Världen Idag > Nyheter

Thursday, 22 October, 22:14

Världen Idag - 17 okt 20 kl. 14:50

Hur ska jag våga gå vidare från mitt jobb?Jag skulle vilja omskola mig. Har tänkt på det i flera år men jag har aldrig vågat ta steget. Jag önskar jag vore lika tuff som alla andra. Hur ska jag göra för att våga, jag vill verkligen inte vara kvar på mitt nuvarande jobb. Jag känner mig bara kvävd där.
Läs mer på Världen Idag

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur ska jag våga, , vidarefrån mitt , jobb
YLE - 28 nov 14 kl. 10:07

Rettigavskedade har fått nytt jobb

Viktor Kock var en av de knappt 100 anställda på Rettigs radiatorfabrik som fick beskedet att fabriken flyttas till Polen. Det var en chock. Fabriken gick ju med 4 miljoner i vinst hävdade de anställda.

YLE - 07 apr 14 kl. 05:30

Ny tjänst i Jyväskylä gav var tredje långtidsarbetslös jobb

Långtidsarbetslöshet är ett kraftigt växande problem runtom i landet. Men samtidigt finns det nya metoder som effektivt hjälper personer som har varit länge utan jobb att hitta ett. Erja Lindberg är generalsekreterare för det såkallade kommunförsöket, där ett sextiotal kommuner testar sätt som kan hjälpa långtidsarbetslösa.

YLE - 16 sep 17 kl. 10:37

När tar roboten över ditt jobb?

Studier i USA har visat att varje ny robot i industrin tar jobbet av över fem personer och sänker lönenivån. Men robotiseringens negativa följder kan vara överdrivna. I Finland tycker både Centralorganisationen för högutbildade Akava och finanskoncernen Nordea att oron är överdriven.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 17:32

Svedala kan missa 170 jobb

SVEDALA Uppemot 170 Svedalabor kan få jobb om ett fängelse byggs i kommunen. Den slutsatsen dras i den första av tre konsekvensutredningar.
Samtidigt aviserar nu Kriminalvården att alternativa placeringar utanför Svedala kommun utreds.

DN - 22 timmar sedan

Tidigare Kina-ambassadör får nytt jobb

Tidigare Kina-ambassadören Anna Lindstedt har fått ett nytt jobb, skriver Expressen..

GöteborgsPosten - Igår: 20:19

Tidigare Kina-ambassadör får nytt jobb

Tidigare Kina-ambassadören Anna Lindstedt har fått ett nytt jobb, skriver Expressen. Lindstedts nya befattning innebär att hon blir kvar inom utrikesförvaltningen..

SR - 9 timmar sedan

Brittisk studie larmar – tiotusentals jobb kan försvinna

Mer stöd behövs från den brittiska regeringen, annars finns risken att tiotusentals jobb försvinner redan i år. Det visar en ny studie..

Trelleborgs Allehanda - 07 dec 12 kl. 06:30

Jobb Service Syd får lån på 1,5 miljoner

Arkiv: Scanpix
Kommunen ger ett lån på 1,5 miljoner kronor till det sociala företaget Jobb Service Syd, före detta Lagomtjänst. Socialdemokraterna är emot och vill hellre se en motsvarande verksamhet i kommunal regi.
?

YLE - 25 jan 17 kl. 04:26

Mentor mycket viktig då högutbildade nyfinländskor ska hitta jobb

Dejana Kostic Mertanen har akademisk slutexamen i statsvetenskap och hon har bott fem år i Finland. Ändå har hon först under det senaste året fått napp med jobb som motsvarar hennes utbildning - och för det tackar hon Monika-naisets mentorprogram och sin egen mentor, businesscoachen Yvonne Westerlund. De har inte träffats på länge, Yvonne och Dejana och mötet inleds med kindpussar och värme.

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 07:03

Matchning ger möjlighet till fler jobb i Kronoberg

Vi ser ?dag ett antal styrkeområden att bygga vidare på i Kronobergs län. Det handlar om industrin, IT-sektorn och vård och omsorg, skriver Olof Björkmarker (S), tillträdande ordförande, regionala utvecklingsnämnden, Region Kronoberg.

YLE - 28 sep 16 kl. 12:07

"Kämpade vidare trots motgångarna"

Jag var arbetslös en kortare tid och blev så nedslagen av de låga arbetslöshetsersättningarna. De var så låga eftersom jag i arbetets slutskede jobbade deltid för att med alla medel förlänga arbetsmöjligheterna. Det här är en av berättelserna om arbetslöshet som har kommit in till Svenska Yle.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.