Nyan > Svenskfinland

Saturday, 24 October, 16:59

Nyan - 17 okt 20 kl. 13:23

Polisen ska synas mer i skärgårdenAlla skärgårdskommuner kan få besök av polisen minst en gång i veckan. Det är polismästare Johan Pawlis mål. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Johan Pawlis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenska , synas, meri , skärgården
DN - 23 aug 16 kl. 13:14

Polisen efterlyser mer tips efter attentatet


Göteborg. Polisen efterlyser mer hjälp för att gripa den eller de som ligger bakom sprängattentatet i Biskopsgården. Den dödade åttaårige skolpojkens öde uppmärksammas av medier över hela världen..

Barometern - 13 aug 14 kl. 16:30

S vill satsa mer på vården

"Vi vill satsa mer på vården och erbjuda 120 unga i länet att utbilda sig till undersköterskor samtidigt som de arbetar och får lön till 75 procent". S gruppledare i riksdagen, Mikael Damberg gästade under onsdagen sjukhuset i Oskarshamn.
– Dessutom vill vi satsa två miljarder kronor på att höja kvaliteten på vården.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Vill lägga 113 miljoner mer på vården

113 miljoner mer till vården nästa år.
Så vill oppositionen öka tillgängligheten och kapa köerna i landstinget..

Expressen - 18 maj 17 kl. 21:18

NOA BACHNER: Vi ska förvänta oss mer av Djurgården

Grimaser i kvällssolen, långsamma anfall och cementförsvar.Det skulle inte vara lätt, och det var det inte.Är det någonstans segertåg kan ta stopp så är det på Stadsparksvallen, men man borde kunna vänta sig mer av Djurgården..

Dagens Medicin - 28 feb 18 kl. 13:46

S lovar halv miljard mer till cancervården

Socialdemokraterna lovar 500 miljoner mer till cancervården under nästa mandatperiod..

Polisen - 16 jun 17 kl. 09:59

Så hanterar polisen upploppen i Kronogården

Även under natten till fredagen har det varit oroligt i Kronogården. Polisen bedömer att situationen är under kontroll och arbetar för att lagföra de inblandade..

Kristianstadsbladet - 06 nov 12 kl. 16:54

60 öre ger en dryg miljard mer till vården

Med 60 öre i höjd skatt får Socialdemokraterna i sitt budgetförslag en dryg miljard mer än femklövern till hälso- och sjukvården.
Partiet får också 125 miljoner mer till kollektivtrafik, 100 miljoner mer för att få igång sysselsättningen och 100 miljoner mer till ökade investeringar i byggsektorn, som eget fastighetsunderhåll exempelvis också en jobbsatsning En skatt som höjs från 10,39 kronor per intjänad hundralapp till 10,99 skulle ge Region Skåne ytterligare 1 miljard 350 miljoner kronor, enligt presskonferensen som oppositionen höll på tisdagen i Malmö, även webbsänd. För en inkomsttagare med 20 000 kronor i månaden handlar det om 83 kronor mer i skatt.

YLE - 24 feb 15 kl. 14:05

Valvira: kommunerna borde satsa mer på hemvården

Hemvården i vårt land är alltför splittrad och det satsas för lite på den, anser tillsynsmyndigheten Valvira. Ett hårresande exempel är en klient inom hemvården i Tammerfors som fick besök av 96 olika vårdare under ett drygt års tid. Hennes vård sköttes delvis av externa företag.

Sydsvenskan - 30 jul 14 kl. 11:20

”Fel att polisen inte syns mer i Koppargården"

Koppargården har blivit Landskronas mest omdebatterade område. Vi åkte dit för att prata med invånarna. Imam Fekri Hamad var en av få som ville ställa upp med namn och bild i tidningen..

YLE - 04 feb 14 kl. 05:43

Anhöriga, kräv mer av åldringsvården!

Kommunerna har misslyckats med att skapa fungerande serviceboenden för äldre. Institutionskulturen lever kvar och åldringarna har liten självbestämmanderätt, säger socialråd Hanna Ahonen på Valvira. Många kommuner har under de senaste åren gjort om sina ålderdomshem till effektiverade serviceboenden - och institutionskulturen från ålderdomshemmen har följt med på köpet.

Helsingborgs Dagblad - 12 maj 15 kl. 10:47

Polisen sökervittnen i Silvergården

Ingen misstänkt gärningsman – och inget offer.
Polisen har i dagsläget inte mycket att gå på efter måndagskvällen skottlossning i Silvergården..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.