DalaDemokraten > Nyheter

Sunday, 25 October, 23:19

DalaDemokraten - 17 okt 20 kl. 14:45

Försvunnen man hittad av fjällräddare – välbehållenDen man i 30-årsåldern som varit försvunnen norr om Falun har hittats välbehållen, uppger....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Falun

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvunnenman , hittadav , fjällräddare, välbehållen
BT - 14 jul 12 kl. 20:35

Saknad i veckor - hittad välbehållen

Den man i 60-årsåldern som sedan av början av juli har varit försvunnen utanför Åre har hittats vid liv, uppger polisens ledningscentral i Östersund till TT.
Mannen, som är från Stockholm, var och fiskade vid en tjärn och anmäldes försvunnen när han inte kom tillbaka till stugan som han bodde i. En omfattande sökinsats pågick under flera dagar med polishundar, hemvärn och fjällräddare.

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 12 kl. 20:38

Saknad i veckor ? hittad välbehållen

Den man i 60-årsåldern som sedan av början av juli har varit försvunnen utanför Åre har hittats vid liv, uppger polisens ledningscentral i Östersund till TT. Mannen, som är från Stockholm, var och fiskade vid en tjärn och anmäldes försvunnen när han inte kom tillbaka till stugan som han bodde i. En omfattande sökinsats pågick under flera dagar med polishundar, hemvärn och fjällräddare..

DN - 05 mar 16 kl. 14:12

Försvunnen skidåkare återfunnen välbehållen

Fjällräddare påträffade vid 19.20-tiden på lördagen den 52-årige man som sedan ett dygn varit försvunnen i Sälenfjällen. Enligt polisens hemsida hade mannen gått vilse.

Nyhetsverket - 05 mar 16 kl. 23:09

Försvunnen i Sälen hittad

Den man i 50-årsåldern som varit försvunnen i Sälenfjällen i över ett dygn hittades på lördagskvällen. Mannen var välbehållen och inte i behov av någon vård när han hittades av fjällräddare på skoter vid 19:20-tiden på lördagen, enligt SR. Mannen ska ha tillbringat natten på fjället i tre till fyra minusgrader, mestadels i rörelse utan skydd.

SvD - 05 mar 16 kl. 21:01

Just nu: Man som försvann i Sälen hittad

Ett stort antal fjällräddare har sökt efter den man som anmäldes försvunnen i Sälen under fredagskvällen. Mannen hittades välbehållen vid 19.20-tiden på lördagen..

UNT - 25 jun 13 kl. 03:51

Man återfunnen i Årefjällen

En man i 40-årsåldern som har varit försvunnen sedan i söndags kväll i Hobergsvallen, norr om Åre, återfanns välbehållen vid 02-tiden i natt. Fjällräddare och polis har letat med helikopter och hundar.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.