skjuten man som fördes till sjukhus i ambulans.   Det var i korsningen Eriksbergsvägen och Karlsrogatan som skjutningen ska ha ägt rum, polisen anträffade en 26-årig skottskadad man på platsen.

Sydsvenskan - 27 dec 15 kl. 21:24

Ung man skjuten — allvarligt skadad

Polisen larmades till sjukhuset i Landskrona vid 20-tiden efter att en allvarligt skadad man i 20-årsåldern körts till platsen av en privatperson.— Det skulle kunna vara en knivhuggning men mycket talar för att han är skjuten, säger polisens presstalesperson Stephan Söderholm.Mannen fördes därifrån vidare till sjukhuset i Lund.

Nyheter 24 - 23 maj 12 kl. 07:49

Breivikrättegången: Hon överlevde - systern dog


Under onsdagen kommer ytterligare fem överlevande från Utöya att vittna mot massmördaren och terroristen. OSLO. Vittnesmålen från de som överlevde Utöya fortsätter.

Expressen - 07 okt 13 kl. 09:43

Skjutna mannen hittad i trappuppgång ? dog

En man i 30-årsåldern hittades skjuten i en trappuppgång i Angered och han avled senare på Sahlgrenska sjukhuset. Innan han hittades i trappuppgången gick han och ryckte i dörrarna. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.