SR > Nyheter

Sunday, 25 October, 20:25

SR - 17 okt 20 kl. 13:17

SAS: Inte säkert att man klarar sig genom coronakrisenTrots att flygbolaget SAS redan har fått ett räddningspaket på drygt 14 miljarder kronor är det långtifrån säkert att man klarar sig igenom coronakrisen utan mer pengar från aktieägarna..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SAS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SASInte , säkertatt man , klararsig genom , coronakrisen
Affärsvärlden - 21 apr 15 kl. 15:32

SAS vd: Vi klarar oss inte utan ett nytt avtal

På onsdagen löper det nuvarande avtalet mellan SAS och pilotfacken i Danmark, Norge och Sverige ut. Därmed måste flygbolaget utkämpa en ny strid med de kabinanställda för att få till ett nytt avtal..

DI - 12 jun 16 kl. 10:05

SAS vd: Vi klarar inte piloternas krav

Medlarna har kallat parterna i flygkonflikten till nya överläggningar från klockan nio i dag."Vi har vårt fulla fokus på att få en lösning på konflikten", säger Rickard Gustafsson, vd och koncernchef på SAS, till TT..

Cornucopia - 07 jul 20 kl. 08:55

Varning för att boka flyg med SAS - använder kunderna som bank - betalar inte tillbaka pengar

"Vi kommer att behandla återbetalningen till din ursprungliga betalningsmetod inom sju arbetsdagar. Observera att det beroende på din bank/betalningsleverantör kan ta några dagar innan du kan se återbetalningen på ditt konto." - SAS standardlögnDet så kallade flygbolaget SAS ska idag rapportera om hur mycket mer de har flugit i juni, och har börjat med reklamkampanjer på bland annat Facebook.

Cornucopia - 18 aug 20 kl. 11:55

Begära SAS i konkurs - kom igen, det blir kul?

"Don't get mad, get even!"Kanske är det dags för några under att gå samman och helt enkelt begära SAS i konkurs, nu när man bestrider begäran om utmätning från Kronofogden. Uppenbarligen är bolaget på obestånd, saknar medel och kan inte betala tillbaka sina skulder.

Cornucopia - 13 jul 16 kl. 16:23

Rekryteringsproblemen ska lösas - nu kvalficerar de 89% smartaste till polishögskolan

De tidigare uppmärksammade rekryteringsproblemen till polishögskolan är nu på väg att lösas. Inspirerade av rikspolischefen Dan Eliasson kommer nu de 89% smartaste i Sverige kunna bli poliser efter att antagningskraven på intellektuell begåvning sänkts från fyra till tre på stanineskalan. Dock är det goda nyheter för göteborgare, bohuslänningar, gotlänningar, örebroare och värmlänningar, som i större utsträckning nu kan bli poliser.

Cornucopia - 02 aug 20 kl. 12:18

Klicka inte i SAS Voucher-mail - du kommer gå miste om dina pengar och få en värdelös voucher

SAS försöker slippa betala tillbaka de pengar de är skyldiga resenärer genom ett bedrägligt mail med ett värdelöst voucher-erbjudande. Klickar man på "read more and claim offer" så har man accepterat den värdelösa tidsbegränsade vouchern. SAS kommer därefter vägra hjälpa dig, utan du kommer behöva dra bolaget till tinget för att få dina pengar.

HBL - 18 nov 12 kl. 10:58

Hundratusentals drabbas om SAS faller

I kväll avgörs det om SAS går i konkurs. Samtidigt som facket och ledningen förhandlar om ett krispaket har SAS beordrat att alla plan måste vara fulltankade för kunna flyga tillbaka om det blir konkurs. Livebloggen hittar du som länk till artikeln.

Cornucopia - 28 apr 20 kl. 08:17

SAS varslar 5000 anställda - kommer ta flera år innan flyget har återhämtat sig

Enligt ett pressmeddelande varslar SAS nu 5000 anställda. Man skriver att det kommer ta flera år innan efterfrågan på flyg har återhämtat sig till forna nivåer. 1900 varslas i Sverige och visar att permitteringar med tiden kommer bli varsel om krisen blir långvarig.

Sydsvenskan - 15 jun 20 kl. 17:50

Håll inte bara SAS under vingarna. Ställ gröna krav.

Coronakrisen gör det fortsatt mycket osäkert hur flygmarknaden kommer att utvecklas..

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 20 kl. 17:50

Håll inte bara SAS under vingarna. Ställ gröna krav.

Coronakrisen gör det fortsatt mycket osäkert hur flygmarknaden kommer att utvecklas..

Opinionen.se - 19 dec 13 kl. 11:16

SAS gör första årsvinsten sedan 2007


SAS lyckades under det gångna året spara sig till en vinst. Men även om besparingarna har gjort SAS mer konkurrenskraftigt ser det ändå väldigt tufft ut framöver, enligt vd:n Rickard Gustafson. – Det är glädjande att vi kan leverera på vårt löfte om ett positivt resultat.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Militär kapplöpning om Arktis trappas upp

En avvecklad och tidigare topphemlig örlogsbas i norra Norge skall åter tas i bruk av den norska försvarsmakten. Samtidigt ökar USA sin militära närvaro i området. Norge och USA för därför nu samtal om att amerikanska flottan i ökad omfattning skall kunna använda norska hamnar för sina ubåtar..

SR - 1 timme sedan

Köerna långa när Chile röstar om ny konstitution

Idag folkomröstar Chile om en ny konstitution och det handlar om landet ska ersätta den konstitution som militärdiktaturen införde för 40 år sedan..

SR - 2 timmar sedan

”Guldbron” invigd – åsikter går isär bland besökarna

Idag invigdes bron vid Slussen i Stockholm, guldbron som den kallats, av kung Carl-Gustav och kronprinsessan Viktoria. Men under invigningen idag, gick åsikterna isär om vad besökarna tycker om bron..

SR - 2 timmar sedan

Kamerun i chock och sorg efter skolattack

Kamerun är i chock och sorg efter att nio barn dödades och ett tiotal skadades i en attack på en skola igår. Regionen har i fyra år plågats av en konflikt mellan engelsktalande separatister och regeringsstyrkor..

SR - 2 timmar sedan

Arabländer bojkottar franska varor

En kris mellan Frankrike och den muslimska världen är under uppsegling. Uppmaningar att bojkotta Frankrike sprider sig efter att president Macron kritiserat Islam i samband med mordet på den franske läraren som visat bilder av Mohamedkarikatyrer. Turkiets president Erdogan har uppmanat Macron att genomgå en psykiatrisk undersökning, vilket lett till att Frankrike kallat hem sin ambassadör från Turkiet..

SR - 3 timmar sedan

Finsk politiker utpressad efter att patientjournaler spridits

Läckan som orsakats av hackare har på nätet spridit hundratals känsliga patientuppgifter och journaler från ett psykoterapiföretag..

SR - 4 timmar sedan

Kraftig ökning av cannabisodlingar

Odling av cannabis i Sverige verkar öka kraftigt under coronapandemin. Det visar preliminära siffror från Polisen som Ekot tagit del av..

SR - 5 timmar sedan

Nationellt nödläge i Spanien

Spaniens premiärminister Pedro Sanchez har för andra gången i år utlyst ett nationellt nödläge som han hoppas gälla i sex månader. Anledningen är den nya smittvågen av coronaviruset.

SR - 6 timmar sedan

Studenter som begått grova brott ska lättare kunna stängas av

Regeringen vill att studenter som begått grova brott lättare ska kunna stängas av från högskolor och universitet..

SR - 8 timmar sedan

USA:s smittskyddsexpert: Vaccin om en månad

Den ledande smittskyddsexperten i USA, Anthony Fauci, sa idag att man om drygt en månad troligen har fått fram ett säkert och effektivt vaccin mot covid-19..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.