UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 16:39

UNT - 17 okt 20 kl. 13:49

Läcka i bergvärmepump: Södra Tullportsgatan avstängdEn bergvärmepump som läcker gas i en fastighet på Södra Tullportsgatan har skapat ett stort pådrag med både brandbilar och ambulanser. Ingen är rapporterad skadad av gasen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tullportsgatan, Södra Tullportsgatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läckai , bergvärmepump, Södra, Tullportsgatan, avstängd
Cornucopia - 11 jul 19 kl. 15:59

Utvärdering ett år med timpris på elen - hur mycket sparade jag?

Ett år har nu gått sedan jag bytte över till timbaserad elprismätning, vilket ger stor kontroll över när man förbrukar sin el. Nedan följer en utvärdering.
Min solkraftanläggning i mörkaste vintern i januari 2018.

Cornucopia - 5 timmar sedan

Har värmepumparna dödat solvärmesystemen?

Idag är värmepumpar för såväl rumsvärme som varmvatten så billiga och energieffektiva att man kan fråga sig om de dödat de gamla solvärmesystemen. En investering i en värmepump ter sig som rejält mycket enklare och billigare än solvärme, och det är knappt att man kan hitta någon som levererar kompletta solvärmesystem längre.Luft-luftvärmepump En värmepump får i praktiken sin värme från just solen, som ju står för uppvärmningen av såväl luft, jord som vatten eller berg även på bergvärmedjup.

Cornucopia - 16 jul 18 kl. 17:37

Värmepaniken i Stockholm: Slut på varmluftsflyttare i butikerna

Värmepaniken sprider sig i Stockholm. Stockholm Direkt rapporterar att så kallade varmluftsflyttare (ofta kallade fläktar) är slut i hela huvudstaden. Som om de hjälper mot värme?

Trelleborgs Allehanda - 27 jan 13 kl. 10:14

Katt varnade om brand

Kvinnan i huset vaknade av att katten var orolig. Då såg hon att det brann i huset.
?

Cornucopia - 23 jan 20 kl. 17:40

Snö är torrt, regn är blött - klimat och mögel

Lokalt, regionalt, nationellt och inte ens kontinentalt väder - och i synnerhet inte som här mikrolokalt väder - är inte nödvändigtvis samma sak som klimatförändringar. Inlägget berör dock upplevda konsekvenser av mildare vintrar i Sverige, vilket kan vara en klimattrend, och i så fall kommer ge konsekvenser.
Frånvaron av kyla och snö förvandlar svenska vintrar från en renande torka, till konstant fuktighet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.