Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 27 October, 01:25

Världen Idag - 17 okt 20 kl. 15:00

Så kan du prata om sorg med de allra yngstaSorg kan för många vara ett svårt ämne att tala om. Lidköpingsförfattaren Linda Palm vill genom sin bok ”Sorg på olika sätt” visa att sorg handlar om långt mycket mer än bara död och ger tips på hur man kan samtala om känslor även med de allra yngsta..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Linda Palm, Sorg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kan du , prataom , sorgmed de allra , yngsta
Nyheter 24 - 16 apr 11 kl. 12:47

Bianca Meyer: Klädsam sorg


KRÖNIKA. Bianca Meyer om sorgen efter en pappa som gått bort. När jag drabbades av sorg var jag mån om att sköta det snyggt.

YLE - 06 apr 15 kl. 17:42

"Vi känner både sorg och ilska"

Med tända ljus och små flaggor samlades ett trettiotal kenyaner i huvudstadsregionen till minnesstund. De sörjde öppet sina inemot 150 unga landsmän, universitetsstuderande vid universitetet i Garissa i Kenya, som dödades före påsk. Två och två, både studerande och hela familjer kommer med ljus och kenyanska flaggor i händerna till minnesstunden i den soliga gläntan i Kajsaniemiparken i Helsingfors.

Nyheter 24 - 09 feb 12 kl. 15:23

Igelström: "Vi måste våga prata om psykisk ohälsa"


REPORTAGE. DEL 2. Att livet blir bättre vet Emma Igelström om.

YLE - 18 sep 17 kl. 19:14

Handbollsspelare: Vi måste våga prata om sexistiska kommentarer

Kvinnliga idrottare har tackat Sjundeå IF:s handbollsspelare Pernilla Karlsson för att hon vågar berätta om de sexistiska kommentarer hon fått höra. Det är först nu som Karlsson börjat inse vad hon blivit utsatt för genom åren. 27-åriga Pernilla Karlsson gör den här säsongen come back i Sjundeå IF:s damhandbollslag.

Expressen - 04 jul 17 kl. 11:27

I dag skulle attackens yngsta offer fyllt nio år

LONDON. I dag – den 4 juli – skulle hon ha fyllt nio år om hon fått leva. Men i stället blev Saffie Roussos, 8, det yngsta dödsoffret i terrorattentatet i Manchester.

Dagen - 30 dec 11 kl. 03:00

Radiopratar om sorg och hopp

Han har röstats fram som en av de bästa sommarpratarna någonsin. I morgon, nyårsafton, är Tomas Sjödin utvald att vinterprata i radions P1. - Lite press känner jag självklart, men också råg i ryggen.

Sydsvenskan - 30 sep 13 kl. 06:30

En resa i sorg för far och son

Farzad Farzaneh tycker att vi pratar för lite om sorg med våra barn och att det finns för få fotoböcker för de yngsta läsarna. Tillsammans med fotografen Viktor Gårdsäter gör han något åt den saken..

Skånskan - 11 jan 19 kl. 14:45

Skolstarten präglades av sorg efter dödsbud

STEHAG Sorg och förstämning har präglat terminsstarten på Stehagskolan efter ett tragiskt dödsbud. När en av skolans lärare var på väg till terminens första arbetsdag omkom hon i en trafikolycka.
Eleverna på skolan har fyllt den 66-åriga kvinnans arbetsrum med kort och hälsningar för att hedra hennes minne.

Skånskan - 03 feb 20 kl. 17:48

Skola i sorg efter dödsolyckan

Bollerup En 17-årig flicka blev nedsprungen av en häst på Bollerup naturbruksgymnasium, utanför Tomelilla, på söndagskvällen.
Trots snabba insatser från andra elever gick flickans liv inte att rädda.
– Det som hänt är en stor sorg, våra tankar går till flickans familj, säger skolans vd Simon Blixt.

Expressen - 04 mar 20 kl. 06:00

Hannas djupa sorg – dottern dog i magen

Hanna Gustafsson, 34, väntar sin andra dotter som ska födas om två veckor. Samtidigt lever familjen ständigt med minnet av yngsta dottern. Hon som dog i magen.

Nyheter 24 - 02 aug 11 kl. 13:26

Breivik skonade de yngsta barnen


Anders Behring Breivik gick förbi och skonade de minsta barnen då de enligt honom ännu inte var "hjärntvättade av Arbeiderpartiet". UTØYA. Försvarsadvokaten Geir Lippestad tror inte att Anders Behring Breivik skonade de yngsta barnen för att det var moraliskt fel att döda dem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.