GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 22 October, 03:25

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 07:00

IK Uppsala vill ta sig ur formsvackan hemma mot VäxjöIK Uppsala är inne i en riktigt tung formsvacka i Damallsvenskan i fotboll. Inför mötet hemma mot tiondeplacerade Växjö har laget tio förluster i rad, och är nu på tolfte plats i tabellen. Växjö vann sin senaste match med 1–0 mot Piteå..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Uppsala, Växjö, Damallsvenskan, Piteå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IK Uppsalavill ta sig ur , formsvackan, hemmamot , Växjö
UNT - 30 aug 20 kl. 19:17

Tung förlust för Uppsala Inter hemma mot Märsta Syrianska FC

Det blev en riktig storförlust för Uppsala Inter hemma mot Märsta Syrianska FC i division 6 Uppland västra herr i fotboll..

UNT - 30 aug 20 kl. 19:17

Tung förlust för Uppsala Inter hemma mot Märsta Syrianska FC

Det blev en riktig storförlust för Uppsala Inter hemma mot Märsta Syrianska FC i division 6 Uppland västra herr i fotboll..

GöteborgsPosten - 13 sep 20 kl. 12:05

Piteå vill ta sig ur formsvackan hemma mot IK Uppsala

Piteå är inne i en riktigt tung formsvacka i Damallsvenskan i fotboll. Inför mötet hemma mot tolfteplacerade IK Uppsala har laget fyra raka förluster, och är nu på tionde plats i tabellen. Bortalaget har sex förluster i rad, senaste mot Vittsjö med 0–1..

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 05:00

Getinge vill ta sig ur formsvackan hemma mot Genevad/Veinge

Getinge är inne i en riktigt tung formsvacka i division 4 Halland. Inför mötet hemma mot Genevad/Veinge har laget fyra raka förluster, och är nu på tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Genevad/Veinge, 3–0 mot Leikin hemma..

GöteborgsPosten - 25 jun 18 kl. 05:00

Diaspora vill ta sig ur formsvackan hemma mot Vallen

Diaspora är inne i en riktigt tung formsvacka i division 5 Bohuslän. Inför mötet hemma mot sjundeplacerade Vallen har laget nio raka förluster, och är nu på tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Vallen, 8–0 mot Stångenäs hemma..

GöteborgsPosten - 30 jun 18 kl. 05:00

Anneberg vill ta sig ur formsvackan hemma mot Tofta

Anneberg är inne i en riktigt tung formsvacka i division 7 Halland norra. Inför mötet hemma mot Tofta har laget fem raka förluster, och är nu på åttonde plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Tofta, 1–0 mot Vessigebro BK/Ätrafors hemma..

GöteborgsPosten - 19 aug 18 kl. 05:00

Diaspora vill ta sig ur formsvackan hemma mot Grebbestad 2

Diaspora är inne i en riktigt tung formsvacka i division 5 Bohuslän. Inför mötet hemma mot sjätteplacerade Grebbestad 2 har laget tio raka förluster, och är nu på tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Grebbestad 2, 2–0 mot Vallen hemma..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 05:00

Bäckefors vill ta sig ur formsvackan hemma mot Mellerud 2

Bäckefors är inne i en riktigt tung formsvacka i division 5 Dalsland. Inför mötet hemma mot Mellerud 2 har laget fyra förluster i rad, och är nu på sjunde plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Mellerud 2, 5–1 mot Färgelanda hemma..

GöteborgsPosten - 19 maj 19 kl. 07:00

Virgo vill ta sig ur formsvackan hemma mot Näset/Väster

Virgo är inne i en riktigt tung formsvacka i division 3 Göteborg A i fotboll. Inför mötet hemma mot Näset/Väster har laget fyra förluster i rad, och är nu på tionde plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Näset/Väster, 2–0 mot Askim hemma..

GöteborgsPosten - 29 sep 19 kl. 07:00

Nödinge vill ta sig ur formsvackan hemma mot Hälsö

Nödinge är inne i en riktigt tung formsvacka i division 6 Göteborg B i fotboll. Inför mötet hemma mot Hälsö har laget tio raka förluster, och är nu på tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Hälsö, 5–2 mot Västkurd hemma..

GöteborgsPosten - 13 nov 19 kl. 07:00

Åby/Tjureda vill ta sig ur formsvackan hemma mot Motala

Åby/Tjureda är inne i en riktigt tung formsvacka i Elitserien herr i bandy. Inför mötet hemma mot Motala har laget fem förluster i rad, och är nu på 14:e plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Motala, 3–0 mot Sandviken hemma..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.