UNT > Nyheter

Saturday, 31 October, 03:31

UNT - 17 okt 20 kl. 16:05

Osäkert om SAS överlever – trots miljardstödTrots att SAS har fått ett räddningspaket på 14 miljarder kronor är det inte säkert att flygbolaget klarar sig igenom coronakrisen, enligt företagets vd..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
SAS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Osäkertom , SAS, överlevertrots , miljardstöd
DI - 08 jun 20 kl. 08:43

AFV: SAS väntas överleva men dagens ägare späds ut rejält

Tidningen Affärsvärlden tror att flygbolaget SAS överlever och går ur krisen som ett mer lönsamt företag, men att aktierna tillhörande….

SVT - 15 jun 20 kl. 10:44

SAS får miljardstöd av regeringen

Flygbolaget SAS och Swedavia får miljardstöd för att hantera coronakrisen. Men tillskotten kommer med flera skarpa miljökrav. Samtidigt stoppas nu utbyggnaden av Arlanda.

Cornucopia - 02 aug 20 kl. 12:18

Klicka inte i SAS Voucher-mail - du kommer gå miste om dina pengar och få en värdelös voucher

SAS försöker slippa betala tillbaka de pengar de är skyldiga resenärer genom ett bedrägligt mail med ett värdelöst voucher-erbjudande. Klickar man på "read more and claim offer" så har man accepterat den värdelösa tidsbegränsade vouchern. SAS kommer därefter vägra hjälpa dig, utan du kommer behöva dra bolaget till tinget för att få dina pengar.

Dagens PS - 29 maj 18 kl. 09:00

Analys: Det kan sänka SAS resultat

Skenande bränslepriser och en starkare dollar kan äventyra vinsten, enligt Di. Som en effekt av det här väntas också SAS-aktien bli ”kvar på marken”, som tidningens Mats Lundstedt uttrycker det. SAS släpper rapport i morgon, onsdag, och enligt analysen kan tillväxten i flygandet och biljettprispressen visserligen komma att gynna SAS.

YLE - 10 aug 17 kl. 16:31

Nu kan du lära dig hur man överlever zombier

Anmälningen för medborgarinstitutets kurser har kört i gång i Ingå. Nytt för i år är en zombiekurs. Kursprogrammet i Ingå består av gamla, omtyckta kurser samt några nyheter.

Sydsvenskan - 31 mar 16 kl. 14:25

Kertész skrev utan facit

Förintelsen överlever man inte, Förintelsen lever man med, en tanke jag tror jag fått från Imre Kertész. Får vi då skratta åt, eller snarare med, Förintelsen? När Roberto Benignis ”Livet är underbart” kom försvarade Kertész filmen, den var en tragedi, inte en komedi, och skrattet den frammanade var ett skratt inför det oundvikliga.

Cornucopia - 07 jul 20 kl. 08:55

Varning för att boka flyg med SAS - använder kunderna som bank - betalar inte tillbaka pengar

"Vi kommer att behandla återbetalningen till din ursprungliga betalningsmetod inom sju arbetsdagar. Observera att det beroende på din bank/betalningsleverantör kan ta några dagar innan du kan se återbetalningen på ditt konto." - SAS standardlögnDet så kallade flygbolaget SAS ska idag rapportera om hur mycket mer de har flugit i juni, och har börjat med reklamkampanjer på bland annat Facebook.

Opinionen.se - 19 dec 13 kl. 11:16

SAS gör första årsvinsten sedan 2007


SAS lyckades under det gångna året spara sig till en vinst. Men även om besparingarna har gjort SAS mer konkurrenskraftigt ser det ändå väldigt tufft ut framöver, enligt vd:n Rickard Gustafson. – Det är glädjande att vi kan leverera på vårt löfte om ett positivt resultat.

Realtid - 17 mar 20 kl. 17:56

SAS får miljardstöd av staten

Regeringen föreslår kreditgarantier på totalt 5 miljarder kronor för att hjälpa flygbranschen i spåren av coronapandemin. En knapp tredjedel av pengarna riktas till SAS..

DI - 15 jun 20 kl. 11:43

Norge för samtal med Sverige och Danmark om att bli ägare i SAS igen

Norge är involverad i diskussioner om att ge miljardstöd till SAS, rapporterar norska Dagens Næringsliv..

Nyteknik - 01 jul 20 kl. 07:11

Statens krav på SAS för miljardstöd: Halvera utsläppen

Statens krav på SAS för att gå in och stötta bolaget är tydliga: minska utsläppen. Nu är det upp till flygbolaget att leva upp till kraven – och halvera utsläppen inom tio år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.