Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 22 October, 22:32

Aftonbladet - 17 okt 20 kl. 14:50

Trafikkaos på Essingebron▸ En trafikolycka med tre personbilar har orsakat stora trafikproblem på Essingebron i riktning mot Uppsala..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Essingebron, Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikkaos, Essingebron
Nyhetsverket - 19 mar 12 kl. 16:58

Drunkningsolycka vid Essingebron

Räddningstjänsten larmades vid 12:35-tiden om ett drunkningstillbud som hade högsta utryckningsprioritet. Det var räddningsfordon både på Stora Essingen och på Essingebron och bland annat helikopter deltog i räddningsarbetet, men det är oklart vad som hänt eller hur det gick..

Cornucopia - 13 okt 18 kl. 10:01

Grälliansen Stockholm: Makten och trafikkaos framför allt

Igår gjorde den så kallade Alliansen upp med Miljöpartiet om makten och trafikkaos framför allt i Stockholm. Miljöpartiet får igenom i princip hela sin miljöpolitik i Stockholm i utbyte mot att den grönblå grälliansen sparkar ut den rödgrönrosa tidigare ledningen från huvudstadens stadshus. Miljöpartiet framstår som tydlig vinnare, men det blir inte värre för stockholmstrafiken än om de rödgrönrosa fortsatt härska.

Sydsvenskan - 22 sep 11 kl. 14:35

Trafikkaos väntar i Grekland

Transportstrejken i Grekland skapar trafikkaos och flygförseningar.
Transportstrejken i Grekland skapar trafikkaos. Milslånga köer ringlar runt i storstäderna, då resenärer tvingas ta bilen i stället för buss, tåg och tunnelbana, rapporterar Reuters.

Västerbottens Folkblad - 02 jan 12 kl. 14:26

Trafikkaos i Örnsköldsvik

ÖRNSKÖLDSVIK Regnet öser ner. Snön har försvunnit och blivit till is. Det råder trafikkaos i Örnsköldsvik och området kring kusten är hårdast drabbat.

Kristianstadsbladet - 09 jan 14 kl. 10:44

Chris Christie i trafikkaos-skandal


En politisk storm med ingredienser som trafikkaos och hemliga mejl har blåst upp kring New Jerseys republikanske guvernör Chris Christie - en politiker som allmänt ses som ett av partiets starkaste kort inför USA:s presidentval 2016.Bakgrunden är att påfarterna till den intensivt trafikerade George Washington-bron, som förbinder New Jersey med New York, stängdes från staden Fort Lane på New Jersey-sidan under fyra dagar i september. Resultatet blev trafikkaos, ambulanser som inte kunde komma fram och kraftigt försenade skolbussar.

BT - 09 jan 14 kl. 10:45

Chris Christie i trafikkaos-skandal

En politisk storm med ingredienser som trafikkaos och hemliga mejl har blåst upp kring New Jerseys republikanske guvernör Chris Christie - en politiker som allmänt ses som ett av partiets starkaste kort inför USA:s presidentval 2016. Bakgrunden är att påfarterna till den intensivt trafikerade George Washington-bron, som förbinder New Jersey med New York, stängdes från staden Fort Lane på New Jersey-sidan under fyra dagar i september. Resultatet blev trafikkaos, ambulanser som inte kunde komma fram och kraftigt försenade skolbussar.

Barometern - 09 jan 14 kl. 11:18

Trafikkaos utanför skolor - nu inför kommunen bevakning

Kalmar kommun ska bevaka trafiken utanför skolor och förskolor för att komma till rätta med morgnarnas trafikkaos. Kalmar kommun har, enligt ett pressmeddelande, fått många klagomål om trafikkaos på morgnarna utanför skolor och förskolor. Stressade föräldrar vill lämna sina barn så nära lokalerna som möjligt.

Expressen - 04 maj 20 kl. 09:32

Blommande körsbärsträd vållade trafikkaos i Skåne

Hundratals blommande körsbärsträd orsakade trafikkaos i Veberöd utanför Lund på söndagen.Blomningen är ett årligt återkommande inslag. Den här gången manade polisen besökarna till besinning.

Dalarnas tidningar - 06 mar 11 kl. 07:37

Inget trafikkaos vid Vasaloppsstarten

[Sälen] Förra årets trafikkaos vid Vasaloppsstarten har inte upprepats, uppger dalapolisen..

Corren - 04 maj 11 kl. 08:39

Fjärrvärmeläckage orsakar trafikkaos

Ett läckage i en fjärrvärmeledning orsakar just nu trafikkaos i Linköping. Den trasiga ledningen innebär också att det kommer bli problem med fjärrvärmeleveransen..

SVT - 06 maj 11 kl. 08:59

Trafikkaos i Östersund

I Östersund har kommunen återupptagit renoveringen av Frösöbron - och det skapar trafikkaos precis som ifjol..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.