News55 > Nyheter

Tuesday, 20 October, 10:43

News55 - I förrgår: 15:00

Här utnyttjas vi i välfärdens namnDagens Nyheter har idag (12 oktober) gjort ett besök i verkligheten. Ett helt uppslag om Moskosel. Det är stort! Man kan säga att artikelns berättelse är att servicen i Moskosel är så dålig att folk flyttar. Artikelns slutsats är ungefär att eftersom folk flyttar är det svårt att hålla uppe servicen.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Nyheter, Moskosel, DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här utnyttjasvi i , välfärdens, namn
YLE - 16 okt 16 kl. 15:42

Förslag: Stenhuset rivs och Kyrkfjärdens skola i Ingå förstoras

Hela Kyrkfjärdens skola är i behov av renovering, säger Ingås kommundirektör Jarl Boström. Det så kallade stenhuset intill skolan kommer antagligen att rivas och Kyrkfjärden kan få en tillbyggnad med elevvård, förskola och flera klassrum. Riv allt och bygg nytt, säger rektor Rigmor Andersson.

YLE - 16 jun 17 kl. 17:12

Nybygge för Kyrkfjärdens skola skulle kosta 12 miljoner euro

Det kostar tio miljoner eller mera att renovera och bygga till vid Kyrkfjärdens skola i Ingå kyrkby. Det visar en färsk behovsutredning. En arkitekt har nu tillsammans med kommunens tjänstemän gått igenom de olika alternativen som finns för Kyrkfjärdens skola.

Dagen - 07 apr 12 kl. 11:05

Pingstkyrkan i Södertälje utnyttjas av falska insamlare

Pingstkyrkans second handarbete i Södertälje utnyttjas av falska insamlare. Församlingens insamlingsarbete har ett gott rykte i Södertälje och bedragarna har därför lyckats få människor att skänka möbler och kläder.

- Det är mycket tråkigt att de utnyttjar kyrkans goda namn på detta sätt, sätt säger församlingens föreståndare Sten-Gunnar Hedin till Dagen.

News55 - 01 mar 20 kl. 08:24

Så utnyttjas svensk djurpark i internetbedrägeri

Borås djurpark varnar nu för att bedragare använder parkens namn i en tävling via internet. “Det kan handla om att konsumenter sett en tävling i sociala medier att de kan vinna presentkort eller dylikt hos Borås Djurpark om de klickar sig vidare. Just nu cirkulerar det en FALSK Facebooktävling där man utger sig för att vara Borås Djurpark som lottar ut en helg i Borås mot att man svarar på några frågor.

YA - 07 okt 14 kl. 14:12

Coop utnyttjas av telebluffare

Coop utnyttjas av telefon- och sms-bluffare som använder företagets namn för att få folk att lämna ifrån sig uppgifter eller betala för ”tröstpris”. En av många som blivit uppringda är en Tomelillabo.
”Du är i final i en tävling och har chans att vinna 8 000 kronor att handla för på Coop” – det var budskapet när Lis Andersson för några veckor sedan blev uppringd från ett för henne okänt nummer.

Dagens PS - 01 aug 19 kl. 07:41

Kändisar utnyttjas i fräck Bitcoin-bluff

Använder affischnamnen som reklampelare utan tillåtelse. Se upp – du kan förlora en förmögenhet! Under skenet av att det går att bli rik utnyttjar skojare kända ansikten via annonser på Facebook.

BT - 30 mar 11 kl. 13:04

Lätt bluffa med namn för Lundén

Vem som helst kan registrera sig med falska personuppgifter på MyTellus och andra sajter för unga som vill ut och resa.
Det kan utnyttjas av bedragare. Som Jonas Lundén.

Dagens PS - 16 jul 19 kl. 15:22

Global Gaming börsrusar och Boeing byter namn

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Spelbolaget får ny storägare – aktien rusar
Krisande Global Gaming har fått in en ny storägare – branschkollegan Betsson storköpet aktier i bolaget. Köpet är det första Betsson gjort i Global Gaming.

Aftonbladet - 28 nov 16 kl. 21:33

”Sorgligt när mitt namn utnyttjas”

Anja Pärson utnyttjas i marknadsföringskampanj.

Aftonbladet - 28 nov 16 kl. 21:33

”Sorgligt när mitt namn utnyttjas”

Anja Pärson utnyttjas i marknadsföringskampanj.

DN - 11 nov 19 kl. 15:36

Myndighet utnyttjas för pensionsbedrägerier

Pensionsmyndighetens namn utnyttjas i bedrägeriförsök. Sponsrade inlägg på Facebook lockar med högre pension, men i….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.