Expressen > Nyheter

Saturday, 24 October, 07:51

Expressen - 17 okt 20 kl. 13:06

”Enda jag begär är att Löfven ska vara sosse”Jonas Sjöstedt hoppas fortfarande att parterna ska komma överens om las.Men om de misslyckas ligger hotet om extraval kvar mot Stefan Löfven.– Det enda jag begär är att Stefan Löfven ska vara sosse, säger V-ledaren i SVT:s Helgstudion..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sjöstedt, Stefan Löfven, SVT, Helgstudion

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enda jag begärär att , Löfvenska vara , sosse
YLE - 24 sep 15 kl. 05:11

Löfven: Min strävan är att det goda samarbetet med Finland fortsätter

Finlands och Sveriges statsministrar diskuterade utrikesminister Timo Soinis (Sannf) uttalande om Sverige i samband med EU-toppmötet i Bryssel på onsdag kväll. Soini sade tidigare i veckan i en intervju till Iltasanomat att relationen mellan Sverige och Finland kan försämras på grund av flyktingkrisen. Enligt Soini kan man inte acceptera att Sverige bryter mot Dublinförordningen.

Cornucopia - 17 jan 18 kl. 17:34

Löfven har slutligen tappat allt sunt förnuft - vill sätta in militär mot kriminella

Statsminister Stefan Löfven har slutligen tappat kontakten med verkligheten och kan nu tänka sig att sätta in militär mot grov brottslighet. Han får medhåll av Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson. Det hela är en mycket dålig idé och säger väldigt mycket om två mycket dåliga partiledare.

Cornucopia - 29 aug 17 kl. 09:01

Operation: Rädda Löfven pågår

Sosseriets insats "Operation: Rädda Löfven" fortsätter. I helgen avgick statsministerns närmaste man, statssekreteraren, som sade sig känt till Transportstyrelsens säkerhetsläcka i princip hela tiden, men varit så begåvningsutmanad att hon vare sig informerat statsministern eller ställt kontrollfrågor. Och den sparkade GD:n säger att höga tjänstemän på regeringskansliet hela tiden var informerade.

Sydsvenskan - 05 nov 15 kl. 17:49

Löfven skickar desperata flyktingsignaler

Statsminister Stefan Löfven pressas nu hårt från alla håll att visa handlingskraft i flyktingkrisen.Migrationsverket kan inte längre ordna tak över huvudet på alla nyanlända.Kommunerna kräver miljarder i extra anslag.

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 15 kl. 17:49

Löfven skickar desperata flyktingsignaler

Statsminister Stefan Löfven pressas nu hårt från alla håll att visa handlingskraft i flyktingkrisen. Migrationsverket kan inte längre ordna tak över huvudet på alla nyanlända. Kommunerna kräver miljarder i extra anslag.

YA - 07 sep 13 kl. 03:55

Vänstern kan knäcka Löfven

Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Fackbasen Stefan Löfven hade sagt nej till partiledarskapet. Men hans vaga formulering ?Det känns inte rätt?

TA - 08 nov 13 kl. 07:36

Löfven: Kan regera över blockgränsen

Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix
Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven ch partisekreteraren Carin Jämtin skriver i dag på DN debatt att de öppnar för att regera med samtliga riksdagspartier - utom Sverigedemokraterna. - Pinsamt, säger FP-ledaren Jan Björklund.
"Sveriges utmaningar kräver politiska företrädare som är beredda att lägga dagsaktuella gräl åt sidan och arbeta tillsammans för det som är viktigt på längre sikt", skriver de.

Dagens PS - 17 aug 17 kl. 13:26

KU-granskning dolkstöt för Löfven?

Gräver på djupet i den smutsiga affären. ”Vi kommer begära att Säpos förundersökningsprotokoll lämnas ut till oss. Vi tror att den kommer att bli en viktig del av utredningen”, deklarerar Konstitutionsutskottets vice ordförande Björn von Sydow för Expressen.

Cornucopia - 18 apr 16 kl. 13:08

Analys: Löfven är islamist, antisemit, fascist och antifeminist OCH INKOMPETENT

En kort analys av Mehmet Kaplans avgång. Statsminister Stefan Löfven sade sig inte finna något som helst fel med Mehmet Kaplans ageranden och samarbeten, samt att han noggrant utretts innan han blev minister. Slutsatsen är alltså att Löfven stöder Kaplan, som är en islamist, antisemit, fascist och antifeminist utifrån hans ageranden och samarbeten.

Cornucopia - 18 okt 15 kl. 10:33

Begåvningsreserven

"begåvningsreserv, utbildningsreserv, den del av en årskull som har intellektuella och andra förutsättningar" - Nationalencyklopedien"Begåvningsreserv är en grupp personer som anses ha potential att utvecklas till elit, till exempel inom sport, på ett företag eller i den akademiska världen." - WikipediaDe senaste åren och med det allerstädes närvarande Internet kan man notera en betydelseglidning på det anrika begreppet begåvningsreserv. Numera används ordet nästan uteslutande ironiskt, dvs med en betydelse tvärt emot den riktiga innebörden.

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 19:11

Ta tag i rodret, Löfven. Väljarna vill se en tydlig kurs.

Statsminister Stefan Löfven (S) började torsdagen med att hålla ett litet barn i sin famn."En underbar upplevelse", sade han till TT om sitt möte med prins Alexander.Fullt så underbart blev det inte i riksdagen på eftermiddagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.