Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Monday, 19 October, 22:59

Länstidningen i Jämtland - I förrgår: 13:01

Kusintrio visade sin uppskattning till vårdpersonalen: ”Ni är fantastiska”Under fredagen ville kusintrion Björk visa sin uppskattning till personalen på Östersunds sjukhus....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Björk, Östersunds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kusintrio, visadesin , uppskattningtill , vårdpersonalenNi är , fantastiska
Skånskan - 19 jul 19 kl. 10:00

Gåva till vårdpersonalen ansågs vara en muta

Svalöv Anhöriga till en kvinna boende på äldreboendet Solgården i Svalöv, ville efter dennes bortgång uppmärksamma vårdpersonalen på äldreboendet för deras omtanke och goda arbete.
Men det presentkort på 199 kronor för en brunch i Landskrona som de anställda tog del av, fick de inte behålla. Detta efter ett beslut av kommunchefen.

SVT - 20 mar 20 kl. 01:45

Vårdpersonalen tackar för Sveriges applåder

Vid 20.00 har människor över hela Sverige visat sin uppskattning för vårdpersonal genom att applådera från sina fönster. Nu tackar vårdpersonalen för hyllningarna..

Västerbottens Folkblad - 28 dec 15 kl. 18:18

Vårdpersonalen missade patientens cancer

Trots att prostataprovet visade förhöjda värden gjorde vårdpersonalen inget. Cirka ett år senare fick patienten besked om prostatacancer. Nu har ansvariga inom vården lex Maria-anmält händelsen.

NT - 27 mar 20 kl. 20:00

Här kärleksbombar barnen vårdpersonalen

För att visa sin uppskattning har skolelever fyllt en gångbana vid Vrinnevisjukhuset med positivt budskap..

BT - 21 mar 20 kl. 11:47

Så skyddar sig vårdpersonalen mot coronaviruset

Coronautbrottet ställer extra hårda krav på att sjukvårdspersonal har rätt utrustning på sig när de behandlar patienter. Men vad är det egentligen för utrustning de behöver? Hygiensjuksköterska Linda Hallberg visade upp vårdpersonalens skyddsplagg för BT.

SVT - 18 maj 20 kl. 17:19

Vårdpersonalen protesterar mot makten i Belgien

När Belgiens premiärminister besökte Saint-Pierre sjukhuset i Bryssel visade personalen sitt missnöje genom att vända ryggen till. – Detta är en stark signal av misstroende mot landets högsta ledning, säger SVT:s korrespondent Christoffer Wendick..

Barometern - 14 jan 14 kl. 08:34

Svårt att få tag på cheferna

Cheferna inom kommunens äldreomsorg är ­otillgängliga två tredjedelar av dygnet. Även under helger står vårdpersonalen utan ledning. I måndagens tidning berättade vi om Arbetsmiljöverkets inspektioner på äldreboendena Klockaregården i Vena med tillhörande hemtjänst, Lunda­gården i Mörlunda, Ekliden i Virserum samt hemtjänsten i Hultsfred och Målilla.

Barometern - 14 jan 14 kl. 08:34

Svårt att få tag på vårdchefer

Cheferna inom kommunens äldreomsorg är otillgängliga två tredjedelar av dygnet. Även under helger står vårdpersonalen utan ledning. I måndagens tidning berättade vi om Arbetsmiljöverkets inspektioner på äldreboendena Klockaregården i Vena med tillhörande hemtjänst, Lunda­gården i Mörlunda, Ekliden i Virserum samt hemtjänsten i Hultsfred och Målilla.

News55 - 02 maj 17 kl. 11:59

Ytterligare larm om missförhållanden på demensboende

Vårdpersonalen på Mariebergsgårdens demensenhet i Nyköping är slutkörd och de boende får inte rätt vård, det larmade en sjuksköterska i Nyköpings kommun om för drygt en vecka sedan. Nu bekräftar flera anställda på boendet att sjuksköterskans lex Sarah-anmälan är befogad, det rapporterar SVT Sörmland. – De boende sitter och ropar och får vänta på en toalett i kanske en timme eller mer.

YLE - 04 apr 14 kl. 04:36

Närvårdare känner oro inför framtiden

För lite folk, framför allt på kvällar och helger, men allt oftare även på vardagar. Så märker närvårdare Sandra Nykvist av det kommunala sparandet på sin arbetsplats, serviceboendet Solgård i Korsholm. Nykvist hör till dem vars arbetshälsa fackförbundet SuPer slog larm om denna vecka.

Barometern - 20 sep 14 kl. 11:20

Kvarnbacken får högt betyg

Från tid till annan blir man uppmärksammad i medier om att det gått snett i vården av sjuka och äldre. Tyvärr skymmer dessa enstaka händelser allt det positiva arbete som utförs i vården. Just därför känner jag ett stort behov av att redovisa mina erfarenheter som anhörig de senaste fem åren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.