Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 20 October, 22:45

Aftonbladet - 17 okt 20 kl. 14:38

Försvunnen i Falun funnen▸ Under natten och dagen har ett stort sökpådrag arbetat med att hitta en försvunnen man norr om Falun..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Falun

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvunneni , Falun, funnen
Kristianstadsbladet - 16 sep 12 kl. 02:53

Försvunnen kvinna funnen vid liv

En kvinna från Mariestad som varit försvunnen sedan i torsdags är återfunnen. Hon hittades vid liv och gott mod i sin gamla hemstad Göteborg på lördagskvällen, säger polisen.
- Nu förhör länskriminalen henne och vad som hänt henne vet jag inte.

LV - 14 jan 17 kl. 17:57

Försvunnen man funnen vid liv

Den 20-årige man som försvann från ett boende i Eksjö i torsdags är nu funnen. Han var kraftigt nedkyld, men vid medvetande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Försvunnen kvinna funnen död

Den kvinna i 40-årsåldern från Gällivare som varit försvunnen sedan i torsdags påträffades på söndagen död. Det var vid 16-tiden som några privatpersoner som sökte efter kvinnan hittade henne i ett skogsparti nära Dundret, rapporterar Norrbottens-Kuriren.Polisen misstänker inget brott.

UNT - 06 jul 12 kl. 23:45

Försvunnen man funnen död

Den 27-årige Uppsalabo, som varit  försvunnen sedan i söndags, återfanns på fredagskvällen död vid Islandsfallet i Fyrisån..

NSD - 01 okt 12 kl. 15:56

Försvunnen man funnen död

En 43-årig man som varit försvunnen i trakten av Färingtofta och Ljung vid Söderåsen i Skåne hittades vid lunchtid på måndagen död. En polishund markerade och kroppen påträffades därefter i en bäck i området..

NSD - 09 nov 12 kl. 04:43

Försvunnen flicka funnen

En nioårig flicka som varit försvunnen i Örgryte i Göteborg har återfunnits. Flickan hittades klockan 02.48 natten till fredagen i det område där hon försvann..

NT - 09 nov 12 kl. 06:55

Försvunnen flicka funnen nära hem

En nioårig flicka som varit försvunnen i Örgryte i Göteborg har återfunnits. Hon hittades strax före klockan tre natten till fredagen i närheten av sitt hem..

Kristianstadsbladet - 31 dec 13 kl. 18:54

Försvunnen man funnen död


En 87-årig man som försvann från sitt hem i Ulricehamn under måndagen hittades på tisdagseftermiddagen död. Han anträffades av sökande militär ute i den terräng där han ska ha försvunnit, enligt inre befäl vid Boråspolisen.Mannen sågs senast vid 13.

BT - 31 dec 13 kl. 18:56

Försvunnen man funnen död

En 87-årig man som försvann från sitt hem i Ulricehamn under måndagen hittades på tisdagseftermiddagen död. Han anträffades av sökande militär ute i den terräng där han ska ha försvunnit, enligt inre befäl vid Boråspolisen. Mannen sågs senast vid 13.

Helsingborgs Dagblad - 31 dec 13 kl. 18:56

Försvunnen man funnen död

En 87-årig man som försvann från sitt hem i Ulricehamn under måndagen hittades på tisdagseftermiddagen död. Han anträffades av sökande militär ute i den terräng där han ska ha försvunnit, enligt inre befäl vid Boråspolisen. Mannen sågs senast vid 13.

UT - 31 dec 13 kl. 19:28

Försvunnen man funnen avliden

Den äldre man som sedan måndag lunch varit försvunnen i trakterna kring Vegby har hittats död. Det finns ingen misstanke om brott. Det var under tisdagseftermiddagen som militär hittade mannen död.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.