Expressen > Sport

Tuesday, 20 October, 23:13

Expressen - 17 okt 20 kl. 15:33

Tio vassa drag inför dagens V75-omgångVarje lördag inför V75 kan du ta del av travexperten Julia Björklunds bästa drag med Expressen Premium.√ 10 bästa dragen inför kvällens V75-omgång. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
V75, Julia Björklunds, Expressen Premium

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tio, vassa, draginför , dagens, V75-omgång
Expressen - 02 sep 20 kl. 16:21

Tio vassa drag inför stekheta omgången

Varje onsdag inför V86 kan du ta del av travexperten Julia Björklunds bästa drag med Expressen Premium.√ 10 bästa dragen inför kvällens V86-omgång.ANNONS: Köp en andel i Julia Björklunds chanssystem ANNONS: Köp en andel i Julia Björklunds X10-system.

Expressen - 05 sep 20 kl. 12:51

Tio vassa drag inför stekheta omgången

Varje onsdag inför V75 kan du ta del av travexperten Julia Björklunds bästa drag med Expressen Premium.√ 10 bästa dragen inför kvällens V75-omgång.ANNONS: Julia chans ANNONS: Julia x10 .

Expressen - 29 jul 20 kl. 15:45

Björklunds vassa drag – inför kvällens omgång

Nyhet!Varje onsdag inför V86 kan du nu ta del av travexperten Julia Björklunds bästa drag med Expressen Premium.√ 10 bästa dragen inför kvällens V86-omgång..

Expressen - 07 mar 20 kl. 14:31

Expertens heta drag – i jakten på miljonerna

Det är jackpot på Färjestad.Och experten Jonas Noreen har ett par vassa drag. – Det finns starka favoriter, men också en del sårbara vilket gör det hela intressant, säger experten.

Dagens PS - 13 jun 19 kl. 08:05

Obama är Sverige – rigoröst säkerhetspådrag

USA:s expresident landade i natt i privatjet på Arlanda och fick poliseskort till Grand Hôtel i Stockholm. Det berättar Dina Pengar i Expressen och förklarar att Barack Obama har familjen med sig på sitt Sverigebesök där han ska tala på konferensen Brilliant Minds på Grand Hôtel i Stockholm. Konferensen pågår mellan torsdag och lördag, den beskrivs som ”exklusiv” och bland andra närvarar prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia ur den svenska kungafamiljen.

Aftonbladet - 25 jun 16 kl. 20:59

Bra utdelning – här är flera vassa drag

Sportbladets Patrik Fernlund guidar dig mot sju rätt på V75.

Expressen - 18 apr 20 kl. 11:18

Expertens vassa drag i jakten på miljonerna

Travspel är hett för dagen och en toppfin V75-omgång väntar på Umåker i helgen.Fredrik Edholm har stenkoll på förutsättningarna på norrlandsbanan och bjuder på två vinnare till lördagen.– Mycket talar för min spik i Gulddivisionen, säger travexperten.

Expressen - 08 maj 20 kl. 15:09

Expertens vassa drag i jakten på 78 miljoner

Det är topptävlingar på V75 på lördag och omgången är till på köpet kryddad med en superjackpot på 78 miljoner. Fredrik Edholm kommer från sju rätt i lördags och satsar mot repris i helgen. Här bjuder han på sina vinnare i Pokalloppen, och har taktiken klar för hur han ska ta hem miljonerna.

Expressen - 25 jul 20 kl. 12:15

Spelproffsets vassa drag inför Stryktipset

Spelproffset Niklas Borg är en stor profil i betting-Sverige och nu kan du ta hjälp av honom i jakten på stryktipsmiljonerna. I analysen får du:√ Stor genomgång av hela kupongen
√ Sunda spikar√ Chansspikar √ Favoriter i fara√ Skrällgarderingar√ Ett vasst systemförslag.

Expressen - 05 aug 20 kl. 16:13

Expertens tio drag inför kvällens omgång

Experten Julia Björklunds tio vassaste drag inför V86 .

Expressen - 12 aug 20 kl. 16:55

Björklunds tio drag inför kvällens heta omgång

Experten Julia Björklunds tio vassaste drag inför V86 .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.