Corren > Nyheter

Tuesday, 27 October, 19:44

Corren - 17 okt 20 kl. 12:35

SN: Vi förhandlar inte via regeringenDet politiska motståndet mot regeringen vässar sina knivar. Arbetsmarknadsministern kallar samtidigt arbetsmarknadens parter till nya samtal – men Svenskt Näringsliv (SN) luftar ovilja att förhandla via regeringen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Svenskt Näringsliv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SN Vi förhandlarinte , via, regeringen
Cornucopia - 17 sep 14 kl. 19:31

Annie Lööf regeringsförhandlar via Twitter

Eller förhandlar och förhandlar. Ger besked iaf. Med vad en del tycker är olämplig konnotation.

HBL - 18 feb 14 kl. 14:25

Centern förhandlar med regeringen

Centern deltar i statsminister Jyrki Katainens (Saml) förhandlingar om statens ekonomiska politik nästa vecka.Centern representeras av vice ordförande Annika Saarikko i förhandlingarna eftersom ordförande Juha Sipilä ännu är sjukledig.

Sannfinländarnas ordförande Timo Soini har ännu inte meddelat om han deltar.

SR - 16 maj 20 kl. 15:42

Fotbollförbundet: Vi kommer försöka gå via regeringen

Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson vill ha snabba besked om elitfotbollens säsongspremiär och kommer nu att försöka få grönt ljus av regeringen..

Regeringen - 08 nov 12 kl. 10:31

Ekofin slutförhandlar EU-budgeten för 2013

Nivåerna för EU:s nästa årsbudget slutförhandlas imorgon i rådet för ekonomiska och finansiella frågor (Ekofin) och i ett förlikningsmöte med Europaparlamentet. Regeringen, som representeras av statssekreterare Hans Lindblad, driver en restriktiv linje. Artikel: Ekofin slutförhandlar EU-budgeten för 2013 EU-representationen i Bryssel, Finansdepartementet, 8 november 2012.

Regeringen - 19 mar 13 kl. 16:49

Ministrar förhandlar EU:s jordbruksreform

Jordbruksreformen står i fokus när EU:s jordbruksministrar träffas på rådsmöte i Bryssel den 18-19 mars. Ministrarna ska nå en överenskommelse om reformen inför förhandlingar med Europaparlamentet. Regeringen har arbetat för ett ökat fokus på Landsbygdsprogrammet och förenklingar av jordbrukspolitiken.

Regeringen - 11 jun 12 kl. 15:12

Ministrar förhandlar ny fiskepolitik i EU

EU:s fiskeministrar ska på rådsmöte 12 juni försöka enas om ett förslag om en reform av EU:s fiskepolitik. Förslaget ska förhandlas med Europaparlamentet innan ett slutligt beslut kan fattas. För Sverige är det viktigt att säkerställa ett hållbart fiske i EU senast 2015.

Regeringen - 01 mar 18 kl. 15:22

Regeringen utökar Totalförsvarets forskningsinstituts uppdrag att kartlägga och analysera våldbejakande extremistisk propaganda på nätet

Internet och sociala medier är viktiga verktyg för våldbejakande extremistgruppers verksamhet i Sverige och utomlands. Det är därför angeläget att öka kunskapen om vilken roll de budskap som sprids via nätet kan spela i radikaliseringsprocesser. Regeringen har därför beslutat att utöka det uppdrag som Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) har att kartlägga och analysera våldsbejakande extremistisk propaganda som sprids via internet och sociala medier..

Regeringen - 12 sep 12 kl. 08:41

Presentation av utredning om köp via mobiler och läsplattor

Klockan 09.30 i dag presenterar professorn i civilrätt och förre justitierådet Torgny Håstad sin utredning om konsumenters rättigheter när det gäller köp via mobiler och läsplattor. Presskonferens: Utredning om köp via mobiler och läsplattor Statsrådsberedningen, Justitiedepartementet, 12 september 2012.

Regeringen - 26 jan 17 kl. 08:16

Regeringen antar ny strategi för att hjälpa människor i nöd

De globala behoven av akut nödhjälp har fyrdubblats under de senaste tio åren, samtidigt blir det allt svårare att nå nödställda och kriserna blir alltmer utdragna. För att möta de växande utmaningarna antar regeringen i dag om en ny strategi för Sveriges humanitära bistånd som går via Sida. Samtidigt beslutar Sida om att fördela drygt 2,1 miljarder till 33 av världens kriser, bland annat till Nigeria och till Somalia där miljontals återigen drabbats av matbrist..

Regeringen - 22 feb 18 kl. 12:30

Regeringen stödjer Kungliga Operans hedrande av Birgit Nilsson 100 år

Regeringen har beslutat att ge Kungliga Operan AB ett bidrag om 500 000 kronor för att uppmärksamma Birgit Nilsson som skulle ha fyllt 100 år i år. Bidraget kommer att användas till bland annat en jubileumskonsert som planeras att sändas live ut i hela landet och internationellt via Opera Vision som är Opera Europas nya digitala plattform..

Regeringen - 12 apr 18 kl. 12:49

Regeringen föreslår ny finansiering av public service

Regeringen föreslår i dag i en lagrådsremiss att radio- och tv-avgiften avskaffas och att finansieringen i stället tas in via skattsedeln, genom en individuell public service-avgift..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.