Expressen > Sport

Thursday, 29 October, 20:31

Expressen - 17 okt 20 kl. 13:08

Rösta på din favorit-IP – röstningen har öppnatDe fem finalisterna till Sveriges finaste IP har presenterats. Nu är det upp till er läsare att rösta fram vilken idrottsplats som ska ta hem titeln. Omröstningen pågår i två veckor och nedan följer en sammanfattning av finalisterna. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IP, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Röstapå din , favorit-IP, röstningenhar , öppnat
SR - 15 apr 17 kl. 09:42

Sparkad polis tänker rösta nej i folkomröstningen i Turkiet

Enes Akin jobbade som polis i 12 år. I dag står han åtalad för att vara en del av den i landet terrorstämplade Gülenrörelsen, och är besviken på sitt land inför folkomröstningen på söndag..

Politologerna - 14 dec 15 kl. 13:30

Lucka #14: Göteborgarna och folkomröstningen om trängselskatt

Det här inlägget är samförfattat av Dennis Andersson & Henrik Oscarsson.   Alla dessa val är namnet på den forskarantologi #64 från SOM-institutet vid Göteborgs universitet som släpps idag. I boken genomför Dennis Andersson och jag en analys av hur göteborgarna röstade i den folkomröstning om trängselskatt som genomfördes samtidigt med de allmänna valen i september 2014.

SVT - 29 jun 15 kl. 14:17

EU-chefen kastar sig in i grekiska folkomröstningen

EU-kommissionens chef Jean-Claude Juncker kastade sig direkt in i den grekiska valrörelsen. I ett av EU-historiens märkligaste tal uppmanade han de grekiska väljarna att rösta ja i folkomröstningen nu på söndag..

YLE - 29 jun 17 kl. 08:37

Kimitoön får välkomstskylt - nu kan du rösta på din favorit

Tidigare i år efterlyste Kimitoöns kommun förslag på välkomstskyltar. Bland förslagen har en jury nu vaskat fram fem favoriter. Skyltarna ska placeras vid Pungböle bro och vid Strömma bro och det är tänkt att de ska välkomna besökare till Kimitoön.

Cornucopia - 14 nov 18 kl. 09:16

Statsministeromröstningen - nu fäller C+L borgerlig politik - redo stödja socialismen

Just nu sker omröstningen om Ulf Kristersson (M) som statsminister igång i riksdagen. Liberalerna och Centerpartiet har förklarat att de aktivt kommer rösta mot en borgerlig statsminister, som ska föra en borgerlig allians-politik. Åtminstone Centerpartiet har öppnat för att istället stödja en kommuniststödd socialistisk regering med Stefan Löfven (S) som statsminister.

Kristianstadsbladet - 08 maj 13 kl. 08:00

Fansens favorit utsedd

Foto: Scanpix
Under måndagen offentliggjordes slutresultatet av den årliga fanklubbsomröstningen.
Inom ramen för det internationella nätverket OGAE får samtliga klubbars (38 europeiska och en för resten av världen) medlemmar rösta på sina favoriter i årets Eurovision Song Contest. Sedan räknas rösterna om till poäng, från en till tolv, enligt den klassiska ESC-skalan.

YLE - 27 apr 17 kl. 16:00

Månskensbonden och Risto Tammilehto utmanar Vegatoppen - rösta här!

Dags för två nya utmanare att utmana vegatoppen. Utmanarna den här veckan tävlar mot Stella Jonasson som tagit sig upp på Vegatoppen. Vem röstar du på den här veckan?

VBL - 23 mar 13 kl. 10:47

Sista chansen att rösta på din favorit

Webbfinalen av Wasa Teaters musikalsatsning Fighting Star går in på slutrakan. Vid midnatt på söndag stängs slussarna och omröstningen avslutas. Fram till dess har du fortfarande en chans att rösta in din favorit till den stora finalen..

Kristianstadsbladet - 15 dec 13 kl. 13:23

Vallokalerna har öppnat i Chile


Vallokalerna i Chile har nu öppnat. De 13 miljoner väljarna ska rösta fram en president och de har för ovanlighetens skull två kvinnor att välja mellan, socialisten och den förra presidenten Michelle Bachelet samt den konservativa Evelyn Matthei.Favorit är Michelle Bachelet, som innehade presidentämbetet 2006-2010.

UNT - 15 dec 13 kl. 13:23

Vallokalerna har öppnat i Chile

Vallokalerna i Chile har nu öppnat. De 13 miljoner väljarna ska rösta fram antingen socialisten och expresidenten Michelle Bachelet eller den konservativa Evelyn Matthei som president. Bachelet anses vara favorit.

Helsingborgs Dagblad - 15 dec 13 kl. 13:29

Vallokalerna har öppnat i Chile

Vallokalerna i Chile har nu öppnat. De 13 miljoner väljarna ska rösta fram en president och de har för ovanlighetens skull två kvinnor att välja mellan, socialisten och den förra presidenten Michelle Bachelet samt den konservativa Evelyn Matthei. Favorit är Michelle Bachelet, som innehade presidentämbetet 2006-2010.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.