GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 25 October, 23:51

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast – Mörrum jagar nya poäng mot BoråsBorås tar emot Mörrum i Borås Ishall i HockeyEttan södra i dag. Mörrum bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Hanhals Kings, 3–2. Borås vann sin senaste match med 3–2 mot Tyringe..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Borås, Mörrum, Borås Ishall, HockeyEttan, Hanhals Kings, Tyringe

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter trendbrottet, senast, Mörrum, jagarnya , poängmot , Borås
GöteborgsPosten - 04 okt 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Mörrum jagar nya poäng mot Tyringe

I kväll möts Tyringe och Mörrum i Tyrs Hov Sportcentra i HockeyEttan södra. Mörrum som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 6–1 mot Tyringe. Hemmalaget har sex förluster i rad, senaste mot Mörrum med 1–6..

GöteborgsPosten - 09 okt 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Mörrum jagar nya poäng mot Halmstad

I kväll möter Mörrum Halmstad på bortaplan i Halmstad Arena i HockeyEttan södra. Mörrum som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 6–1 mot Tyringe. Halmstad vann sin senaste match med 1–0 mot Troja/Ljungby..

GöteborgsPosten - 27 nov 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Mörrum jagar nya poäng mot Halmstad

I kväll möts Mörrum och Halmstad i Jössarinken i HockeyEttan södra. Mörrum bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Tyringe, 7–4. Halmstad förlorade sin senaste match med 2–5 mot Dalen..

GöteborgsPosten - 16 okt 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Borås jagar nya poäng mot Kalmar

I kväll möter Borås Kalmar på hemmaplan i Borås Ishall i HockeyEttan södra. Borås som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 5–2 mot Dalen. Kalmar blev utan poäng i mötet med Mörrum senast..

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Rödbo jagar nya poäng mot Inter Linné

I dag är det dags för match för Inter Linné som tar emot Rödbo hemma på Heden i division 7 Göteborg A. Rödbo bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Kareby, 3–1. Inter Linné blev utan poäng i mötet med Gunnared senast..

GöteborgsPosten - 26 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Varbergs GIF jagar nya poäng mot Vinberg

I dag möts Varbergs GIF och Vinberg på Påskbergsvallen i division 2 västra Götaland. Varbergs GIF bröt sin dystra svit på fem matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Olympic, 0–0. Vinberg blev utan poäng i mötet med IFK Malmö senast..

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Malmö FF jagar nya poäng mot Öster

I dag möts Malmö FF och Öster på Malmö Stadionområdet i U 19 Allsvenskan södra. Malmö FF som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 6–0 mot Gais. Öster vann senast mot Helsingborg med 3–2..

GöteborgsPosten - 06 jun 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Stala/Myckleby jagar nya poäng mot Herrestad

I dag möter Stala/Myckleby Herrestad på hemmaplan på Lövängens IP i division 4 Bohuslän/Dalsland. Stala/Myckleby som spelar på hemmaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 3–2 mot Svane. Herrestad vann senast mot Ed med 7–0..

GöteborgsPosten - 26 jun 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Hasslöv jagar nya poäng mot Lidhult

I kväll möter Hasslöv Lidhult på bortaplan på Lomövallen i division 6 Halland södra. Hasslöv bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Simlångsdalen, 2–2. Lidhult blev utan poäng i mötet med Sperlingsholm senast..

GöteborgsPosten - 05 jul 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Böljan jagar nya poäng mot FC Astrio

I kväll möts Böljan och FC Astrio på Falkenbergs IP i division 5 Halland. Böljan bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Alet, 2–0. FC Astrio bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot HåFF, 6–3..

GöteborgsPosten - 06 aug 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Värnamo jagar nya poäng mot Landskrona

På måndagen möter Värnamo Landskrona på hemmaplan på Finnvedsvallen i Superettan. Värnamo som spelar på hemmaplan hade en tung svit på åtta förluster i rad, men senast blev det 1–0 mot Brage. Landskrona bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Gefle, 3–1..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.