Expressen > Sport

Monday, 19 October, 23:39

Expressen - I förrgår: 15:59

Överkörningen: ”Det är alldeles för dåligt”MALMÖ. Mot Örebro räddades Luleå till stor del av målvakten Jesper Wallstedts storspel, när man fick med sig två poäng.I dagens bortamatch mot Malmö väljer Thomas Berglund att vila supertalangen, och spela David Rautio.Då svarar laget upp med att köra över Malmö Redhawks, och leder med 3-0 efter första perioden.– Det är alldeles för dåligt, säger Malmöbacken Adam Ollas Mattsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
MalmÖ, Örebro, Luleå, Jesper Wallstedts, Malmö, Thomas Berglund, David Rautio, Malmö Redhawks, Malmöbacken Adam Ollas Mattsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÖverkörningenDet är , alldelesför , dåligt
Sydsvenskan - 28 sep 18 kl. 22:02

Ras utan förklaring: ”För dåligt helt enkelt”

Panterncoachen Viktor Stråhle nedstämd efter överkörningen i Västerås..

Uppsalanyheter.se - 17 aug 17 kl. 00:26

Sverige körde över Armenien i VM-kvalet

VM-kval: Sverige var minst två nummer för stort för Armenien som var chanslösa när VM-kvalmatchen mellan lagen genomfördes i IFU Arena på onsdagen. Segersiffrorna skrevs till 93-70.Sverige var minst två nummer för stort för Armenien som var chanslösa när VM-kvalmatchen mellan lagen genomfördes i IFU Arena på onsdagen.

Skånskan - 17 aug 16 kl. 04:00

Ta fullt an­svar för vården

Det är myc­ket som inte fun­gerar i Re­gi­on Skånes sjuk­vårds­or­ga­ni­sa­tion. Kri­tiken från re­vi­sorerna är mas­siv i en rap­port om pri­mär­vårdens or­ga­ni­sa­tion och ekonomi. Efter­som vården tar runt 90 pro­cent av re­gi­onens ekonomi är re­vi­sorernas rap­port för­ödan­de för de an­sva­riga i re­gi­on­le­dningen.

Skånskan - 30 mar 17 kl. 23:00

Åter­in­för es­te­tiska äm­nena

ERWP.fif(0)Den 31 mars till 2 ap­ril ge­nom­fö­rs Na­tio­nell Es­te­tisk Kon­gress (NEK) i Mal­mö. NEK är ett nät­verk för verk­samma inom fram­för­allt gym­na­si­ets es­te­tiska pro­gram, men ock­så för öv­riga gym­na­sie­sko­lor som er­bjuder es­te­tiska kurser.

YLE - 29 mar 16 kl. 20:17

Hur hitta rätt i kosmetikadjungeln

Totalt finns det över 100 000 olika kemikalier i bruk och över 700 av dem är sådana som vi smörjer in i vår hud och vårt hår. Samtidigt som naturliga och ekologiska produkter vinner mark så är konstnaglar och fransförlängningar som limmas fast med akrylatlim högsta mode. Men är det riskfritt att använda kosmetika och är eko bättre än kemikalier?

YLE - 29 mar 16 kl. 20:17

Inte lätt att hitta rätt i kosmetikadjungeln

Totalt finns det över 100 000 olika kemikalier i bruk och över 700 av dem är sådana som vi smörjer in i vår hud och vårt hår. Samtidigt som naturliga och ekologiska produkter vinner mark så är konstnaglar och fransförlängningar som limmas fast med akrylatlim högsta mode. Men är det riskfritt att använda kosmetika och är eko bättre än kemikalier?

Skånskan - 30 mar 17 kl. 01:00

Ta Re­gi­on Skånes ekonomi på all­var

ERWP.fif(0)År ef­ter år har Re­gi­on Skånes re­vi­sorer rik­tat kri­tik mot de sty­rande för att inte har grepp om ekonomin. År ef­ter år har an­sva­riga po­li­ti­ker i re­gi­on­sty­rel­sen fort­satt strunta i re­vi­sorernas på­pe­kan­den.

YLE - 20 nov 16 kl. 06:00

Essä: 1946 - året då världen älskade Amerika

I sin kulturessä skriver Stefan Brunow om Europa just nu; om ett politiskt fiasko, om en humanism som är som ett sockerpiller, om desperata människor som röstar på politiska clowner eller flyr mot en hopplös framtid. De barn som den 23-åriga Stig Dagerman mötte i det besegrade Tysklands ruinstäder är nu åldringar och Tredje rikets sista vittnen. En nyläsning av reportageboken Tysk höst påminner oss om hur Europa skulle se ut utan USA.

Nyan - 03 feb 16 kl. 11:35

Eko lånas ut till Sven-Harrys

Den kända tavlan Eko av Ellen Thesleff, som vanligen ingår i konstsamlingen på Andersudde, blir huvudnumret på en utställning på Sven-Harrys i Stockholm.

Tavlan är värd lika mycket som tre hus – 900 000 euro.
Tavlan Eko utgör motivet på affisch och inbjudningskort till vernissagen.

Skånskan - 27 apr 16 kl. 04:00

Bris­tan­de sty­rning

Opinion Det var ord och inga vi­sor från re­vi­sionens ord­fö­ran­de Lars-Erik Lövdén (S) när han på re­gi­on­full­mäk­tige re­do­visade hur re­vi­sorerna re­so­nerat. Även om slut­satsen blev att an­svars­fri­het re­kom­men­deras, var hans kri­tik så hård att den borde leda till all­var­lig själv­kri­tik hos sty­ret.
Kri­tiken handlade na­tur­ligt­vis om ekonomin.

Kristianstadsbladet - 12 mar 14 kl. 15:52

"Yahya har brutit sig ut och brutit sig in"

Foto: TT
Danske Yahya Hassans självbetitlade debutbok kom i höstas, har någon missat det? Även i Sverige har uppmärksamheten varit stor, trots att boken släpps först i nästa vecka. Några av alla dem som boken har engagerat är tre journalister hos oss.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.