GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 23 October, 13:14

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast – Surte jagar nya poäng mot HälsöI dag möter Surte Hälsö på hemmaplan på Surte i division 6 Göteborg B herr i fotboll. Surte bröt sin dystra svit på tre matcher i raka förluster senast, när det blev lika mot Förenad Turkisk Ungdom, 2–2. Hälsö spelade Västkurd senast och förlorade..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Hälsö, Surte Hälsö, Surte, Göteborg, Förenad Turkisk Ungdom, Västkurd

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter trendbrottet, senast, Surte, jagarnya , poängmot , Hälsö
GöteborgsPosten - 10 maj 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Surte jagar nya poäng mot Skottfint

I kväll möts Surte och Skottfint på Surte i division 6 Göteborg B i fotboll. Surte som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 5–2 mot Nödinge. Skottfint har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med tiondeplacerade Surte..

GöteborgsPosten - 03 sep 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Surte jagar nya poäng mot Skottfint

I kväll möts Skottfint och Surte på Bravida Arena i division 6 Göteborg B i fotboll. Surte som spelar på bortaplan hade en tung svit på sex förluster i rad, men senast blev det 5–2 mot Nödinge. Skottfint förlorade sin senaste match med 0–1 mot Förenad Turkisk Ungdom..

GöteborgsPosten - 26 sep 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Chalmers jagar nya poäng mot Surte

I kväll möts Chalmers och Surte på Heden i division 6 Göteborg B i fotboll. Chalmers som spelar på hemmaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 5–1 mot Nödinge. Surte blev utan poäng i mötet med Bjurslätt senast..

GöteborgsPosten - 12 sep 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Backatorp jagar nya poäng mot Surte

I kväll möts Backatorp och Surte på Backavallen i division 6 Göteborg B i fotboll. Backatorp bröt sin dystra svit på fem matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Nödinge, 2–0. Surte förlorade sin senaste match med 2–6 mot Skottfint..

GöteborgsPosten - 10 sep 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast – Chalmers jagar nya poäng mot AIF Göteborg

Chalmers spelar på hemmaplan mot AIF Göteborg på Heden i kväll i division 6 Göteborg B herr i fotboll. Det blev seger mot Surte, 2–1, senast för Chalmers, som därmed tog poäng igen efter fyra raka förluster. Bortalaget har sex raka förluster, senaste mot Hälsö med 2–3..

GöteborgsPosten - 02 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Styrsö jagar nya poäng mot Mossen

I kväll möts Mossen och Styrsö på Mossens IP i division 5 Göteborg B. Styrsö bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Näset, 2-1. Mossen vann senast mot Kungsladugård med 1-0..

GöteborgsPosten - 05 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Grebbestad jagar nya poäng mot Ängelholm

I dag är det dags för match för Grebbestad som tar emot Ängelholm hemma på Siljevi i division 1 södra. Grebbestad bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Lunds BK, 2-2. Ängelholm vann senast mot Åtvidaberg med 2-1..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Öckerö jagar nya poäng mot Tvååker

I dag möter Öckerö Tvååker på bortaplan på Övrevi i division 2 västra Götaland. Öckerö som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 12–1 mot Kindaholm. Tvååker blev utan poäng i mötet med Göteborg FF senast..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Brommapojkarna jagar nya poäng mot GIF Sundsvall

På lördagen är det dags för match för GIF Sundsvall som tar emot Brommapojkarna hemma på NP3 Arena i Allsvenskan. Brommapojkarna bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Djurgården, 1-0. GIF Sundsvall blev utan poäng i mötet med Hammarby senast..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Torslanda jagar nya poäng mot Karlstad BK

I dag är det dags för match för Torslanda som tar emot Karlstad BK hemma på Torslandavallen i division 2 norra Götaland. Torslanda bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Vänersborg FK, 2–1. Karlstad BK vann senast mot Nordvärmland med 3–0..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Lerum jagar nya poäng mot Kozara

I dag är det dags för match för Lerum som tar emot Kozara hemma på Aspevallen i division 3 nordvästra Götaland. Lerum bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Älvsborg, 2–0. Kozara blev utan poäng i mötet med Landvetter senast..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.