Expressen > Nyheter

Friday, 23 October, 14:02

Expressen - 17 okt 20 kl. 16:06

Larmet från svenska turistorterna: ”En risk”Svenska skidorter planerar inför en rekordsäsong i fjällen, och på flera håll är det redan fullbokat.Detta trots att smittspridningen i Sverige fortsätter att öka. – Det finns anledning att tycka att det är lite obehagligt. Att det är så fullbokat i fjällen, säger smittskyddsläkaren Anders Nystedt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Anders Nystedt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmetfrån svenska , turistorternaEn , risk
BT - 22 jan 19 kl. 22:45

Efter larmet: ”Det finns inga ord”

Personalen på Kransmossens förskola reagerar med matthet på larmet om risk för större barngrupper i förskolan. – Ibland vill barnen inte komma hit för att det bara är stress, säger Frida Eres, barnskötare..

Jmini.se - 21 feb 17 kl. 21:19

Snölarmet: Stor risk för trafikkaos i Jönköping

Under mot onsdag och onsdag förmiddag har SMHI utfärdat en klass 1-varning för Jönköpings län. Enligt prognosen blir det snö eller blötsnö som väntas ge drygt fem centimeter. Det väntas också bli blåsigt väder med sydvästlig eller västlig vind.

Expressen - 21 jul 20 kl. 10:39

Risk för ny smittspridning efter trängseln på Öland

Nya coronafall har upptäckts hos personer som jobbar inom serviceyrken på Öland.Efter larmen om trängsel på turistorterna varnar Karlmars smittskyddsläkare för en ny smittspridning.– Det finns en farhåga att kurvan kan vända, säger Lisa Labbé Sandelin..

Expressen - 30 jan 11 kl. 01:16

Oroligheterna sprider sig till turistorterna

Oroligheterna i Egypten har nu spritt sig till turistorterna. I Sharm e-Sheikh och Hurghada har affärer och restauranger plundrats och UD ska under söndagen se över sina reserekommendationer. - Vi uppmanar våra resenärer att stanna på hotellet, säger Kajsa Moström, informatör på Apollo..

Nyhetskanalen - 14 feb 11 kl. 18:06

UD: Lugnare på turistorterna

- Vi avråder från icke nödvändiga resor till Egypten förutom när det gäller turistorterna. Där ser vi att det finns ett annat lugn, säger Joakim Larsson på UD:s presstjänst till TT..

Dalarnas tidningar - 19 mar 17 kl. 09:00

Upptäck Spanien bortom turistorterna – checka in på mysiga och lyxiga lanthotell

En före detta mjölkgård på Menorca, en lyxvilla omgiven av korkekar i Andalusien och en 1800-talsgård med vinodlande grannar på Gran Canaria. Runtom i Spanien gömmer sig flera fina lanthotell bortom turistorterna..

Länstidningen i Jämtland - 19 mar 17 kl. 09:00

Upptäck Spanien bortom turistorterna – checka in på mysiga och lyxiga lanthotell

En före detta mjölkgård på Menorca, en lyxvilla omgiven av korkekar i Andalusien och en 1800-talsgård med vinodlande grannar på Gran Canaria. Runtom i Spanien gömmer sig flera fina lanthotell bortom turistorterna..

GT - 13 jun 20 kl. 10:58

SMHI:s larm: Risk för höga temperaturer

Under lördagsförmiddagen larmar SMHI för risk för höga temperaturer i Västra Götaland och Halland.Larmet gäller dagtid fram till och med måndag.Enligt larmet så väntas det blir minst 26 grader under minst tre dagar i följd..

Expressen - 2 timmar sedan

Sjukvårdens halloweenvarning: ”Risk att det blir bus eller virus”

Samtidigt som halloweenfestligheterna börjar närma sig har covid-19-spridningen mer än fördubblats i Skåne.Och nu går sjukvården ut med en skarp varning till alla partysugna skåningar – undvik att festa den kommande veckan.  – I år får man helt enkelt hoppa över ”bus eller godis” annars finns det risk för att det blir ”bus eller virus”, säger smittskyddsläkaren Eva Melander..

News55 - 7 timmar sedan

Transport: Risk för turbulens i LO-borgen

Utåt sett enigt. Men det mullrar fortsatt i LO-leden kring las. Sju av 14 LO-förbund kallar Svenskt Näringslivs las-bud för en "krigsförklaring" medan tunga IF Metall håller las-dörren öppen.

Alingsås tidning - 20 apr 18 kl. 13:05

Risk för både gräsbrand och skogsbrand

Risken för gräsbränder är hög och nu är det också måttlig risk för skogsbrand. På fredagen fick räddningstjänsten släcka en gräsbrand i Nårunga.
Larmet om den branden kom strax efter klockan 12.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.