UNT > Lokalt

Monday, 19 October, 23:24

UNT - I förrgår: 13:23

Älg på vägen på E4Älg har kommit upp på vägen och påverkar trafiken på E4 mellan trafikplatserna Brunnby och Säby i båda riktningarna uppger Trafikverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
E4, Brunnby, Säby, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Älg, vägenpå E4
News55 - 12 timmar sedan

Tågen kan rulla igen på Öresundsbron

Ett omfattande signalfel har orsakat ett stopp i tågtrafiken över Öresundsbron på förmiddagen. Nu är felet åtgärdat och tågen kan köra som normalt igen, enligt Trafikverket. Men på grund av det tidigare tågstoppet kommer det att vara fortsatta försening….

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Vägen helt avstängd efter singelolycka

En personbil körde av vägen i en trafikolycka..

Corren - 10 timmar sedan

Rådjur på vägen

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Vida Vättern och Ödeshög i riktning mot Nyköping påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Tågen kan rulla igen på Öresundsbron

Ett omfattande signalfel har orsakat ett stopp i tågtrafiken över Öresundsbron på förmiddagen. Nu är felet åtgärdat och tågen kan köra som normalt igen, enligt Trafikverket. Men på grund av det tidigare tågstoppet kommer det att vara fortsatta förseningar en tid framöver..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Trafikljus och vägskylt nedkörda av bilist – olja på vägen

I samband med en singelolycka körde en bilist ned trafikljus och en vägskylt på Kristinavägen i....

YLE - 19 jan 14 kl. 15:51

Farlig trafik på Skolvägen i Oravais

Det körs i farligt höga hastigheter på Skolvägen, en parallellväg till Riksåttan i Oravais centrum. Hastigheten är begränsad till 30 km/h men Jari von Wendt, som bor invid vägen, säger att han dagligen ser bilister som kör uppemot 90 km/h på vägen. Skyltning i södra änden av SkolvägenPåbudsskyltar vid Skolvägen i Oravais Yle/Roger KällmanSkolvägen är en gammal sträckning av Riksväg 8.

YLE - 19 jul 15 kl. 23:07

Dåliga vägar: Monäsvägen

När Yle Gräv efterlyste tips på dåliga vägar via vår Facebook-sida hade vi en överlägsen vinnare: Monäsvägen i Nykarleby, väg 7274. Ett dussintal webbläsare som tog kontakt med oss tyckte att just den här vägen är sämst i klassen. Det är en tidig kväll i juni när vi kommer till en T-korsning i Munsala i Nykarleby.

YLE - 25 jul 17 kl. 05:02

Vallgrundsvägen slät som ett salsgolv

Två efterlängtade vägprojekt genomförs i Korsholm den här sommaren. Både Vallgrundvägen och Koskövägen förbättras, och förhoppningen är nu att vägarna ska hållas i skick en lång tid framöver. År av skumpande på dåliga vägar, och år av väntan på att få vägarna åtgärdade - är nu över, både på Replotlandet och i Koskö i Korsholm.

YLE - 02 okt 14 kl. 16:17

Osäkra planer på att göra Salovägen i Svartå tryggare

Närings- trafik- och miljöcentralen låter göra en utredning som gäller den en och en halv kilometer långa omkörningsfilen i Svartå, Raseborg, mellan Svartå FBK och avtaget till riksväg 25 på Ingåsidan. För trafiklösningen som den är nu är farlig, eftersom det på omkörningsfilen saktar in bilar som ska svänga till vänster in på Lindersvägen, Gråströmsvägen och upp mot riksväg 25. I inget av de alternativ som presenterades på mötet ska det längre gå att svänga upp på Gråströmsvägen mot Svartåhållet, berättar projektchef Kai Tattari vid NTM-centralen.

YLE - 02 okt 14 kl. 16:17

Svartå: Farliga omkörningsfiler på Salovägen

Närings- trafik- och miljöcentralen låter göra en utredning som gäller den en och en halv kilometer långa omkörningsfilen i Svartå, Raseborg. Sträckan går mellan Svartå FBK och avtaget till riksväg 25 på Ingåsidan. Trafiklösningen i dag är farlig, eftersom det på omkörningsfilen saktar in bilar som ska svänga till vänster in på Lindersvägen, Gråströmsvägen och upp mot riksväg 25.

YLE - 21 jul 15 kl. 23:07

Dåliga vägar: Lotlaxvägen

Det är något med vägarna i Vörå. Av de drygt 60 kommentarer som vi fick till Yle Grävs Facebook-sida om dåliga vägar kom ett dussin från just Vörå. Och Lotlaxvägen samlade flest missnöjda röster av dem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.